- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
denko
senior tag
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
ezt is AI irta
-
bambano
titán
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
Kb. ez volt az a hozzászólás eddig, amiről kiabált, hogy ai írta, és totál téves.
szerk: ok, közben elolvastam a következő hsz-ed is.
-
válasz
Hieronymus #8 üzenetére
Nem tudod miről beszélsz. A saját gondolataim vannak benne, nem beböfögtem neki, hogy írj erről a témáról. A kész írásomat másoltam be neki, és kértem, hogy vegye ki az agresszív élét. Fontos volt, hogy tegnap publikálni tudjam, és itt most kifejezetten a tartalom a lényeg, nem is a stílus. Nem tudom mi ezzel a gond, miért értelmetlen. Amit te kipréseltél belőle az tartalmilag 0 és irreleváns. Olvasd el az én írásomat mielőtt megszakértenéd.
-
válasz
Hieronymus #6 üzenetére
Aha. Ehhez nekem még reggel van.
-
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
"folyamatosan alkalmazkodik a gazdasági, technológiai és jogi környezet változásaihoz."
Ezen felröhögtem. Én nem tudom, Te milyen könyvelőket ismersz, de azok, akiket én ismerek, még mindig mindent papíron akarnak, kinyomtat mindent és szalagos számológépet használ még szoftver mellet is, az eszámla befogadása megugorhatatlan feladat, ha egy szoftverben egy menüpont arrébb kerül két centivel, már hisztiznek, és úgy egyáltalán, ha akár csak nyomtatót vagy PC-t cserélsz nekik, hetekig megy a rinya, hogy nem olyan, mint az előző, nem úgy működik, ahogy az előző, miért nem lehet azt használni tovább, satöbbisatöbbi... De legalább a FB topikokat tele sírják, hogy ez meg az a szabály hogy változik, miért hülye a másik, aki nem úgy csinálja, ahogy ő, aztán az egésznek kábé fele sem lesz igaz, mert félre értik, rosszul értelmezik a leírtakat, vagy csak szimplán fingjuk nincs róla, hogy évek óta szabállyal ellentétesen intéztek egy-két dolgot, mert "úgy szoktuk". Tudom, miről beszélek, mert amellett, hogy 12 éve üzemeltetek, van otthon egy könyvelő, aki épp csak egy fokkal kulturáltabb az átlagnál, de csak azért, mert folyamatosan ugatok neki, hogy ne legyen technikai analfabéta kőbunkó.
-
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
Önmagában az ai nem érzi, hogy mi az igazi probléma.
Én írtam egy nagyon offenzív hangvételű cikket, és megkértem, hogy vegye ki az élét és legyen tárgyszerűbb. Nem az általad felsorolt pontok okoznak problémát, hanem, hogy mindezt figyelmen kívül hagyják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Képzeljünk el egy világot, ahol a könyvelés gördülékeny, átlátható és felesleges adminisztrációtól mentes. Nincsenek...
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- SmallRig Mobile Video Cage iPhone 13-hoz 3734
- jbl clip+ + navon raptor 7 tablet
- Roland UA-1610 Studio Capture profi stúdió usb hangkártya
- Huawei MateBook D 16 - 16" FHD+ IPS / i5-12450H / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / AX / W11
- AquaComputer Aquaero 6 LT USB Fan-Controller és SPLITTY9 Splitter 9 ventilátorhoz vagy aquabus-hoz
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest