- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
denko
senior tag
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
ezt is AI irta
-
bambano
titán
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
Kb. ez volt az a hozzászólás eddig, amiről kiabált, hogy ai írta, és totál téves.
szerk: ok, közben elolvastam a következő hsz-ed is.
-
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
"folyamatosan alkalmazkodik a gazdasági, technológiai és jogi környezet változásaihoz."
Ezen felröhögtem. Én nem tudom, Te milyen könyvelőket ismersz, de azok, akiket én ismerek, még mindig mindent papíron akarnak, kinyomtat mindent és szalagos számológépet használ még szoftver mellet is, az eszámla befogadása megugorhatatlan feladat, ha egy szoftverben egy menüpont arrébb kerül két centivel, már hisztiznek, és úgy egyáltalán, ha akár csak nyomtatót vagy PC-t cserélsz nekik, hetekig megy a rinya, hogy nem olyan, mint az előző, nem úgy működik, ahogy az előző, miért nem lehet azt használni tovább, satöbbisatöbbi... De legalább a FB topikokat tele sírják, hogy ez meg az a szabály hogy változik, miért hülye a másik, aki nem úgy csinálja, ahogy ő, aztán az egésznek kábé fele sem lesz igaz, mert félre értik, rosszul értelmezik a leírtakat, vagy csak szimplán fingjuk nincs róla, hogy évek óta szabállyal ellentétesen intéztek egy-két dolgot, mert "úgy szoktuk". Tudom, miről beszélek, mert amellett, hogy 12 éve üzemeltetek, van otthon egy könyvelő, aki épp csak egy fokkal kulturáltabb az átlagnál, de csak azért, mert folyamatosan ugatok neki, hogy ne legyen technikai analfabéta kőbunkó.
-
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
Önmagában az ai nem érzi, hogy mi az igazi probléma.
Én írtam egy nagyon offenzív hangvételű cikket, és megkértem, hogy vegye ki az élét és legyen tárgyszerűbb. Nem az általad felsorolt pontok okoznak problémát, hanem, hogy mindezt figyelmen kívül hagyják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Képzeljünk el egy világot, ahol a könyvelés gördülékeny, átlátható és felesleges adminisztrációtól mentes. Nincsenek...
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest