- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
"folyamatosan alkalmazkodik a gazdasági, technológiai és jogi környezet változásaihoz."
Ezen felröhögtem. Én nem tudom, Te milyen könyvelőket ismersz, de azok, akiket én ismerek, még mindig mindent papíron akarnak, kinyomtat mindent és szalagos számológépet használ még szoftver mellet is, az eszámla befogadása megugorhatatlan feladat, ha egy szoftverben egy menüpont arrébb kerül két centivel, már hisztiznek, és úgy egyáltalán, ha akár csak nyomtatót vagy PC-t cserélsz nekik, hetekig megy a rinya, hogy nem olyan, mint az előző, nem úgy működik, ahogy az előző, miért nem lehet azt használni tovább, satöbbisatöbbi... De legalább a FB topikokat tele sírják, hogy ez meg az a szabály hogy változik, miért hülye a másik, aki nem úgy csinálja, ahogy ő, aztán az egésznek kábé fele sem lesz igaz, mert félre értik, rosszul értelmezik a leírtakat, vagy csak szimplán fingjuk nincs róla, hogy évek óta szabállyal ellentétesen intéztek egy-két dolgot, mert "úgy szoktuk". Tudom, miről beszélek, mert amellett, hogy 12 éve üzemeltetek, van otthon egy könyvelő, aki épp csak egy fokkal kulturáltabb az átlagnál, de csak azért, mert folyamatosan ugatok neki, hogy ne legyen technikai analfabéta kőbunkó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Képzeljünk el egy világot, ahol a könyvelés gördülékeny, átlátható és felesleges adminisztrációtól mentes. Nincsenek...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest