Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus
    addikt

Nagyon sok butaságot írtál. Látom, hogy nem ismered ezen készülékek a digitális adattovábbítás, tárolás, analóggá alakítás problémáit. A Marantz HD DAC1 pedig igenis tartalmaz ilyen lapot, a Marantz High-End készülékeinél ez általános 3mm vastag. Itt vékonyabb... légyszíves válogasd meg a neten milyen oldalakról tájékozódsz. ime a Japán nyelvű cikk a DAC tervezőjével, majd a google lefordítja: Itt olvashatsz róla HITELES forrásból: https://www.phileweb.com/interview/article/201501/23/260.html

Tudom, tudom, én vagyok a helikopter. Nem kell japánig menni, magyar nyelvű oldalon is van bemutató a készülékről (AV Online, erre tessék, de bocsáss meg, igencsak mellébeszélsz Te is. 3kg vaslapról írtál, ami 3 mm lett a következő hozzászólásban, vagy épp vékonyabb.

A Marantz HD DAC1 5kg-ot nyom. Ebből majd 3 kg egy tömör vaslap amit a gyártó, igen, a Japán Marantz beépít a készülékébe, az aljába! Bizony.

Tudod, van az a vicc, hogy Bécsen Ladákat osztogatnak.

Ebből annyi igaz, hogy maga a készülék 5kg (mondjuk a csomagolás és körítés is megér egy misét, mert a komplett doboz kézikönyvestől 11kg).

5 percig gondolkodtam, hogy elküldjem-e a hozzászólást, mert párszor szembejött velem ilyesmi itt , illetve valamiért (bár nem érdekel), Facebookon is belefutok a Long audioblogba (onnan van az UTP kábel és switch sztori).

Én is olyan átlag zenehallgató vagyok, aki "nem tiszteli a zenét", csak "belököm háttérzajnak", otthon a műhelyben, autóban vezetés közben, vagy este elalvás előtt

Új hozzászólás Aktív témák