Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83015) mekker


mekker
őstag

Jó meccs volt sok érdekes helyzettel. Az utolsó két gól már szimpla "alázás" volt, de egy 2 - 0 / 3 - 1 -et teljesen reális eredménynek éreztem volna. Túl nagy kockázattal játszottak a végén, bár az 1/0 megőrzése sem lett volna sokkal hasznosabb (mondjuk ez a végjáték azért akkor is fejetlenségnek tűnt nekem, mégha be is fért így pár extra támadási lehetőség).

Nem drukkerként is adott valamit ez az 1-2 hét, nem is tudom miért kell ennyire az alkalmi nézőket cinkelni. Gomdolom itt egy olyan ember sincs, aki nem követ bizonyos sportokat, de mondjuk egy olimpiát, vagy mondjuk egy snooker-tornát végig tol, esetleg még "szakért" is.
Szomorú látni, hogy sokan indokolatlanul túltolják, meg azt is, hogy a rosszindulatúságra (CR, szomszédaink alázása, kva bírózás, stb) egyből rákapnak, de hát sok mindennel így vannak az emberek.
Ezután sem fogok klubmeccseket nézni, stb, de kicsit más szemmel fogok tekinteni a válogatott meccsekre, mert végre mutattak valamit. Mi is és a többi kisebb csapat is.

Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.