Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79041) DeathAdder válasza szami777 (#79012) üzenetére


DeathAdder
veterán

Igen, ezt kijelenthetjük.
Hazájukban vitézkedni egy ennyire kimagasló csapattal szinte kötelező, európában viszont megbukott.
Valahogy meg kellene tanulnia alkalmazkodni az olyan csapatokhoz akik felérik ésszel hogy egy nyílsisakos meccsen esélyük nincs, ezért beállnak védekezni hogy aztán úgyis lesz legalább egy de inkább több kontra amit csak be kell rúgni.

Szitinél azért jobb a helyzet abból a szempontból hogy nem egy világverő BL győztes csapatot vesz majd át, hanem egy szedett-vedett romhalmazt, amit szerintem még maguk az érintettek sem értenek hogy hogy arákba lehetnek BL elődöntőben :D Időre lesz szüksége, és ha ez megadatik akkor kíváncsi leszek hogy ez a PL-ben mennyire lesz majd sikeres, ahol engedik a kemény játékot és a kicsik buszozni is szeretnek elöl meg a legtöbb csapatban vannak olyan emberek akik simán három gyors passzból lekontrázzák azt. Nem beszélve hogy a kapustól a középpályáig a pep féle játék ezzel a kerettel olyan rendszeridegen lesz hogy azt öröm lesz majd nézni :D

Azt sosem értettem hogy mou miért bukott meg a realnál. Ezt kifejthetné valaki. Sosem nézek meccset a laligából, de a statisztikák szerint is 100 pont felett, rekordszámú lőtt góllal lettek bajnokok minden idők talán legjobb barszája előtt, és vele voltak képesek 8 év után először és azóta is folyamatosan továbbmenni a nyolcaddöntőből.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.