Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73033) B0V9B válasza KisTücsök (#73032) üzenetére


B0V9B
tag

Szerintem a legjobb játékosmegfigyelői jelenleg a portugál csapatoknak vannak, de szorosan az őket követő mezőnyben ott van az Arsenal is.
Igen, az igaz hogy mindent vitt Mou mindkét csapattal, de ne feledkezzünk meg róla hogy Simeone és Klopp is csak az utolsó szalmaszálon csúsztak el a BL trófea megszerzésében, a döntőben. Szóval kisebb szerencsével most róluk is úgy beszélhetnénk mint akik mindent megnyertek. :)
Pep és a Bayern BL menetelése csak attól függ hogy mikorra lesznek tele sérültekkel. Most őszi szezon végén az utolsó pár meccsen alig tudott kiállítani 11 kezdő játékost mert annyi volt a hiányzó. Ha úgy jön ki az időzítés hogy április-májusra a fontosabb játékosok közül mindenki egészséges akkor egyértelműen az egyik legnagyobb esélyesek a Barcával együtt. Rotálni is tud majd a BL meccsek előtti és utáni bajnoki mérkőzéseken Pep, mivel utcahosszal vezetik előttünk a bajnokságot. Ez megint egy olyan előny amivel rajtuk kívül egyedül csak a PSG számolhat. Ez azért elég nagy előny, valljuk be. Kíváncsi leszek erre a BL tavaszra. :)

(#73030) Assimilator "Az ahogy fentebb írtákot" a szóhasználatra értettem, amit használtak. Vagyis arra hogy "csak azért lett lecummantva". De egyébként fura hogy ezt mindenki értette az egész fórumon csak te nem, meg eleve is ha végig olvasod a szöveget amit írtam akkor egyértelműen lejön a mondanivalóból is, mármint akkor ha legalább tud az ember annyira olvasni hogy továbblökjék a 3. elemi osztályba.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.