Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52151) Sickboy25 válasza szami777 (#52150) üzenetére


Sickboy25
addikt

Ihun

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#52152) viharhozo válasza Sickboy25 (#52147) üzenetére


viharhozo
addikt

Ne mar, a bronzmeccsek a legjobbak. Gyakorlatilag nincs tet, mindig sok a gol, itt is kinez egy golzaporos meccs, ha a brazilok nem allnak be teljesen.

A hollandokat vhol sajnaltam, de be kell latni 240 perc alatt 0 gollal nem kene vb-dontot jatszani. Az argentinoknak se volt sokkal tobb, de valami megis. Raadasul csak Robbenen lattam azt, h kepes vmit erdenben hozzatenni a meccshez.

Ez a megerdemli/nem erdemli meg eleg nagy hulyeseg, de az argentinok kb. a legkonnyebb agrol, a gorog foci legszebb hagyomanyait felelevenitve szenvedtek be magukat a dontobe, szoval ha vkire, akkor rajuk nehez ezt mondani.

A dontoben nagyjabol az a kerdes, ki lovi az elso golt, a jobb keret miatt erre a nemeteknek azert nagyobb az eselyuk, de nagy penzt nem szivesen tennek rajuk.

A Bayern felkeszulesenek azert odaver rendesen a vb, 15-16-ig itt lesz a keret fele, aztan mennek nyaralni, de aug. 13-an Dortmundban szuperkupa-donto, 24-tol bajnoksag, a tobbi csapat meg mar edz, szoval izgi lesz.

Demichelis vagy Podolski vilagbajnok lesz, izlelgessuk!

[ Szerkesztve ]

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#52153) szami777 válasza Sickboy25 (#52151) üzenetére


szami777
addikt

Köszi :) :R
Külföldön leszek sajnos, de filózok, hogy lemondjam és kimenjek a meccsre.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#52154) Integra válasza Sickboy25 (#52136) üzenetére


Integra
titán

ez még nyugati viszonylatban is durván erős ár, és ha ehhez a magyar fizukat veszem hozzá..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#52155) Sztbeni


Sztbeni
őstag

Szegény... :(

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#52156) KisTücsök válasza Sztbeni (#52155) üzenetére


KisTücsök
addikt

Hűű. Az nem semmi. Ő aztán tényleg szurkoló, a nagybetűs fajtából.

(#52157) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

[link]

Respect :R

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#52158) Integra válasza Sztbeni (#52155) üzenetére


Integra
titán

ő a legnagyobb figura az egész vébén. őt tényleg sajnálom. le a kalappal előtte

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#52159) -HajTömeg- válasza Bad Pritt (#52157) üzenetére


-HajTömeg-
őstag

Egy ismerősöm a következőket írta a Brazil-Német után, mélységesen egyetértek!

"Most, hogy szinte bűnösnek érzem magam, mert örültem, hogy a gazdag németek, hazavágták a szegény brazilokat, ahol a gyerekek a favellákban sírnak emiatt, elmondom, hogy szerintem miről szólt ez az este. A közhelyek széthullásáról. Arról, hogy a braziloknak, spanyoloknak, vagy akármelyik "szép focit" játszó latin csapatnak kell megnyernie a vébét(ebbe belefér bármilyen játékvezetői segítség) mert, ha nem így van, akkor valami baj van a futballal. Nem, én örülök. Mondhatjuk még arra a Thomas Müllerre, hogy nem is tud futballozni, aki lehet, hogy a második vébéjén lesz gólkirály, Klosé-t, ha akarjuk ne is említsük meg a stúdiókban, de ettől még szép csendben minden idők legjobb vb gólszerzője lett 36 évesen, amikor a Fenoménó, már ki sem fért egy bejárati ajtón és mondhatjuk azt is, hogy a németek azért nyernek, mert "spanyolosan" futballoznak. De ezek nem igazak. Németországnak hetet kell vernie otthon a braziloknak, hogy végre az értékükön kezeljék őket. Mert Thomas Müller rúghat 150 gólt, de eddig ez mindig valami megmagyarázhatan véletlen volt, és nem nyögtek fel a stúdiókban, hogy "áhh", ellentétben Xavi egy passzával, Neymar egy cselével, vagy Messi egy lövésével. Szóval nekem továbbra is bejön a vb. Tetszik, hogy a spanyolok miután kapnak egy kamutizenegyest, bucira verik őket a hollandok, tetszik, hogy ez a vb nem Cristiano Ronaldo grimaszairól és nem arról szól, hogy kinél hány százalékban volt a labda, és az is tetszik, hogy a "szépen játszó" brazilokat lefocizzák a németek."

Alias: Júzer error

(#52160) KisTücsök válasza -HajTömeg- (#52159) üzenetére


KisTücsök
addikt

:R

Szebben le sem lehetne írni. Nekem is tetszik a VB. Nem minden meccs üti meg a nézhető színvonalat, sőt... De amilyen eredmények születnek. Meg ahogyan...

(#52161) Integra válasza -HajTömeg- (#52159) üzenetére


Integra
titán

agree :K

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#52162) -HajTömeg- válasza KisTücsök (#52160) üzenetére


-HajTömeg-
őstag

Szerintem az utóbbi idők világbajnokságaihoz képest ez egy kifejezetten jó vb.
3-as gólátlag volt a csoportmérkőzéseken.
Emlékszem 4 éve a csoportmeccsek tele voltak dögunalmas nullanullákkal és 1gólos győzelmekkel.
Nekem jó ideje már az egyéniségek hiányoznak!
Egy Valderrama, aki a stadion leghátsó sorából is látszik.
Egy teljesen bolond Higuita, aki miatt üvöltök a tévé előtt,hogy bázmeg ne cselezz!!!!! ,de akinek a skorpió rúgására elélvezek :)
Egy Ivanov, aki talán valami alkohol féleség hatására már a saját tizenhatosáról rálövi és a vicc,hogy elmegy az ellenfél kapuja FELETT! :DD
Hosszan lehetne még ezeket sorolni, ma már alig van ilyen játékos.
Talán Ibra, ő képes még olyan megoldásokra ,amire senki sem számít.
Ezek hiányoznak nagyon!

Alias: Júzer error

(#52163) Integra válasza KisTücsök (#52160) üzenetére


Integra
titán

sosem fogom megérteni azokat az embereket, akik eleve úgy ülnek le egy eb, vb vagy bármilyen bajnokság elé, hogy fúúú, hááá, akkor most minden meccsen lerágom a körmöm és minden egyes mecs jobb lesz a másiknál és és és.. teljesen elrugaszkodott, irreális igények és elvárások.
természetes, hogy nagyon sok vacak meccs lesz, most is lehetett látni, hogy nincsen egyetlen egy csapat (a németeket is beleértve), amelyik ne szenvedett volna legalább egyszer egy meccset végig.
de lehet, hogy őket a média, a szenzációhajhászás turbózta fel, hogy teljesen elszálltak az elvárásaik, nem tudom... minden esetre hibás szerintem az ilyen hozzáállás.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#52164) KisTücsök válasza Integra (#52163) üzenetére


KisTücsök
addikt

Félre érthető voltam.

Egyetértek. Nem vártam minden meccsen körömrágást, ehhez képest a csoport meccsek túlteljesítették az elvárásaimat. A kieséses szakaszban volt egy kis hiányérzetem csak, nem sok, csak egy kicsi, de még ezzel együtt is sokkal jobban élveztem, mint a 4 évvel ezelőttit. Az elkövetkező két meccs meg már nem ronthat annyit, hogy meggondoljam magam.

Amúgy engem az összképet nézve simán kompenzál az, ha nem annyira a jó meccs, de meglepő eredmény születik. Vagy a legvégéig kiélezett a párharc és nem tudni, melyik csapat fog győzni. Ez se normális biztos, de ez van. Az ilyen meccsek jobban bennem maradnak.

[ Szerkesztve ]

(#52165) #84221696 válasza -HajTömeg- (#52162) üzenetére


#84221696
törölt tag

Tökéletesen igazad van! :)
Nekem nagy rejtély még Messi. Az egyenes kieséses szakaszban elég keveset mutatott.Pedig nekem Iniesta mellett Ő a nagy kedvencem, de ezen a vb-n a teljesítménye csak egy hármas alát ér. Az is igaz, hogy al albaceleste nem a barcelona, de úgy érzem, Ő még adós egy nagyon jó játékkal.

(#52166) -HajTömeg- válasza #84221696 (#52165) üzenetére


-HajTömeg-
őstag

Igen,őt én is nagyon kedvelem (bár tudom ciki) , viszi is a hátán a csapatot.
Így mondjuk elég nehéz szép gólokat lőni.
Azok általában akkor jönnek,mikor már kicsit vezet a csapat és elkezd nem vérre menni a dolog, akkor mernek bevállalni szép dolgokat.
Egyébként miután az előzőt elküldtem beugrott még Drogba is, ő is óriási arc.

Alias: Júzer error

(#52167) viharhozo válasza -HajTömeg- (#52159) üzenetére


viharhozo
addikt

Nem is ez a baj, hanem az, ha az argentinok megnyerik a dontot (erre azert teljesen realis eselyuk van), mondjuk ugy, h Messi talal egy golt a 60. percben, aztan a kitamado nemetek ellen a 89.-ben meg egyet, akkor o egyedul lesz a vilag harom legjobb focistaja.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#52168) 7600 GS


7600 GS
addikt

Mandzukic négy évre az Atleticó-é.

(#52169) Ijk válasza viharhozo (#52167) üzenetére


Ijk
nagyúr

4 éve nem sokat néztem focit, csak a VB-t. Azt sem tudtam ki az a Messi, leültem hogy majd az argentinoknak szurkolok. Egy szál gólt nem lőtt, de olyan mozdulatai voltak hogy azonnal megfogott, amit még soha nem láttam. Ha már nincs is meg a régi mozgékonysága, még most is képes olyan kitett labdákra, mélységi indításokra amire nagyon kevés más labdarúgó. Ráadásul képes konstans hozni ezeket a megmozdulásokat meccsről meccsre.
Remélem behúzzák a döntőt a németek ellen, mert megérdemli a VB címet, és szerintem 4 év múlva már nem lesz rá esélye.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#52170) DeathAdder


DeathAdder
veterán

Hát nemtom milyen lehetett a többi VB, ha azt mondjátok ez ennyire fantasztikus, mert akkor nem sokat fogok nézni az életben :DDD
Bazmeg egy Coca-Cola 2 középmezőny két csapata jobb meccset produkál, mint ezen a szaron néhány meccs kivételével, ami valóban izgalmas volt. Ettől még az atom bunkerfoci is izgalmasabb, ahol legalább az egyik csapat támadni akar, illetve hatalmas kontrák vannak...
olyan se volt még h úgy ülök le h "bazmeg ma meccset kell nézni" - de én már a csoportkörök óta így vagyok ezzel :D

És nemtom, én nézek FA kupát, ami nem unalomba fúló, hanem kimondottan izgalmas, mégis sokszor vannak atommeglepetések, mert a csapatok szível-lélekkel küzdenek sokszor az esélytelenség nyugalmával. Persze egykét rangadót mindig eltaktikáznak így unalomba fúl, de ez a vb...

Hogy elvoltak szállva a vasárnap brit nagydíjtól is az emberek, hogy "milyen fantasztikus verseny volt ez már".
Milyen bazmeg? Nézhető volt végre, és az utolsó pár kör izgalmas volt valóban, de hol van ez azokhoz képest amik régen voltak..

[ Szerkesztve ]

(#52171) IreN!CuS válasza DeathAdder (#52170) üzenetére


IreN!CuS
őstag

Az idő mindent megszépít újabb kitörése :D

Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

(#52172) #84221696 válasza -HajTömeg- (#52166) üzenetére


#84221696
törölt tag

Szerintem fikázni valakit sokkal cikibb! :)
Én nem szoktam senkit sem fikázni (kivéve persze a magyar labdarúgokat, klub és válogatott szinten). Pl. nem kedvelem CR-t, de ettől még nem fikázom, mert ha a tehetségének csak a tizede szorult volna belém, én lennék itt a tanyán a jani! :DDD
Drogbával igazad van. Neki olyan kisugárzása van, mint Ibrának. Az ember befosna mellette a focipályán. :)

(#52173) Bad Pritt válasza #84221696 (#52172) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nekem pont, hogy így a karrierjének második felére lett szimpi Ronaldo, sokkal érettebben viselkedik, ami jó. Nem lesz kedvenc soha, de nekem ez a mostani portugál válogatott egyáltalán nem volt annyira antipatikus, mint mondjuk a 2004-es EB második csapat, azokat alig bírtam nézni...

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#52174) k!nG válasza viharhozo (#52167) üzenetére


k!nG
aktív tag

Es az miert lenne baj? Mondj meg egy nevet aki megerdemelne ezt a cimet. Messinel egy sokoldalu jatekos a vilagon, egyarant tud jatszani a kozeppalyan, vagy tamadokent (jobbszelen, kozepen), iszonyu technikas szep focit jatszik es elegans mozdulatai vannak es nem utolso sorban egy egyeniseg. Es ha osszehasonlitjuk tenyleg nem alaptalan a Maradonahoz viszonyitas. Jo neha setal a meccseken, stb. de o minden teren klasszis. O az a focista aki karrierje vegere megerdemli, hogy a nagyok kozott tartsak majd szamon, mert a karrierje soran eleget tett ezert mar csak a Vilagbajnoki cim hianyzik neki, hogy beirja magat a sporttortenelembe.

Az a baj, hogy megy ez a merhetetlen utalkodas, foleg a klubhusegetek miatt es nem veszitek eszre ezeket. Szerintem nagyon sokat szamit az, hogy a focista egy egyeniseg is legyen es mostanaban ez hianyzik a jatekosokbol. Es bizony ezert meg is erdemli Messi, hogy agyon hypeoljak ot, mert egy Mullernek vagy egy Klosenak nincsen egyenisege. (es ugyanez vonatkozik CR7-re is, mert valamilyen formaban o is egyeniseg) Fogja es bevagja a golokat mindket nemet. Jo jatekosok, eredmenyesek, a maga posztjan klasszisok mind, de semmi kulonos.

Oszinten en annak sem orulok, hogy Klose megdontotte Ronaldo rekordjat. Ronaldo egy elo legenda, ha megkerdezed az utcan az embereket, hogy melyikojuket ismeri, 100% hogy legtobben az utobbit mondjak majd. Klose, miutan visszavonult mi lesz? Max a nemetek fogjak ot emlegetni, de az biztos, hogy nem az egesz vilag. Egyetlen emlekezetes momentuma ez lesz, hogy beallitott egy VB rekordot, amit majd ugyis megdont egy eredmenyesebb jatekos.

https://www.behance.net/vargadom

(#52175) szentes711


szentes711
tag

A DVTK meccset közvetíti valamelyik csatorna?

[ Szerkesztve ]

"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."

(#52176) Sztbeni válasza szentes711 (#52175) üzenetére


Sztbeni
őstag

Duna

Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.

(#52177) szentes711 válasza Sztbeni (#52176) üzenetére


szentes711
tag

Köszönöm! :R

"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."

(#52178) Integra


Integra
titán

Bréking, fellaini levágta a haját :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#52179) szami777 válasza Integra (#52178) üzenetére


szami777
addikt

bjútiful :D

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#52180) Enzolord válasza Integra (#52178) üzenetére


Enzolord
addikt

Bakker, ha nem görgetek lejjebb akkor biztos hogy egy órán keresztül csak pislogok, hogy ez ki.. :)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#52181) Ps Vita válasza Enzolord (#52180) üzenetére


Ps Vita
őstag

Én is csak néztem két percig,ztán megláttam Integra kommentjét :Y

[ Szerkesztve ]

(#52182) Napfénysüti válasza Integra (#52178) üzenetére

Milyen apropóból tete? :DDD

Més que un club!

(#52183) viharhozo válasza k!nG (#52174) üzenetére


viharhozo
addikt

Senki nem vitatja Messi tudasat, de ez az argentin csapat _nem_ rola szol, hanem mondjuk Mascheranorol meg Bigliarol. Meg Sabellarol, aki rajott, h Messinek itt nincsenek tarsai, ezert vedekezni kell, hadd kinlodjon elol egyedul.

Azt meg kicsit megleponek tartom, h ilyen jol ismered ezeket a jatekosokat civilben, de tobb is veszett Mohacsnal.

Hogy ki mekkora egyeniseg, azt pedig 35 eve megmondtak, es ez orokervenyu, azota sem valtozott.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#52184) Napfénysüti

Na vezet a DVTK, innen már csak továbbjutnak.

[ Szerkesztve ]

Més que un club!

(#52185) Integra válasza Napfénysüti (#52182) üzenetére


Integra
titán

Azt nem írták, de a hír bejutott a napi tickerbe is :))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#52186) RoyalFlush válasza Napfénysüti (#52184) üzenetére


RoyalFlush
őstag

Már 1-1 :U

“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein

(#52187) Napfénysüti válasza RoyalFlush (#52186) üzenetére

Akkor melegszik a pite a hazai 2-1 után.

Més que un club!

(#52188) Enzolord válasza Napfénysüti (#52182) üzenetére


Enzolord
addikt

ki az a tete?? :C :C :C :C

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#52189) Napfénysüti válasza Enzolord (#52188) üzenetére

Fellaini rövidhajú beceneve, nem tudtad? :DDD

Més que un club!

(#52190) Napfénysüti

A Fradi meg vezet a félelmetes Sliema Wanderers ellen. :)

Més que un club!

(#52191) Sdi


Sdi
addikt

Így már biztosnak tűnik a diósgyőr tovább jutása :)

"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/ ..." Nem táncolunk úgy, ahogy Brüsszel fütyül ". Inkább úgy táncolunk, ahogy Moszkva fütyül.

(#52192) szab.tam


szab.tam
nagyúr

novotny a fradi meccsesen elmodja a 20-percben, hogy kék-feketében játszanak a máltaiak, zöld-fehér csíkosban a fradi... :C :DDD

***

eltolják a mixemet a honi genyák.
tettem egy mixet: holland meccs tizikkel dől el, diósgyőr kiesik, fradi x2:
200ft-> 32k. de ezek az igaz lúzerek: rendesen még veszteni sem tudnak, csak majd a következő körben...
:DDD

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#52193) viharhozo válasza szab.tam (#52192) üzenetére


viharhozo
addikt

Most kapcsoltam oda, nem kicsit lepodtem meg, h reaktivaltak az oreget. Mindenki szabira ment, vagy mi?

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#52194) Ps Vita


Ps Vita
őstag

(#52195) 7600 GS


7600 GS
addikt

(#52196) L_YKing válasza 7600 GS (#52195) üzenetére


L_YKing
addikt

Isaac Cuenca pedig kölcsönben a Deportivónál.

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#52197) Sickboy25 válasza szab.tam (#52192) üzenetére


Sickboy25
addikt

olyan izgalmasan nyomja, mint annak idején a Petőfin... Valaki szóljon neki, hogy ez már a TV világa :) Réthy Béla elbújhat mellette :)

Diósgyőrt én is megtettem, de diósgyőri győzelemmel és még 2 feletti oddsszal

[ Szerkesztve ]

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#52198) szentes711


szentes711
tag

oh idegenben alázunk! :K 1:4

[ Szerkesztve ]

"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."

(#52199) szami777 válasza L_YKing (#52196) üzenetére


szami777
addikt

vele nem szerződést bontottak?

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#52200) Sickboy25 válasza szentes711 (#52198) üzenetére


Sickboy25
addikt

te vagy az Lázár?? :DDD

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.