Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dudu5130
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Én már ki is követtem, taknyos bohócok.
-
vond
MODERÁTOR
béemelesz
Nincs még egy ilyen szarházi nemzeti labdarúgó szövetség a világon. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
ne is mondd. rohadjanak le. egyszer vagyok itthon egész hétvégén, akkor nincs semmi klubmeccs
-
Vismajor01
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ilyenekek ezek a kvalifikációk az osszes meccset le kell játszani nem csak a számodra érdekeseket
-
DS39
nagyúr
Az eredmenyek.com-on ki szokták írni információba, hogy adott meccs nem tényleges hazai, hanem semleges helyszínen zajlik.
Ukrajna esetén ez meg is jelenik, Varsóban játszanak hazait.
Izrael estén viszont nincs ilyen jelzés, pedig Debrecenben játszanak.
Adminisztrációs hiba vagy ők már tudnak valamit?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Jó ez a válogatott szünet, legalább úgy csinálnák meg, hogy lenne érdekes meccs is, azon túl, ha valaki hazája válogatott szerepléséért izgul.
-
Creative997
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Melyik szennylap hozta ezt le? A maffiavezer szerintem majd csak a temetesen fog lemondani...
Perez biztos fog találni egy megfelelő utódot. És nem, Nadal túl gyenge ehhez.
Ráadásul igen szigorú szabályaink vannak hogy ki lehet elnök (20 év klubtagasag, 15% éves klubfedezetet lerakni - ami ilyen 100-150M között van valahol -, állampolgárság, rengeteg socio aláírása, stb). Ezek kemény feltételek. Nem lesz itt bárka 2.0
Hozzá vagyunk szokva Perezhez. Calderon 3 felejthető évén kívül nem volt más az elmúlt 25 évben. Az hogy az üzleti életben egy kegyetlen targyalofel, na meg futballpolitikus, nem prognosztizálja azt hogy az utód gyenge lesz és 1.5 milliárdos adossagba hajtsa a klubbot. Előbb fogják az embert kivegezni mint hogy ez megtortenjen -
unravel
őstag
Úgy néz ki nem lesz olyan szlovák gól amit nem semmisít meg a VAR.
-
cyberkind
félisten
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Szerintem most mi jövünk a Barca után, mert az biztos, hogy bárki jön, fingja se lesz a business-ről, pláne arról, amit a klub képvisel minden szinten, fucked, szép volt, jó volt.
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997
üzenetére
Meg elvileg Perez is lelép jövőre...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
...ja, de nagy blama lenne kikapni a bolhafing méretű Luxemburgtól a nagy német válogatottnak...
márpedig eddig alszanak a németek, ezek meg rugdosnak kapura meg folyamatosan jönnek a szögleteik -
Creative997
őstag
SantiagoBernabéu -
mephi666
nagyúr
...mi ez a fostaliga produkció a németektől?
veretni akarják magukat Luxemburggal? 
-
dudu5130
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ezt az oldalt amúgy is valami sértődős gyerekek csinálják.
-
Tibiajax
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Én is rohadt mérges voltam rá, de főleg azért mert már a BL győzelem estéjén bejelentette.
Legalább várt volna néhány napot... -
venember83
nagyúr
"Mourinho különleges volt, tudta a feleségeink és a gyerekeink nevét. Szomorú voltam amikor elment...mondtam is neki, hogy v@ffanculo, mert itthagyott Benitezzel."
- Marco Materazzi -
-
gabross
tag
válasz
mephi666
üzenetére
pedig idén már alkoholmentest is csapoltak az oktoberfesten

-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...muszlimoknak mekkora kínzás lehet az octoberfest
...ott sül 100számra az ökör, tízezerszám a grillcsirke, grillkolbász... csapolják hektószámra, literes korsóba a sört... ők meg rághatják a küszöböt és ihatják a vizet
...oké, Sára ezt biztos lerendezte már rég magában és nem hatná meg... úgy tudom valami nagyon szigorú étrendet követ, hogy formában tartsa magát 30+ is -
-
atee_13
őstag
Big bjutifull díl

-
mephi666
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
...komolyan kell venni azt a meccset, az a lényeg: ne azt várjuk most is, hogy "majd mások megoldják nekünk" ...oldjuk meg magunknak
...mennyivel szebb lenne, ha hoztuk volna az első írek elleni meccset és holtversenyben lennénk az első helyen... de most láthattuk, hogy tudnak ők játszani: komolyan kell venni a meccset és győzelemre menni... ha x-re megyünk, előre aláírom, hogy a 90. percig szar játékkal és sok szerencsével tartjuk, majd kapunk lefújás előtt 1 perccel egy gólt 
-
DS39
nagyúr
szerintem CR pirosa inkább volt sárga, az ír gyerek úgy vetette földre magát, mintha lelőtték volna. bár tudom hogy sokszor már a szándékot büntetik.
Mindenesetre az eredmény nekünk nem kedvező, mert az örményeket CR nélkül is simán verik majd, a Puskásban pedig ki-ki meccs lesz a továbbjutásért.
Nekünk persze a döntetlen is elég. -
venember83
nagyúr
Végre megvan az erősítés a középpályára! Lehet menni a BL-ért és a scudettóért.
-
cami][us
őstag
[link] Visszajátszás
-
hobizoli
nagyúr
CR7 pirilap
-
Redneck
nagyúr
Na bazmeg, lassan alakul a matek és kijön az amit korábban írtam. Az eldobott pontjaink és a töketlenségünk fog visszaütni. Vasárnap lehet majd izzadni...
-
hobizoli
nagyúr
kááttűűű
-
hobizoli
nagyúr
baze CR7-k égnek az írek ellen
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
en azt gondoltam hogy 2-0 a felido, es 3-0, 3-1 vagy 4-1 vege nekunk
ez a kinkeserves 1-0, meg ajto-ablak helyzet kimarad 2m-re a kaputol
meg egy valogatott jatekosnak mar ne csusszon le a labda beadaskor a labarol, hogy a beadas a kapu vonala moge-fole megy 6-8m-l, ez az NB2-ben sem kene hogy megtortenjen, meg a grundon is kirohognek erte -
Redneck
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Én is ezt vallom. Másnak érezném a számolgatást, ha a játék képe is alátámasztaná, hogy van keresnivalónk a pótselejtezőn.
DS39:
Szívják csak fel magukat, ahogy ellenünk is szokták!
LyonnaisFan1:
Úgy legyen! Sokkal jobbak, mint bármelyik ellenfelük a csoportban, hát mutassák is meg!
Az a szomorú, hogy nem lenne erre szükség, ha kicsit tökösebben állunk bele a meccsekbe. Akkor is pótselejtezőre mennénk, de nem kellene annyi matekozás. -
LyonnaisFan1
őstag
A 3 pont megvan, és ez nagyon nagy lényeg.
-
Redneck
nagyúr
Kínkeserves volt a második félidő. A spanyol jól vezette a meccset. Az íreket meg kell verni, hogy megnyugodjak! Hajrá magyarok!
-
Pkc83
őstag
Na
-
mephi666
nagyúr
...ez a 2. félidő hulladék
...pff és be is szophattuk volna a végén... amit akár meg is érdemelhettünk volna, mert így nem szabad ráaludni 1 gól előnyre
-
Redneck
nagyúr
Már épp meg akartam dicsérni Hajdúbrét, hogy egész normálisan közvetít, erre károgással kezdi az első félidőt. Ne már!

IreN!CuS:
Nálam semmi hiba, se kábelen se online. -
unravel
őstag
Nálatok is hanghiba van? (One kábeltv)
-
mephi666
nagyúr
válasz
cami][us
üzenetére
...ne kiabáljuk el: kint van az elbaszott csúti kabalamalac, aki a hétvégi 'pool meccset is megátkozta

...pótselejtező meg 2 döntőt jelent egymás után, amit nyerni kell... mindezt nehéz, vagy kurvanehéz csapat ellen... nagyon nagy mák kell először, hogy verhető ellenfelet kapjunk... bekapunk pl egy olaszokat és ennyi volt
-
Redneck
nagyúr
Szép volt, így tovább még sokat! Leginkább többet, mint az ellenfél...
-
cami][us
őstag
Lehet készülni a pótselejtezőre.
-
mephi666
nagyúr
...na eddig oké

-
mephi666
nagyúr
Ormányország 7ese mint valami balkáni Grilis

-
Richard!
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Az első stadion lesz, amelyik víz alá kerül
-
Iramirez
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
nah ez baszón néz ki
-
venember83
nagyúr

A Cagliari megkapta a város engedélyét az új stadionja megépítésére, amely a régi Stadio Sant'Elia helyére fog felépülni és a tervek szerint a klublegenda Luigi "Gigi" Riva nevét viseli majd. A klubnál és a városvezetésben is remélik, hogy az új stadion időben elkészül majd ahhoz, hogy Cagliari meccseket rendezhessen a 2032-es, olaszországi Európa-bajnokságon.
-
mephi666
nagyúr
válasz
atee_13
üzenetére
mármint amiről beszélek: hogy Sára kinyírja az akciókat rendre, miközben sok esetben Wirtz perfektül érkezik? ...lehet szidni, hogy "kurvadrága volt és még gólt se lőtt", miközben ha kicsit komolyabb kiszolgálást kap, ez simán változott volna... azt azért mégse várja már el tőle senki, hogy majd mozog fel-alá, labdát szerez a támadóharmadban és ezeket a labdákat rugdossa be... márpedig most csak így lenne esélye, mert hiába kerül csomószor tökéletes helyzetbe, Sára inkább elönzőzi
ez nagyon kártékony, mert a média is egyre jobban gyalulja az önbecsülését és lapátolják a nyakába a terhet, amit csak akkor tud leadni, ha jönnek a góljai...kurvajó kontraszt a Frankfurt elleni meccs, ahol Sára a 70. perc után állt csak be... és akkor már 5 góllal mentünk... nem is rúgtunk többet

-
atee_13
őstag
Kellett azért idő mire ezt is felkapta a média

-
mephi666
nagyúr
Sinner-Zverev meccs Torinoból(?), lelátón Allegri mester mosolygott nagyon

-
DS39
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Semleges. A Juventus ikonja, aki edzőként jó munkát végzett az Internél.
-
Rob Edwards lesz a Wolves új edzője, a Boro-t hagyja ott.
Otthagyja a Csampo 2. helyezett csapatot, akik a mutatott játék és pontok alapján feljutóesélyesek; a tök utolsó PL csapatért, akiket folyamatosan kiárusítottak és eljutottam a mélypontra, de játékosként volt az alkalmazásukban, meg az edzői karrierjét is ott kezdte. Edzőcsere adhat egy kis löketet, megizzasztotta még a nagy klubbokat a Luton-nal, de nem érzem azt, hogy sikerülne valami hasonló és a vonal fölött tartaná a klubot. -
venember83
nagyúr
Jól gondolom, hogy Tonio nem örvend nagy népszerűségnek az interisták körében, hiába vezette vissza a csapatot a Serie A csúcsára?
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
...vagy Gakpo

-
Ringman
félisten
válasz
venember83
üzenetére
-
atee_13
őstag

-
venember83
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nincs még egy ilyen szarházi nemzeti labdarúgó szövetség a világon.

Én most Vásárhelyről nem tudok elmenni vasárnap, de megköszönném, ha írnál majd róla egy helyszíni beszámolót.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)