Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
Haalandoween
...mondjuk ez se 5fontos maszk a sarki kínai árustól
-
sherlock82
senior tag
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Ez egyértelmű hiba volt, még a meccs közvetítő is mutatták a visszajátszást, ahogy befújta a spori. VAR vizsgálat is eddig tartott volna.
Persze, ez a szabály, de elszomorító, hogy adott a technika, hogy segítsük a játékvezető munkáját és mégse.
-
classic B
senior tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Múltkor meg nem adtak meg egy tizit MU-nak. Ez van.
Jelenleg 2. helyen a tabellán.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Régebben mikor ehhez hasonló eset volt azt mondták nekem , mindent nem vizsgálhat meg a var mert akkor sokáig állna a játék és rendszeresen, MU - nak mázlija volt ezzel most.
Attól függetlenül ez hiba és nem követendő dolog.
-
Ajándék, felháborító szöglettel vezet a MU.
Értem én, hogy nem nézheti a VAR, a kutyát nem érdekli, ha nem lesz semmi a szögletből, de ilyenkor mikor gól lesz belőle, vizsgálja már meg a VAR, hogy mégis mire kapták a szögletet?!
-
atee_13
őstag
Mekkora mák már, hogy ráfújják, mikor nincs kinn és ebből jön a gól
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Maradjon csak meg a lobonca a hülye gyereknek, az idióta vállalása miatt.
Douglas Luiz gatya, hogy fog érte bármit is kapni a Juve?
Dyche bácsi azt hittem a kieséstől megmenteni jött az NF-et, erre kiderül, hogy a nevelő klubja volt anno!
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
United remélem ma is hatékony lesz

-
Az első gólig meglesem a MU meccset.

-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem írok inkább semmit..
-
válasz
Creative997
üzenetére
4 védővel: Lahm-Thiago Silva-JTerry-Zanetti.
Ha nem foglalkozok a szabályokkal, akkor a listából valami őket tenném össze.
5 védővel: Robi Carlos-Maldini-Thiago Silva-JTerry-Cafu. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Hatha a tobbi csapatreszre is lesz ilyen.
Kozeppalyasok es tamadok egy klasszik 4-4-2 felallasra.Ha kozeppalyasoknal egy Juninho Pernambucano lenne mar vinnem a teamembe.
-
válasz
Creative997
üzenetére
Ez jó

nálam:
Maldini - Puyi - Thiago Silva - ZanettiHa Paolo-t középen kellene játszatnom, akkor
Robi Carlos - Maldini - Puyi - ZanettiPuyol Karesz helye nálam megkérdőjelezhetetlen (mondjuk Maldinié is), Ő az all-time kedvenc játékosom.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Jobb vedo: Lahm. Ot kb. sose allitanak ki, egy ritka fair play vedo volt.

Belso vedok: Ramos es Vidic. Na ez nagyon kemeny paros lenne. Itt mar sokkal eselyesebb a kiallitas, ezert is kellene Lahm.
Bal vedo: Robi Carlos. Ha valakinek bombaznia kene egy jo szabadot.
Vegosszeg: 1+4+2+3=10. Pont kijon.

-

-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az ujjai miatt vigyorog az asszony
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...van 3. gyerekük, biztos nem kaptak rá jó jelmezt... vagy ő volt a fotós
....amúgy Foden engem inkább Tesla-ra emlékeztet -
-
mephi666
nagyúr
Foden család beöltözött... valaki odaírta:
"His son looks like Trossard"

-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...én már Southgate tréfát is hallottam

-
Richard!
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Dikk a szőrösfejű teknyős 🐢
-
Creative997
őstag

-
birozoli7800
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Nagyon magasra tette a lécet a tavalyi évben, amit azért nehéz űberelni. Talán a játékosok is jobban akartak neki bizonyítani.
Az idei évben saját szájíze szerint rendezi a csapatot, kíváncsian várom mi sül ki belőle. Azért még messze nem ment el a bajnokság bl-ről meg nem is beszélve. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Andoni Iraola lenne a legjobb megoldás.
Kár, hogy foglalt....AFC Bournemouth. -
DS39
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Tiki-Takás Barcán kívül Xavit nehéz elképzelni máshol.
-
válasz
venember83
üzenetére
ETH meg Poste kétlem, de a másik kettő előtt áll.
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jürgen szintű edzők agyatlan firkászok szerint:
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nagy az izgalom, mi?..
-
válasz
venember83
üzenetére
Ennyi. Igaza is van.
Hasonlóképpen gondolkodom én is, csak előrelátóbb vagyok/voltam, és én ezért nem is mentem eddig oda Roncihoz soha közös fotóért.Vannak persze egyéb tényezők is, de ha engem kérdeztek, részemről ez az alapvető ok. Aludjon CR7 rosszul, hogy nincs közös képünk.
Futás kapcsán futottam bele nemrég egy Zacherrel készült podcastbe, szerintem tök jól sikerült interjú, ha valakit érdekel, YT-n meg tudja nézni/hallgatni: [link] /csakegykör/
-
venember83
nagyúr
-
válasz
venember83
üzenetére
2025 márciusi nyilatkozata elég rosszul öregedett!
"A Napoli az utolsó klubom soha nem edzhettem volna más csapatot Olaszországban."
-
venember83
nagyúr
Perin: „Minden rendben, mester?”
Spalletti: „Ez rajtatok múlik.”
-
válasz
venember83
üzenetére
hamarosan helyreállítja a rendet a szerijében

-
Még soha nem történt meg Angliában, hogy egy PL-csapat és bármilyen sorozatban négy 22 év alatti labdarúgó szerezzen gólt egy tétmeccsen.
Andrey Santos (21), Tyrique George (19), Estêvão (18) és Jamie Gittens (21) tegnap történelmet írt. -
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem láttad Motta Bolognáját, igaz? Csodálatos volt. Parádés.
Mi lesz így Maxi csodájával? Ezért nem lehetnek a J|Medical munkatársai és Continassa edzőpályái a hibásak...
Pulisic felépülése komplikált a Roma elleni meccsre és nagyon halvány az esély arra, hogy a cserepadon legyen, így várhatóan a Parma ellen térhet vissza a keretbe. Rabiot esetén jelenleg alacsony az esélye annak, hogy a válogatott szünet előtt a Parma elleni meccsre visszatérjen - számolt be a Sky.
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...Szabó Pista most szabadult fel nyíregyházán

-
válasz
venember83
üzenetére
Jürgen szintű edző kell ide.
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen, elég rosszul néz ki a hullámvölgy.
Ott van tűzoltásnak Motta, Tudor, őszintén csak ajánlani tudom a szolgálataikat, kiváló szakemberek. -
-
atee_13
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
"ui: egyébként ha úgy nézzük,..."
Hát nem tudom, a community shield vereség után jöttek minden fronton a szakértelmek, hogy aki bajt lát az hülye, mert ez egy nem számító mérkőzés, meg szezon eleje meg a sokásos bla bla, még statisztikák is repkedtek, hogy a cs győztes alig nyer pl-t meg hasonlók.
Ahhoz képest más sokadjára kapunk ki a szezonban a cp-től. És a játék se fényes, ha nem jön a szerencsés fordulat ami az előző szezonban végig velünk volt. Ami nyilván összképet tekintve még mindig plusszos, de elkellene gondolkodni, hogy a rendszer volt e jó vagy a szerencse sok.
-
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
...nagyobb baj a Villa-margit-city-Forest sor, ami most következik... NF már a válogatott szünet után és náluk sem állnak jól a dolgok, ezért szinte garantált hogy pont ellenünk szívják fel nagyon magukat
...nem szokás a 'poolnál dobálni az edzőket, de ha Slot végigvereti a csapatot és kb minden szériában nullázzuk az esélyeket, szerintem elveszítheti a bizalmat...ui: egyébként ha úgy nézzük, elég furcsán jött volna ki, ha az óvodások megverik azt a CP-t, amitől pár hete a nagyok kikaptak...
ez a 0-3 talán még hízelgő is lehetne a 2 csapat közötti difit nézve, viszont a realitás az, hogy a nagy csapat szar és a kicsi alatta van (Kloppnál ebben a fikakupában volt 6 éve az Arsenal ellen, hogy a tartalékosok letoltak egy 5-5-ös kurvajó meccset) -
venember83
nagyúr
válasz
BenHans
üzenetére
Török bíróbotrány:
Az 571 játékvezető közül 371 rendelkezik fogadási fiókkal, és 152 aktívan fogad a török bajnokságban. Egy játékvezető egyedül 18 227 fogadást kötött. További 42 játékvezető több mint ezer futballmeccsre fogadott.
Remélem, hogy az illetékesek már megszállták a Juve székházát lefoglalva mindenféle dokumentumokat és okostelefonokat. -
Mi meg 3-4-es eredménnyel továbbjutottunk, első félidőben lerendeztük a meccset, majd a második félidőben ellazáztuk.
Meg már megint összeszedtünk egy pirosat, nem hiszem el.
-
-
Tibiajax
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
0-3.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
Most még egy kiállítás is. Direkt esnek ki?
-
Soulfly842
addikt
Ma is lesz bizonyítvány a Liverpoolnak...
Félidő 0-2. -
válasz
Soulfly842
üzenetére
allister sérült, erős fájdalmai lehetnek, akik mostanában élőben látják mind mondják mennyire lerí róla, érthetetlen hova van ennyit használva
-
venember83
nagyúr
Borzasztó Zanit ebben a semmirekellő Udinesében látni. Csak azt nem tudom, hogy a térdei vagy az esze miatt csúszott így le.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842
üzenetére
...vagy Endo+Kerkez a 2 cb

Macca szerintem azért kell középre, hogy pl Graven pihenhessen és helyettesítse valaki középen... ha ő se lenne ott, előre betudnám egy 3-4gólos buktának, olyan átjáróház lenne
-
Tibiajax
nagyúr
hajrá Békéscsaba!
-
Soulfly842
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom: Elég sovány ez a kezdő és a cserepad a meccs megnyeréséhez. Vagy ennyire eldobták és kész?
Ami még szembetűnő volt:
Robertson és Kerkez is kezd?
Kerkezt tesztelik egy lényegsen támadóbb szerepben? - ez még akár k.a jól el is sülhet.
Macallister ennyire kuka állapotban van? - te lehet jobban követed ezt. Ennyire lecsúszott a sérülés/kiesés/rövid felkészülés után, hogy ilyen meccsen tud csak előtérbe kerülni?
-
mephi666
nagyúr
...oké, hogy dobni kell a kupát, mert a bajnokságra koncentrálunk, de nem kéne ilyen nagy lendülettel befutni a faszerdőbe
...mondjuk az is felvetne pár kérdést, ha a múltkori szopó után most jönne egy sima győzelem a b-kerettel 
-
BenHans
addikt
[Új reklámban Capitano és a kopasz.]
----
Bohóc bíráskodás megint. Milan - Pisa meccsen a 2-2-es egyenlítőgólt megadták, itt copypaste ugyanazt Souletól elvették.
Következetesség elvtársak.Btw Mourinhonak megint nem igaza volt hanem igaza lett, török bíróbotrány... Nem lepődnék meg ha itt sem lennének véletlenek a var általi szerencsekerék pörgetésekből hozott ítéletek.
Mint előző szezonban a koné esés, amire azt mondták először hogy nem volt kontakt, majd hogy nem volt elég nagy a kontakt, majd hogy volt kontakt de túlságosan el akarta adni. Aztán egymás után két fordulóban fújtak csont ugyanarra tizit. De nem kell nagyon visszamenni az időben Gimenez kamutizijéig a Milan-Fioron. Annál nagyobb kamu csak ez volt hasonló.
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Kösz, szerencsére már ettem.
-
válasz
venember83
üzenetére
-
DS39
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Remélem kamu tetkó.

Nálam örökre AS Roma edző marad.

-
venember83
nagyúr
Forza, Luciano! Egy névrokonod szép eredménysort hozott össze.
-
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor
üzenetére
És ez egy trend, egyre több stream lesz.
-
Creative997
őstag
"Tragédia rázta meg a brazil labdarúgást: október 20-án, a hajnali órákban életét vesztette Antony Ylano, a Piauí U20-as csapatának játékosa. A fiatal csatár édesapja születésnapi partijáról tartott hazafelé, amikor motorja összeütközött egy úton áthaladó tehénnel a BR–343-as autópályán, Piauí államban"
-
-
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igen, ma van német kupa is, ott is van 1 - 2 meglepetés mindig . ( Wolfsburg kiesett tegnap otthon játszott )
Bayer- t adja a tv 18 tól
20.45 től meg bayern
Sport 1 mindkettő -
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Annyi eltapsolt pénzből igazán vehettetek volna valami kipcsaknemzet fiát ti is és lenne közvetítés nektek is
-
Richard!
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ne szomorkodj, az angol nyelvű stream-ek sokkal jobbak lesznek. Majd dobom este a linkeket
-
Angol Ligakupa - Nyolcaddöntő mai 5 meccséből egyet sikerült tvs közvetítéssel adni.
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
Talán arra a meccsre mondta, hogy túl sok az új játékos a Napolinál... Vagy valami hasonló.
„Csalódottak vagyunk, de amikor ilyen helyzetek adódnak, azok soha nem véletlenül történnek.
Jól kell csinálnunk, hogy megfordítsuk ezt a tendenciát, ami bizonyos szempontból nem mindig nyűgözött le. Tavaly megnyertük a bajnokságot, ahol a játékosok a határaikig hajtották magukat; minden szempontból egységesek voltunk.
Véleményem szerint kilenc új játékos túl sok: kénytelenek voltunk így tenni. Kilenc új játékost behozni az öltözőbe nem könnyű.
Ez a szint: a Bajnokok Ligája ilyen szintet kínál. Kevés mondanivalónk van, és sok munkánk: még ha keményen dolgozunk is, sok erőfeszítésre lesz szükség. Ez az év bonyolult lesz: nem szabad kétségbe esnünk.
Kénytelenek voltunk így igazolni. Megpróbáltunk új játékosokat hozni, ez időt és türelmet igényel. A tavalyi sikert elért veteránoknak jól kell vezetniük a csapatot.
Mi magunk építettük fel a második szezont; nekünk kell vállalnunk a felelősséget. Nem akarok túl védekező lenni; elvégre a nevemet gyakran használják a közvetítésekben. Tudatában kell lennünk annak, hogy nehéz év lesz, és ennek megfelelően kell dolgoznunk.
Ha nyersz, minden rendben van; ha veszítesz, minden rossz. Mindannyian dicsértétek a négy középpályás választását; elkezdtük őket együtt játszatni.
A mostani egyensúly a legjobb: két támadó szélsővel egyáltalán nincs egyensúly. És nem hiszem, hogy helyes lenne feláldozni a négy középpályás egyikét sem. Lemondó? Soha nem mutattam ki az örömömet; nehéz volt ezt megtenni a mérkőzés alatt.
Az első félidő jó volt, a második nyilvánvalóan kevésbé.
A hozzáállásom? Határozottan kevésbé voltam agresszív; legközelebb hozom az ostort és a kisszéket, mint egy tigrisidomár.” -
Ringman
félisten
válasz
venember83
üzenetére
A jó csapatok felmérik miért veszítettek, nem pedig ilyen dolgokra hivatkoznak
mostanában nem követem a focit, de a bl-ben kapott hatosból milyen tanulságot vont le a mester?---
kevesebb bírózás lenne akkor, ha nem lennének kamutizik -
Creative997
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Teljesen egyetértek vele. A legjobb példa erre a brazil válogatott, hogy hol volt és mi lett belőle.
-
venember83
nagyúr
„Ez egy üzenet a játékosoknak. Amikor kirúgják az edzőt, az azt jelenti, hogy nem végeztétek el a feladatotokat a pályán.
...
A Juventusnál játszotok, felelősséget kell vállalnotok. A probléma az, hogy ez nem működik az új generációnál, ez egy puha generáció. Tehát az összes kommentátor és szakértő, akik ex-játékosok, csak az idejüket vesztegetik azzal, hogy velük beszélgetnek.
Mi futballisták voltunk, szenvedélyből, a mezért, a történelemért játszottunk, hogy ételt tehessünk a családunk asztalára.
Ez a generáció inkább sportolókból áll, mint játékosokból. Ők adott márkákat, rappereket, divatszakértőket testesítenek meg, és olykor politikával is foglalkoznak. Túl sok a zavaró tényező.
Ezért nem vagyok velük szigorú, mert nekünk nem voltak ilyen zavaró tényezőink. Ettünk, aludtunk, fociztunk, ennyi. A világ megváltozott, a futballisták élete már nem csak a fociból áll.
...
Edző eltávolítva, most már nincs kifogás. Aki nem akar a Juventusnál maradni, az távozzon. Túl puhányok vagytok.”
Evra. -
mephi666
nagyúr
...most olvasom: Szabó Pista meg távozik nyíregyházáról? ...kár volt a KTE-től kibaszni... vagy pár hónap és visszahívják, hogy nb2-ben emberkedjen és rakjon megint össze egy csapatot, amit pár ev múlva szét lehet rabolni?
-
válasz
pendre54
üzenetére
Oké, rosszul fogalmaztam

Szóval miért ne adnának 3-4 meccset egymást követő időpontban, ha a bajnokás szempontjából nincs érdemi hatása.
Tehát ha éles verseny van pl. a 3. és 10. helyért, egy időben rendezik a 3. és 4. meccsét, és másik időpontban a 10. és 11. helyezettekét, és külön két időpontban meg mehet a maradék két meccs.
A "miért ne"-t nem kötekedésnek szántam, hanem mlsz/mtv módra gondolkodva: "ha megtehetjük, mert nincs érdemi hatása, miért ne tennénk meg?"
Pár tízezer nézőt nyernek - nem sok, de több, mint a semmi.
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
"Miért ne adnának három vagy négy meccset élőben"
Még egyszer, csak arra van lehetőség, hogy egy időben maximum három meccset adjanak élőben, mert csak ennyi meccset lehet egy időben játszani, a három darab VAR kocsi miatt. Négy meccset, a jelen technika okán, nem lehet egy időben játszani, így a közvetítés is kizárt. -
válasz
pendre54
üzenetére
Vigyázz, véletlen nagybetűkkel írtad az mlsz-t.
Amúgy kivételesen meg kell védenem a bohóc gittegyletet, mert azon meccseket egy időben rendezik, amelyeken közvetlen riválisok játszanak. A tét nélküli meccseket, vagy más téttel bíró mérkőzéseket játszák külön időpontban, ami lehet a VAR miatt, ahogy említed, de lehet szimplán a közvetítés okán is. Miért ne adnának három vagy négy meccset élőben, ha nincs különösebb akadálya?
Összetenném a két kezem, ha ebben lennénk a legjobban elmaradva a "fejlett nyugati civilizációtól"
-
Cartevo
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Indokolt ez a szigor, hogy 12 csapatból 2 kieső van, mert így Magyarországnak csak 10 komoly csapatot kell kitermelnie. A feljutók meg hátha felzárkóznak, arra illik esélyt adni, fővárostól vagy vidékiségtől függetlenül.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
"Bundesligában és sok más bajnokságban is az utolsó forduló / k / meccsei egy időben vannak, nálunk ez nem megy."
Nálunk is bevett gyakorlat már évek óta, hogy a fontos helyezéseket(bajnoki cím, dobogó, kiesés) eldöntő meccsek egy időpontban kezdődnek. Az utolsó forduló hat bajnoki meccsét egy időben, meg technikai okok miatt sem tudnák kezdeni, ugyanis az MLSZ-nek összesen csak 3 db VAR kocsija van, VAR kocsi nélkül, meg nem lehet meccs. -
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Bundesligában és sok más bajnokságban is az utolsó forduló / k / meccsei egy időben vannak, nálunk ez nem megy.
A szurkolókat rendszerint büntetik ezért - azért , de amikor valahol reklámozni kell a meccseket akkor jól mutat a lelátói koreográfia és a piro vagy esetleg szurkolói mozgalmas, ultra csoportok.
Nyilasi szerint akkor volt jó az nb1 mikor sok és erős fővárosi klubok voltak.
Nem indokolta miért de erre a mondatára emlékszem.
RB dologra én is kíváncsi vagyok, esetleg ha lesznek részletek okosabbak leszünk.
UTE következő meccse, DVTK és Győr. Ahogy kinéz a helyzet sok pontot nem kell szereni. : / -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
Olvastam, R.I.P.
Bár bevallom védeni nem láttam mert már azután kezdtem focit nézni mikora karrierje csúcspontján túl volt. -
válasz
sherlock82
üzenetére
Fenntartom, kizárt, hogy kipottyanjatok. Nem érdek. Közben apránként erősödhettek (Matko és Madeiros nélkül azért jobban égne a ház most is), ha meg kész az új stadion, dőlhet a pénz.
Nem tudom, mi lesz a Red Bull dologból, de abban azért van bőven potenciál - főleg, ha pénz is érkezik, bár persze nem mindegy, milyen áron.Szerintem a 12 csapat jó. De most is van 3-4 olyan csapat, amelyik csak a légiósok okán tud nb2 feletti szintet hozni (jó esetben). Ha tavasszal visszajut a Honvéd és a vasas, megint a bajnokság majd' fele budapesti lesz. Ami szerintem nagyon nem jó.
Ez a "szurkolók érdekei" dolog nekem is nagyon tetszik, jó ötletnek is tűnik, egyszer tényleg kipróbálhatnák "odafent".
-
sherlock82
senior tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Bízzunk benne sokáig lesz legalább kettő gyengébb csapat a szezon végére mint az Újpest, attól függetlenül, öszekell hogy kapják magukat, mert ez így nagyon nyögve nyelős szezon lesz.
Nyáron volt egy hosszabb riport a Csányi úrral ( m4 ) és ahogy elmondta a dolgokat nb 1 el kapcsolatban 3 x 11 lebonyolítás marad, létszám növelés pedig nem lesz.
Ez a koncepció marad mert - szerintük - jó tesz a magyar futballnak.
Azt mondjuk nem bánnám hogy ha a szurkolók érdekeit is néznék olykor olykor. -
Richard!
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
A második bekezdésre reagálva: Ezeket kéne erőltetni. Nem hiszem el, hogy nem menne. Egy fokkal szimpatikusabb lenne a csapatod. + el kéne passzolni vinted-en a csúzliszájú csitát.
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Most kapnak uj stadiont, es a liga atyauristene Csanyi a mol reven kvazi erdekelt az Ute sikeressegeben.
Kizart, hogy kiessenek.Most az a nagy otlet, hogy ne ket csapat essen ki, csak egy es a 11. helyezett osztalyozot jatszon.
En meghagynam a ket kiesot es azon felul legalabb egy osztalyozo csapat, de inkabb ketto.
De amig marad az ostoba, igazsagtalan 3x11 meccses lebonyolitas, kb mindegy is. -
Creative997
őstag
Napfénysüti, most olvasom hogy elhunyt Ochotorena, 64 éves volt. Neked biztos mond ez a név valamit, hisz az avatarodnak a kapusedzoje volt évekig a Valenciaban és a spanyol válogatottban.
-
Creative997
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kenyszerusegbol, de ők nem jobb hatvedek
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
...mondjuk ez se 5fontos maszk a sarki kínai árustól