Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Creative997
üzenetére
Fede és Asencio?
-
Creative997
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kevés. Kb 2 RB van, abból az egyik állandóan sérült, a másik pedig... szintén.
Én felhoznam David Jimenezt a Castillabol. Utóbbi időkben kenyszerusegbol felhozott játékosok egész jól szerepeltek (Asencio, Garcia)
-
Creative997
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Az első szóval elkiabaltad. De szeretném a telefonos segítséget kérni, hívjuk fel Józsit, a portugált.
Idővel az emlékek elhalvanyulnak

-
venember83
nagyúr
Conte: "Büntető? Az Inter Marottát küldte a védelmükre míg más klubok az edzőt küldik. A jó csapatok felmérik miért veszítettek, nem pedig ilyen dolgokra hivatkoznak. Én nem engedném a saját manageremnek, hogy ilyeneket mondjon. Hagyni az elnököt, hogy erről beszéljen. Hagyjuk meg ezt azoknak, akik a pályán voltak. Én soha nem kértem meg az elnököket, hogy apáskodjanak nekem. De ez rendben van, már nem igazán számít."
Ki mondta ezt 2019 októberében:
"Belefáradtam, hogy mindig ugyanarról kell beszélnem. Valamelyik vezetőnek most ide kellene jönnie és mondani valamit. A szezon kezdetnél nagy hibák lettek elkövetve. Remélem az ilyen meccsek ráébresztik a döntéshozó embereket valamire. Ilyen körülmények között nem szállhatunk szembe a Bajnokok Ligájával és a ligával."A: Csank János
B: Antonio Conte
C: George W Bush -
Az Ujpest vegre komolyan megindult arrafele, ahol mar 2 eve lennie kene, ha a DVTK nem bundazza el a meccsuket...
-
cyberkind
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Dehogy, az a láb ilyen terhelésre már sose lesz jó, most kéne igazán Hakimi...
-
cyberkind
félisten
Carvajal off megint, ezúttal 2-3 hónapra, kurvára kell egy helyettes, mert Trent se életbiztosítás, hiába fiatalabb. Nagyon kár azért a vakon ellőtt labért, amibe belesérült egy egész évre, mert ebből nem fog kijönni ő se, ahogy Alaba se...
-
Iramirez
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Hajrá remélem megindultok fölfelé.
-
venember83
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
Csak a szív nem elég. Nem tudta kimozdítani a csapatot a gödörből. Plusz a vezetőség is más elképzelések szerint igazolt.
-
válasz
Creative997
üzenetére
Igen, meg a Juve kemény dió lenne, tudom játszott ott, de nehéz feladat.
-
Richard!
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én a kopasz fejelős arabot
-
válasz
venember83
üzenetére
Spalletti - Mancini párosból választanék.
-
Creative997
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem tartott sokáig
-
venember83
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerdán meccs az Udinese ellen, azt a Next Gen edzője fogja levezényelni a csapattal (Brambilla), Matteo Moretto szerint a legesélyesebb az edzői kinevezésre jelenleg Luciano Spalletti és Raffaele Palladino.
Ja, idén a Juve volt az első csapat a Serie A-ban, amelyik kitette az edzőjét.
-
válasz
venember83
üzenetére
Kemény, kit fognak leültetni oda a kispadra?
-
venember83
nagyúr
A Lazio elleni vereséget követően a bianconero klub úgy döntött, hogy elbocsátja Igor Tudort: ezt a Sky jelentette be, hozzátéve, hogy a döntés véglegesítéséhez már csak a hivatalos bejelentés hiányzik.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ez nem meme, a Premier Leak srácok fejtegetik.
-
válasz
cyberkind
üzenetére
Nálam már a korábbi 11-es gólja utáni önkoronázása is intő jel volt, hogy esetleg nem fogja megfelelően kezelni a helyzetét. Majd meglátjuk, mondta a vakvar is.
Egyébként a Bárka nem tűnt valami élesnek, de úgy az egész, meg ez az állandó lest erőltető kirohanásosdi... -
cyberkind
félisten
válasz
szotyika77
üzenetére
Ohh, szegény, de beszólogatni meg Vini 2.0-ként viselkedni van ideje meg ereje, nagy csalódás ez a srác, ahogy belépett a famous meg muffaló Bill korszakába. Írhatnám úgyis, hogy egy kis köcsög lett...
Másrészt, Valverde gyomorrontással tolta a meccset, és mégis mindent megtett a csapatért, pontosan ezt kéner neki is.

-
Chelsea-s podcast-ben megfejtették mi Salah forma hanyatlása! TAA hiánya!
-
sherlock82
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
a műsorvezető nő legalább jobban rendben van, mint sajnos az olasz foci.
Amúgy nem tudom a Fiorentina mikor nyeri az első meccsét, mert a szezon nem az igazi eddig. : (
Inter ellen idegenben - szerdán - sok esély nincs azt gondolom, utána hazai pályán a Lecce ellen, ha akkor nem akkor sose.

-
Tibiajax
nagyúr
na, csak emlegetni kellett, roma máris a 2nd

-
szotyika77
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Azt olvastam Yamal még mindig sérüléssel bajlódik, most sem 100% állapotban játszott, cselezésnél és sprinteknél fájdalmat érez, ezért is húzódott vissza néha Pedri mellé játékszervezőnek.
-
Tibiajax
nagyúr
lációóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
hattttalmas -
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
Jóval szimpatikusabb csapat lehetne nélküle a Real mondjuk egy semleges szurkolónak.
-
Tibiajax
nagyúr
elmehet már a fszomba az olasz dazn is, ilyen műsorvezetéssel

-
hobizoli
nagyúr
loller ZTE nyert
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jah, bár nekem azt tetszett ebben a legjobban ahogy Csabi reagált

Megertem, főleg az ő hisztis fejével, végre jól ment neki, rangado és 20 perccel hamarabb lehozzak. Viszont ez nem profi hozzállás, biztos lesz ennek következménye -
cyberkind
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Bárcsak, eladnánk...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
Vini hogy besértődött a cserén. Nálam kispados lenne most vagy két meccsig.
-
hobizoli
nagyúr
fagyi bazze.... 1:2 ZTE-nek
-
Creative997
őstag
Meglepően jó volt ma a Madrid de tény hogy a Bárka meg nagyon langyos. Laminált kb semmit nem mutatott abból amit tud.
Szerencse hogy Nyafika nem volt pályán, más lett volna a játék.
Vinit így ficankolni is rég láttuk (jó értelemben)
Hala Madrid -
cyberkind
félisten
Flick -> Fuck, köszönjük a jó meccset.
-
cami][us
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Meg kellett adni a módját.

-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997
üzenetére
Tudjuk mire!
-
Creative997
őstag
Mégis mire 9 perc?
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
forceberg
üzenetére
Szerintem ezt nem kell magyarázni. Aki pedig tesiből sok felmentést kapott az 10x egymás után ismételje el a mozdulatot és megézheti hol lesz a keze. Lendület szerzésnél, irány változtatásnál sose lesz test mellett a kéz. Nem ezért talált ki a kezezés büntetését. Inkább focizzanak a srácok azt jobban szeretem.
-
IreN!CuS
őstag
Ilyen rossz barcat rég láttam már már sávis idők...pedig a kurva migrén ellenére leültem nézni , de a sötét síri csendes szoba most többet adott volna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
meg anál is hatalmasabb
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ja, most ő pipáztatott.

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
Túlságosan én se vagyok optimista, idén tényleg gyenge a védelem.
-
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Adhato 11es volt, mert flipperezett a labda, de emelte felé a kezet.
-
Bárka ez eddig gyenge produkció...
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én nem tudok optimista lenni. Ez a védelem egy rakás katyvasz. Hol több a szerencséje a csapatnak, hol kevesebb. Sevilla ellen négyet kaptak, mehetett volna mellé másik négy is.
Most kettő a Madridnak, ha lett volna még legalább kettő, akkor sem lehetne a katalánoknak egy szavuk sem. Sajnos. -
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jaja, van pár súlytalan ember most a pályán.
-
Hijj, de elbalfaxkodta Gülü...
Száddám könyök, tovább! De elotte Kondérék mit kerestek?
-
hattalmas Aston Villa
-
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Írtam mar, hogy kiismertek ezt az ocska lestaktikat, de Flikk tovabbra is fejjel a falnak...
-
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Hitvány az ilyen csapat mind, a Fradi ellen mindegyik vért iszik, a többi meccsen meg nyelik a gólokat mint kacsa a nokedlit.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha les, akkor les. Ez van.
-
bazz, az Arsenal 4 meccs után épp engedett egy kaput találó lövést

-
hobizoli
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
jonnek fel, mint a talajviz
-
Mi volt ez a vonalazás?
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Az Újpest közben méretes zakót kap a Lokitól.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
-
IreN!CuS
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Minek rúgja a labdát ha így büntetőt kap
-
Csúzliszáj belerúg más lábába és ők kapnak büntetőt?
-
Kondás most focizni jött vagy divatbemutató lesz?

Hogy rasztái vannak egy hajpánttal, messziről hajmodelnek tűnt.
-
-
Tibiajax
nagyúr
az az arsenal-gól… szedd ki
csak legyetek bajnokok
-
Ilyet se minden nap látni. A bajnokság harmadánál járva, a Várda -3as gólkülönbséggel második, egy pontra az első helytől, eggyel kevesebb meccset játszva.
Mindössze 12 rúgott góllal, amiből hármat ma szereztek.
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Falfehérbe kell öltözni, akkor lefújják! -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ez valami kezdő barkácsegylet díja?
-
válasz
venember83
üzenetére
itt a csííííz helyett azt mondta a fotós hogy ananászos pizza
-
-
venember83
nagyúr
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
A múltkori fejsérülésre Bede Ferenc azt mondta, hogy nem minden fejsérülésre kell azonnal megállni, hanem, ami agyrázkódással járhat. Mindenesetre ilyennél azért inkább szokták megállítani a játékot, mint nem.
-
már bontogatja a szárnyát, pár év és készen áll

-
ForRedGlory
félisten
válasz
mephi666
üzenetére
TNT Sports pundits Joe Cole and Steve McManaman both believe the right decision was made on the field.
"No, he goes down too easy," former Chelsea midfielder, Cole said. "He doesn't quite get there, he goes down too easy. He's waiting for the contact - I think it's the right decision."
Meanwhile, Reds icon McManaman added: "Yeah, I think so. As he puts his leg across, he doesn't stand on his foot and he's fallen over before the contact happens. I agree with the referee there."
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...bónusz, hogy bl-meccsen a frankfurti játékosok gyalulták le egymást és ott valahogy a bíró azonnal fújt... ahogy kell... szigeten kb a teljes garnitúrát ki lehetne kukázni téjlortól kezdve faszarc olivérig... komolyan ratkinson nem volt olyan nyomorék, mint ez a generáció
-
Cs1csó
titán
válasz
Richard!
üzenetére
Ágyús arany!

Inkább feltámad a City!Az Arsenal az új Spurs! Valami mindig köbejön, lehet nem a City hanem a Mu támad fel vagy hengerel a Chelsea.
Ezért jó az angol bajnokság, a németet vagy BayernM nyeri vagy a BayernM.
A spanyolt a Real vagy a Barca.
A francia a fentieknél is silányabb: csak a PSGAz olasz még érdekes, ott a nyugdíjas egyletek csatája folyik, értelemszerűen az a nyugdíjas csapat nyer amelyik egy kicsit fiatalabb.
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...ja de Gakpo eltolta a labdát, majd volt kontakt... félidőben át lehetett volna gondolni és a következő véleményes esetnél nem minket szopatni...
...jut ilyen minden hétre: nem elég, hogy szarok vagyunk, 1hete Macca fejsérülésénél kellett volna azonnal megállítani a játékot, de szájbakúrt olivér persze, hogy elengedte gólig
-
válasz
mephi666
üzenetére
erősen rájátszott, az ilyet nem gyakran eszik meg, de ha megadja a var valószínű nem szól bele, mert valamikor volt kontakt
felvételek alapján se egyértelmű hogy megcáfolja a pályán hozott döntést, vagyis nem volt clear and obvious errorugyanez volt a másik oldalon, csak azt lefújta (tipik eset az ilyen mezőnybe mindig lefújják), aztán derült ki hogy a vonalon volt vagyis mégsem kint volt
ez nem az a fajta elcsalás mint amikor allistert nyíltan mellkason talpalta doku az utolsó percben, és úszott el a bajnoki cím (feltéve ha a tizi bemegy)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem szerzett végül..
szerezhetett volna, de nem
helyette mektominé meg a többi, tette a dolgát -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Ebben amúgy biztos vagyok, a Pool azért nem egy rosszabb játékosokból álló, középszerű csapat.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
sok új ember, masszív mély gödör
majd kijönnek belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Hét évig frissül az új iQOO
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Elden Ring PS5 játék
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest