Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egy pár évig kéne rá spórolnom...
-
válasz
venember83
üzenetére
Rossz a címed a képhez, hiszen teltház van mindig.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
nem választás volt.. a gané retek nem engedte nekik át a barca-meccset
mennyire egy mocsok gárda. általában a korai meccseket nem a toptop csapatok játszák, adhatja is mindig a sport tv, mindkettőt. most, h barca korán játszott, egyből nem engedték át.. sport tv-nek maradt az egyedül katymaty-meccsvenember nem láttad a meccset így nem tudhatod, volt egy olyan helyzete neki, amikor ajándékba kapott a védőtől egy labdát. rávezette a kapusra, aztán.. elesett.

ezeket kéne esetleg, berúgnia..
de tudom, nem lesz R9 belőle -
venember83
nagyúr
El Inasequible:

-
DS39
nagyúr
Tegnapi Barca játékos Vinitől vett leckéket, és bejött neki.
Van 86 kamera és az ilyet ráhagyják a bíróra. UEFA maffia. -
-
8 - A Premier League-ben egyetlen csapat sem szerzett több gólt rögzített szituációból mint a Chelsea, amely eddig 16 góljából 8-at így szerzett. Az Arsenal követ minket 7 góllal.
Bernardo Cueva edző munkája beérni látszik!
Tavaly kezdte a munkát, akkor valahogy nem ezt mutatták a számok, de mint tudjuk minden kezdet nehéz.
-
Richard!
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Épp ezt számolgattam én is, hogy nagyon jó volt a mai termés. Soha rosszabbat.
A Sport1 nézői biztosan nagyon izgultak a fordulatos és izgalmas Kajrat Almati - Pafos mérkőzésén. Jó választás vót (gondolom csak ez maradt, a többit lenyúlta a retekklub). -
Creative997
őstag
8 BL meccs 43 gól

-
Creative997
őstag
Hatalmas PSV
szépen megszortak a PizzaHut-ot mozzarella golyokkal -
Richard!
addikt
"Hivatalossá vált, hogy a december 21-én esedékes Villarreal - Barcelona mérkőzést nem Miamiban, hanem az eredeti helyszínen bonyolítják le."
-
Tibiajax
nagyúr
ez a hülye Lautaro is a 100%osat kihagyja, ami nehezebb meg berugja
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Profiként azért lehet több figyelmet fordítanék a fizikai állapotra.
Pontosan, köszönöm.
-
Richard!
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Ebben a teknyős nagyon profi, edzéseken különórákat vesz
-
válasz
Creative997
üzenetére
Igen, sok egyéb baromsággal együtt.
-
Creative997
őstag
El kellene már törölni ezt az "én érek a labdahoz előbb még úgy is hogy esélyem sincs elerni utána, sőt még csak a labda felé se mozgok, hanem csak el akarok botlani a kapusba" szabályt.
-
válasz
Creative997
üzenetére
Penalti a favor del Barcelona!

-
Creative997
őstag
Erre sárgát/pirosat

-
atee_13
őstag

-
Cs1csó
titán
válasz
forceberg
üzenetére
Ezt nem tartom jó iránynak. 10 mezőnyjátékos közül ha van EGY igazi vérbeli KÖZÉPCSATÁROD akkor legalább neki legyen már megengedve, hogy a félpályánál ne kelljen már visszább mennie.
Ha 9 ember nem képes levédekezni akkor megette a fene.
Egy Bayern vagy City szintű csapatra ez hatványozottan igaz. -
Mia San Mia
·
🎙️ Lothar Matthäus: „Jelenleg nem látok jobb csatárt a világon, mint Harry Kane. Nem csak a góljai miatt, hanem a sokoldalúsága és a pozíciói miatt is. Megmutatta, hogy milyen jól tud passzolni, cselezni és szerelni. Egyszerre gólszerző, játékmester, box-to-box középpályás és védő. Soha nem láttam Erling Haalandot és Kylian Mbappét becsúszva szerelni a saját büntetőterületükön belül, ahogy Kane tette a 88. percben a Dortmund ellen. Nem láttam Haalandot és Mbappét 50 méteres vagy annál hosszabb passzokat adni. Nem láttam a másik kettőtől olyan hosszú labdákat adni, mint Kane.
Ha megnézzük Kane teljesítményét, akkor felmerül a kérdés, hogy miért csak a 13. helyen végzett az Aranylabda szavazáson. Ha így folytatja, akkor jövőre megnyerheti a díjat, de ez csak a csapat sikereivel együtt lehetséges.
Robert Lewandowski 2020-ban megnyerte a Bajnokok Ligáját az FC Bayernnel, majd később az év legjobb játékosának választották, de a kettő nem összehasonlítható. Kane újjáalkotta a középcsatár játékát, ahogy Manuel Neuer tette a kapusoknál körülbelül másfél évtizeddel ezelőtt. Kane 32 éves, és a szerződése 2027-ig szól. Én a lehető leghamarabb meghosszabbítanám a szerződését.
SkySportDE -
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor
üzenetére
-
-
-
Cs1csó
titán
Renélem ez a nyomorult retekklubb ráfizet erre a sok bl meccsre és elengedi a sztrímelésüket.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Az én szintemen igen.
Profiként azért lehet több figyelmet fordítanék a fizikai állapotra.
Nekem mondjuk ezektől a teletetovált testrészektől van herótom. -
válasz
forceberg
üzenetére
Itt, kb. 1,30-tól látható, amikor elindul hátra Gróf, próbálja arrébb tolni a labdát. [link]
Egyébként meg , pár perccel, az ominózus eset előtt, a 87-dik percben, meg Szalait vitték le a földre, a torkánál fogva, de valami rejtélyes körülmények okán, se a bíró, se a VAR, de így utólag, a sportsajtónak se tűnt fel.
Arra már gondolni sem merek, hogy esetleg azért, mert az MLSZ elnöke, résztulajdonos a klubnál. 2025: [link] , 2024: [link] ,2023: [link]
Egyébként meg, akik már odáig jutottak, hogy ez volt a létező világegyetem eddigi legsportszerűtlenebb megmozdulása, azoknak javasolnám ezeknek a kis szösszeneteknek a megtekintését: [link] -
válasz
venember83
üzenetére
Egyébként, tudom a többséget a tények nem szokták érdekelni, nem Grofót védve, de van egy kameraállás, ahol jól látszik, a kis suttyó gyerek odébb próbálja pörgetni a labdát.
-
gabross
tag
-
Soulfly842
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Én írtam korábban, hogy jobb lett volna , ha elengedik 'arábiába. A lehető legjobb döntés most lett volna eladni... abból a pénzből 1-2 klasszisabb fiatalt lehetett volna venni, vagy Dom is mehetett volna RW-re.
Súlyos pénzkiesés lesz ez a Liverpoolnak, hogy vártak ezzel.
33 éves, a nagyátlag nem focizgat el csúcsszinten 36-40 éves koráig, arra csak egy-két extraklasszis képes, a klasszis játékosok közül is ez egy alacsonyabb százalékot jelent.
-
válasz
HdRew
üzenetére
Más kávéház Domi meg Wirtz.
Klubbon belül ott az Izsák, mindketten giga pénzért jöttek és támadók.
Gapko-nak van egy kis szerencséje a 3 kapufa helyett, más meccs lett volna.
Igen, ügyes gyerek a Lammens, bár az eddigi helyzeten kapus és védelem fronton könnyű emelni, nem volt magasan a léc.
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Meg Spurs elleni győzelem kellene, hogy a hülyegyerek le tudja nyírni a mikrofon sérót. Bár megérdemli, ki vállal be ilyet, hogy 5 győzelem zsinórban!?
Még Chelseavel sem vállalnám be, nem a vergődő MU-val.
-
HdRew
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Na igen, amikor volt a hosszabbítás téma, én pont erre gondoltam, hogy 30 éves kor után egyik pillanatról a másikra megkopik ám a sebesség és a teljesítmény, csak éppen az a kérdőjel, hogy mikor.
Egyébként pedig Salahnak a technikája még mindig megvan, én szvsz betenném csatárnak vagy pedig AM-nek. Ott a szélen már nem tud 1v1-ben hatékony lenni. Kíváncsi leszek meglépi-e ezt valamikor Slot. Csak oda meg ugye már akkor sokan lennének. De akkor legalább Pingpong tudna játszani és kihasználni a sebességét a szélen, plusz a védekezése is jobb lenne, mint Salahnak.
Jó, hát most ezt elengedném.

-
mephi666
nagyúr
válasz
HdRew
üzenetére
Salah helyett egy Darwin is hasznosabb lenne jelenleg, mert ő legalább visszafutkosott védekezni, ha már a másik irányba balfaszkodott sokat
...benne van mindig 1-2 villanás, de ebben a szezonban 90%ban alibizés a játéka... az is lehet most esett át azon a ponton, ahonnan már csak lefelé van... csak azt nem értem, miért nem lehet ilyenkor félidőben levenni -
HdRew
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ennyire nem savaznám szegényt, Domi az elején ugyan bekezdett, de az első szezonja neki sem sikerült a legerősebbre.
Na meg rengeteg új ember van a 'Poolban, őket csapattá kovácsolni nem egyszerű, mert látszik, hogy mindenki meg akarja mutatni, hogy vinni tudja a hátán a csapatot, csak aztán mégsem mindig jön össze. Salah, Gakpo, Ekitike, aztán szerintem az egyik támadásnál Dom is lőtt volna, ha Chiesa nem lopja le a lábáról a labdát.
Szóval egyelőre nem csapat van Liverpoolban, hanem egyének, akik nem igazán játszanak most csapatként.
Egyébként meg Lammens iszonyat jó igazolás volt, végre egy kapus aki kapusként viselkedik és magabiztosságot mutat kifele bravúrokkal megspékelve. Nyilván egyértelmű, de ha Isak belövi a ziccerét, teljesen másképp alakult volna a meccs. Az ellenkező oldalon Mamardashvili nem tudott ziccert hárítani, igaz, hibája sem igazán volt, de olyan mértékben nem tudott hozzátenni a Liverpool játékához, mint Lammens tette. Furcsa ezt kimondani, de úgy látszik lehet DDG óta újra van kapusa a MU-nak. És ez a védelemre is nagy hatással lesz.
-
mephi666
nagyúr
Bcsaba - KTE meccsen mintha fel se lenne festve a pálya

-
Iramirez
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Viszont azóta csak egyre szebb a serie a táblázat

-

-
DS39
nagyúr
Ami tegnap a Real meccsen volt bíráskodás címén az vicc. Ha a falfehérek bedarálták a Getefa játékost, semmi lap.
Ha Vini dobálja magát úgy hogy hozzá sem érnek, az sárga/piros. -
classic B
senior tag
Most nézem a Liverpool-MU összefoglalót.
1. CuJo már gólt ünnepelt előre, amikor Salah mellé lőtte a ziccert.
2. Videó alatt top komment: Maguire scored at Anfield before Isaak and Wirtz.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Egyenesen Italiából.
MU - hoz is jöhetett volna ha hétvégén nem nyertek volna.

-
válasz
sherlock82
üzenetére
NF kap új edzőt és új erőre kapnak.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Otthon csak megverik őket.

Utána meg Nottingham - akik megint elég csehül állnak .
-
válasz
sherlock82
üzenetére
Nagyon kell remélni, mert a Sirályok jó formát mutatnak.
-
sherlock82
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na látod. Egyszer minden megszakad.
MU nemzetközi kupában nem szerepel, így a PL - ra tudjanak már koncentrálni.
Hétvégén remélem a Brighton ellen folytatódik a győzelmi sorozat.
-
~10 éve nem nyert a PL-ben a MU az Anfield-en. :DDD
Az első gól előtt sportszerűség miatt meg kellett volna állítani a játékot, hiába csapattársak ütköztek.
Meg Gápkó triplázott kapufából, ha van a hazai kapufával jobb viszonyt ápolnak, akkor nem kellene sokat elemezni a meccset. -
válasz
sherlock82
üzenetére
~10 éve nem nyert a MU az Anfield-en.
20 meccse nem kapott ki otthon a Pool. -
A két piros mellé egy tizit is illett volna fújni, hogy kerek legyen a történet!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mephi666
nagyúr
...na, jobb is hogy nem látam a 2. félidőt, mert a mi nótánkat egy vonósnégyes húzta el és kellemesebb volt Vivaldi, mint Anfielden a betli
kurvanagy luxus Sárát tolni végig a jobb oldalon, amikor 1. félidőben minden jobb megmozdulására jutott 4 szar... simán feltenném helyette pl Chiesa-t kezdőbe, aki garantáltan kihajtja magát és többet tesz az eredményhez... Slotnak ideje lenne kimászni a gödörből, amit első szezonban szerencsésen elkerült... Kloppot fel kéne hívnia, mert nála is láthattuk, hogy időszakosan az év elejét kezdte ilyen szarul, majd utána egyszuszra végigverte a világot a csapat fél éven át újra és újra -
Redneck
nagyúr
Atyaég ez a hazai "derbi", mekkora posvány. Gróf meg egy igazi sutyerák, ki is állították. Csumából fellökni egy figxelmetlen labdaszedőt? Ez mennyire paraszt már?

Creative997:
Szerintem is jók voltunk, így tovább! Ha a top8 meglesz, már előreléptünk. -
Creative997
őstag
Hatalmas MU!
Ilyet se sűrűn mond az ember az elmúlt 12+ évben -
Tibiajax
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére

ahhoz Bonny-nak is lesz még egy-két szava.. -
-
Redneck
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az utóbbi 1 évben, már csak megszokásból kapta a savat, nem szolgált rá. A Pool megérdemelt már egy vereséget, a United meg egy győzelmet. Hogy ez pont az Anfielden jött össze, külön öröm.
-
Tibiajax
nagyúr
jaj, most nézem csak lájvszkóron, az este a nápoly gólját végül nem adták meg??..

és tényleg. így lett hibátlan forduló ez
még a milán is kikap a fszba, oszt meg is vagyunk -
-
Redneck
nagyúr
Bármennyire csípem a Poolt is, de ezt ma megérdemelte a MU szerintem. Ébresztőnek megfelelő eredmény, Slotnak össze kell kapnia a bandát.
-
gabross
tag
frimpong 3 perc alatt többet focizott, mint salah egesz meccsen
-
Ő, Harry Maguire!
-
Tibiajax
nagyúr
-
BaKeSZ87
őstag
Salah kivel van?
-
-
Redneck
nagyúr
Enyhén kaotikus gól volt, Gakpo alig találta el vádlival. Remélem jön rá válasz, hogy izgalmas legyen!

Szerk:
Ezaz Gájver, ott a meglepetés! -
Cs1csó
titán
Gakpooooo!!!!!
-
Tibiajax
nagyúr
juve nem tudjátok, mit játszott?
-
BaKeSZ87
őstag
Robertson, Ekitiké be! Milos, Isak le! Amúgy meg b.kaphatja mind, simán végig nézik ahogy Dominik rohan emberről emberre, senki nem veszi a lapot, hogy amúgy mindenkinek be kéne lépni a letámadásba.
-
venember83
nagyúr
Új csapat után kell néznem.
-
-
-
mephi666
nagyúr
...úgy tűnik ennek a umitednek kapusa van...
...ez az utánrúgás meg hogy nem sárga dr gödénytől?
-
Redneck
nagyúr
Kerkez eladott labdája után, mekkora tűzijáték volt a Pool kapujára! Felőlem le is fújhatnák.
-
mephi666
nagyúr
Vilinek be kell kenni ragasztóval a kesztyűjét, mert sokat ütöget ellenfél elé
-
mephi666
nagyúr
...faszomíró úgy kirúgta Macca lábát, hogy az vitte a cúnyát: kifelé szabad
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Halszálka!

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Arc Raiders
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- CORSAIR K100 AIR
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szépen megszortak a PizzaHut-ot mozzarella golyokkal
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Arra már gondolni sem merek, hogy esetleg azért, mert az MLSZ elnöke, résztulajdonos a klubnál. 2025: