Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pkc83
őstag
ezt szépen végignéztük sajnos
-
hobizoli
nagyúr
baeg... 1-1
Kerkez belogott meg 1.5m-rol nezi a beadot -
Pkc83
őstag
ez komoly kombináció volt
-
Redneck
nagyúr
Így tovább fiúk! Vigyétek el az X-es mixemet inkább, de így!
-
LyonnaisFan1
őstag
Herr Szalai.
-
mephi666
nagyúr
...ilyen a foci: 3 napja örmények ellen vagy 50 percig csak kínlódtunk, portugálok ellen meg 9 perc alatt egy szép kapura tartó majd egy gól
-
szebe
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
Nem kell hanyattesni, nem lesznek tulajok (még talán szponzorok se), szóval olyan nagy dolgokat nem várnék. Marketingfogás maximum.
A Vidiért ellenben komolyan bejelentkeztek ~1 éve, na az lett volna a tényleges fiókcsapat státusz, teljes RB "identitással" (mez, címer, stadion stb).
Csak "valakik" abba nem mentek bele (értsd, releváns szereplő szállt volna a bohócok fifa managerezésébe).
-
mephi666
nagyúr
...na most aztán ne kezdje a repülőrajtozást ez a féleszű

-
hobizoli
nagyúr
1 ide bááááástya
-
Richard!
addikt
Egy gyors tipp mára, mielőtt nyugovóra térek: 4:1
-
Creative997
őstag
Most olvasom, hogy ha a románok lefocizzak San Marinot (és előtte boszniat) akkor San Marino potselejtezozhet
-
Iramirez
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
..lenne,ha fiókcsapata lenne,a nyugati társainak.
Mind szakmailag mind anyagilag felügyelnék a megyeri úti csapatot... -
Soulfly842
addikt
Azé' ez nem rossz.

Csak hogy transzparens(ebb) legyen:

Nevetséges látni a sok picsogó lila szurkolót, hogy ennek a - szerintem jó hírnek is - milyen alternatív multiverzumokból 'veselkednek' neki. Jajj, a címer, jajj a név, miért nem támogatja a világon mindenkitől többen is őket már évtizedek óta, hogy ez kell? - megmosolyogni való kis félszeg kínkeservvel a mosoly sarkában

-
atee_13
őstag
Hogy valami rendes hír is legyen
-
-
válasz
Creative997
üzenetére
Mindketten az elmúlt hónapban 1-1 gól és assziszt statisztikával rendelkeznek fejenként.
-
Creative997
őstag
A svédek és két csatár sztárja, Isak és Gyökeres bombaformaban vannak! Főleg a Koszovó elleni oda-visszavágón brilliroztak
-
-
Tibiajax
nagyúr
[link]
maximálisan átérezzük a gyerek érzéseit..
-
válasz
venember83
üzenetére
-
Ringman
félisten
Gleison Bremer has suffered an injury to the medial meniscus of the left knee.
ő sem sokat volt egészséges sajnos -
Iramirez
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
the best
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Zizou visszatérne, de nyilvánvalóan nem siet: [link]
-
Redneck
nagyúr
Feröer azért komolyat megy eddig.
-
mephi666
nagyúr
...görögök szépen adogatják a dánoknak a gólpasszokat

-
Pkc83
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
A tabellák jelenlegi állása szerint azért több olyan csoport második is lenne aki ellen lenne esélyünk (Észak Ír, Koszovó, Skócia, Ukrajna, Bosznia), és akik ellen talán szerencsével (Cseh, Albán, Lengyel), és akik ellen szinte semmi (Olasz, Belga, Török).
Szóval a helyzet nem reménytelen de persze ehhez kell a második hely mindenképpen.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Benfica szurkolók idegenben a szögletet elvégző Enzo-t, aki tapsolva ment oda a vendég oldalhoz, hálából mindennel is megdobálták... 7 hónap alatt annyira megszerették, hogy a 90M+ Euró haszon sem tompított a dühükön?
-
válasz
venember83
üzenetére
Az szép legendává válna!
-
venember83
nagyúr
-
-
Cs1csó
titán
válasz
DeathAdder
üzenetére
Igen? Lemaradtam, miért?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
azert remelem nem fogjak minden meccsen tapsolni 21. percben... kicsit tul van ez mar lihegve
5 szezon alatt volt ~120 par meccse Liverpool-nal, azaz kb minden 3.-4. meccsen lepett palyara egyatalan, abbol is minden 3.-n szerzett golt is csatarkent
...CR7 egy atlagos szezonban szerzett annyit 30+ evesen is
pont ennyi erovel lehetne tapsolni egy halom mas meccsen is vkinek az emlekere -
-
mephi666
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
...most melyik kezembe harapjak, amikor azért szurkolok, hogy Kelleher jól védjen és az a Ruben Neves fejeli a gólt, aki Jota 21es mezét viseli? ...ha más szerezte volna a gólt, akkor a kurva anyját... de azért a semmiből egy ír egyenlítés vicces lenne a végén

-
LyonnaisFan1
őstag
Portugálok csak megnyerik?!
-
hobizoli
nagyúr
tizi a portugaloknak...
lassitva lehet nem volt az, bar lehet a konyoke volt -
HdRew
őstag
A szerb-albán meccs komoly lehet a pályán, Kovács István barátunkat küldték vezetni.. Bár ahogy elnézem a meccset nem a szokásos helyszínen játsszák, hanem Leskovacban. Ráguglizva már világos, agyrém ott is ami megy Szerbiában.
"The change is not about the result, namely the humiliating defeat, but about the developments in the stadium. The chants against the President of Serbia, Aleksandar Vučić, by the majority of the 40 thousand spectators, have caused a stir. There were also chants against the Serbian coach, Dragan Stojković. During the match, in the eyes of the police, groups of hooligans, close to President Vučić, have physically attacked the fans who were chanting against the current government in Serbia.
The political situation in this country has been very tense for some time. Protests against the government, initiated by students, have become nationwide. Meanwhile, counter-protests are constantly being organized by criminal groups close to Vučić's government."És egyelőre vezetnek az albánok. Hát ezek után szurkolok is nekik.
Portugália pedig nem akar győzni az írek ellen?
-
Redneck
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Nekem ebből csak az következik, hogy az alternatív univerzum, megint verheti a mellét.
Szép kis mákos gól volt a végére és meglett a győzelem!
A VB ettől még álom marad, de próbálkozunk.Hajrá Magyarország!
-
LyonnaisFan1
őstag
Az mb1 megnyerte a meccset.

Nem a besztlííg a Szoboszlai, Kerkez, Bundesliga és így tovább.
-
hobizoli
nagyúr
kááttűűű
-
mephi666
nagyúr
Orbán tényleg Virgilnek hiszi magát, annyi a difi hogy a holland egy ilyen tiszta labdát úgy befejel a hálóba, hogy kiszakad

-
Redneck
nagyúr
Ez az, szép passzok, higgadt fej. Örülök, hogy egy osztályba jártam Lukács Danival általánosba, már akkor is ügyesen focizott.
Ugyan nem ő volt, csak névrokonok, de ettől még örülök!
mephi666:
Egészségedre! Én cseh sörrel "butítom" magam. -
szebe
addikt
Akkor remélem átszakadt a gát, és innen még 2-3 gólt gurítunk
-
Egon
nagyúr
Na végre, ez szép volt, bár duplán szerencse (majdnem les volt, a kapus kis híján kivédte).
-
LyonnaisFan1
őstag
Gála.
-
hobizoli
nagyúr
Lukács góól
-
Redneck
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Nagyjából amúgy is le lehet, mert a pótselejtezőn nem nekünk áll a zászló, és az első két meccsen eldobott pontok, igencsak fájni fognak még. De valóban. Ha itt nem nyerünk, semmi keresnivalónk, még a számolgatós okoskodásnál sem.
Egon:
Pedig nem írtam rosszat, nem vagyunk egy jó csapat. Pár éve voltak jó periódusaink, de az elmúlt időszak megint B szintes tingli-tangli. -
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
Hajdu mondta a multkor hogy örmenyek ellen nem nyerunk, akkor a VB almokrol le is lehet mondani
persze egybol nekiestek vagy ezren, hogy miiiiicsodddaaaa...
tetszik nem tetszik, de ez a realitas
mar most 2-vel kene menni a felidoben, de legalabb 1-l, hogy a mutatott erofolenyt adjon vmi egeszseges bizodalmat ehhez
kedden ilyen tingli-tangli jatekkal a portugalok ellen idegenben a zako elkonyvelheto -
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére

Az szép baleset.
-
Redneck
nagyúr
Láthatóan akarunk, csak a mi szintünkön. Mondjuk a VB vágyaktól igencsak messze vagyunk, és nem is értem miért hülyítik a népet, és önmagukat a kijutás esélyével.
Szobi jó ideje nagy szar a nemzeti mezben, de most ő a kabala, úgyhogy nem hinném, hogy lehozzák.LyonnaisFan1:
Gyanús!
Szerk:
Aszondja XXLMérei: kedden folytatódik a menetelés Portugáliában. Hogy mi?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Lóf@szt, szop a Fehérvár 3-mal a Vorarlbergtől...

Már 4-gyel...
-
LyonnaisFan1
őstag
Napfénysüti asszem jobban jár azzal az X jégkorongmeccsel eme meccs helyett.
-
Egon
nagyúr
válasz
Redneck
üzenetére
Akarunk? Mit is? Hogy vége legyen a meccsnek?
Alig mozognak, plusz alibi passzolgatás hátul, ez volt a félidő döntő részében. Ez rohadt kevés eddig.
Egyébként ha addig nem szerzünk vezetést, Rossi helyében demostratív jelleggel úgy a 75. perc tájékán lehoznám Szoboszlait a fenébe, hogy térjen már magához: ő sem érinthetetlen: meccsek óta értékelhetetlen, amit a válogatottban előad...
-
Redneck
nagyúr
Fogy a sör, és a türelmem is. Sejtettem, hogy nehéz lesz, de nem hogy ennyire. Akarunk, akarunk, de ez kevés sajnos. Szobi mit hagyott ki...
-
hobizoli
nagyúr
...a faszert nem adja 5-s sarkarol be kozepre az erkezonek?
-
mephi666
nagyúr
...most komolyan annak a szerencsétlen Lukácsnak kellene vagdosni a gólokat, akinek az utolsó értékelhető szezonja 2+ éve volt nb2ben? ...bíztam benne itt a KTE-ben is, de a gólok nem jöttek
-
mephi666
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
...én meg nem pálinkát ittam (mert nincs
)....hajrá magyarország, hajrá magyarok... sör, sör, tequila...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
-
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem is vagy agyar, ha 18.00-kor nem ülsz a fotelban, sörrel és pálinkával!

-
A hétvégén sem kell meccset néznem...
-
Creative997
őstag
Jut eszembe cyberkind, Joan Martinez ujra az A csapattal edz. Meg piszok fiatal es bizom benne, hogy ez a hosszu serules nem hatraltatja a fejlodeset, mert nagy potencial lehet benne. Huijsennel hatul meglehet az alap vedoparos a kovetkezo 10 evre, mar csak izmot kell rajuk pakolni
-
DS39
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nem az a baj, hanem, hogy rossz képet tettek be Buffonról.

-
Richard!
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tudom, hogy így értetted, megvénültem már én is
-
Richard!
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Casillas neve is
-
venember83
nagyúr
Cañizares neve lemaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest