Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Tegnap Vini megint Oscar-díjas alakítást tolt.

-
DS39
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Magyarországon a Bayernen kívül más német csapatnak nincs igazán szurkoló tábora.
A Fiorentina Roma is érdekesebb lenne olyan nevekkel, mint Totti, De Rossi, Montella, vagy Toni, Montolivo.
De amúgy passz. -
sherlock82
senior tag
Szerintetek mitől lehet az hogy ma a 3 bundesliga meccs van és abból egyet sem ad a tv, ill egy db 15 órás meccs van az olaszoknál ( Fiorentina - Róma ) és azt sem adja a tv ?
-
-
Tibiajax
nagyúr
-meanwhile-
..hát nem gyönyörűbb így? -
Tibiajax
nagyúr
hadd szokjátok.. -
válasz
HdRew
üzenetére
Konate elfáradt és becseréli Gomez/Endo páros valamelyikét, de a fizikalitás megtartása miatt Graven hátra rendelése volt jó a lépés. Kicsit fura, hogy nem küldte be Gomez-t, aki láttunk a partvonalnál melegíteni az első félidő közepétől.
Robi fiú többet tett a meccshez, mint Kerkez; akkor is, ha előbbi a győztes gólnál lemaradt Estevaó-ról.
Az a baj, hogy a támadószekcióba annyi minőség érkezett, hogy nehéz összeállítani az alapértelmezett kezdőt és hozzá a taktikát, hogy mindenkit kihasználjanak. Közben hátul meg hiány van, a két szélső védő meg szárnyvédőként tudna legjobban funkcionálni, így dupla feladat van, hogy meglegyen a létszám/minőség hátul és elől is.
-
Ringman
félisten

-
válasz
mephi666
üzenetére
ja, mindenki türelmetlen, aztán simán benne van hogy az edzőre nagy a kabát, de egyelőre nem ítélkeznék, az igazolások is kellettek, egyedül a pingpong kerkez mögötti koncepciót nem értem.
bár van egy elméletem hogy előbbi a zárkózott fricc miatt jött mint legjobb barát, de a szerb az ostoba morenoi időszakra emlékeztet
-
HdRew
őstag
válasz
classic B
üzenetére
Gravenberchet szerintem azért tette vissza CB-be, mert bement Robertson akire több támadóbb feladatot rakott, és mivel középen ráadásul akkor Jones is bement, Gravot húzta hátrébb. De ezek a szerepek egy-egy támadás alkalmával ahogy elnéztem simán flexibilisek lesznek, mert (nagyrészt) figyelik egymás mozgását a 'Pool játékosai és akkor a másik visszazár az üres területre. Így pedig ha van olyan támadás, ahol a holland meg tud indulni, akkor hasznosabb, mint Konaté, akiről feltételezi az ellenfél, hogy nem fog csak úgy sprintelni előre labdával vagy labda nélkül és nem támogatja olyan elánnal a támadást, kontrát.
Ugye Szobónak is volt egy lövése a 16-os előterében a második félidőben, pedig akkor már bőven RB-t játszott.
Itt szerintem onnan ered a probléma főként, hogy egyesek nem teljesítenek azon a szinten, ami a megszokott, illetve a széleket nem tudják megjátszani. Itt most főként a bal oldalra gondolok, Luchóval valahogy jobban működtek a támadások, az 1-1-ekben szerintem jobb volt, aztán max. rám cáfoltok statisztikával. És ha a bal oldal veszélyesebb lenne, több figyelmet kéne oda koncentrálnia az ellenfélnek, akkor Salah is veszélyesebb lenne.
Ezért is gondoltam azt, hogy Rodrygo iszonyat steal lenne, és őt (is) meg kellett volna vásárolnia a 'Poolnak. Mivel Riot nem játszatja annyit Slot, ezért leigazolhatták volna. Ekitike után Isak persze egy jó igazolás lehet, de Chiesa is sokat tett idáig a csapatért, aki most meg még be sem állt.
Nekem ezek az észrevételeim, de nyugodtan cáfoljatok rám.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
...és azonnal csodát vár mindenki, mert a Wirtz, Isak, Frimpong, Ekitike vonósnégyes árából komplett csapatot lehetne venni
...és akkor ott van még egy Kerkez is újnak, a kidőlt Leoniról nem is beszélve...mind jó játékos attól függetlenül, hogy nem azonnal topformát mutatnak
na meg az a Szoboszlai-Isak-Gakpo kombó a gólnál elég jó volt... ez van ha elkezdik egymást érezni a pályán... ha meg nem, akkor folyamatosan egymás mögé dobálják a labdát, vagy olyan üres helyre, ahová képzelik a másikat (és sajnos főleg ilyen jelenetek vannak egyelőre, ami azt mutatja hogy idő kell az összeszokáshoz) -
Ez egy nagy roncsderbi volt, amiben otthon tartottuk a 3 pontot, cserébe két belső védőt elvesztettünk, ahol így is a legvékonyabbak voltunk.
Az első félidőben a szép Caicedo gól, Pool védelmi hiba volt. A második félidőben a Gapko gól megérdemelt volt, ráültünk az eredményre, meg sikerült kihasználni a megbontott védelem fejetlenségét. A végét sikerült megnyomni, jól sült el a támadósor sorcseréje. Messinho gól, vicces volt, hogy rohant Maresca is ünnepelni a játékosokhoz, meg is kapta a második sárgáját, nem igaz, hogy nincs meccs piros lap nélkül.
Ideje lenne JPedro-t 10-esként játszatani, mert centerben karcsú Palmer nélkül. Reaktiválni kellene Disasi-t, mert nem lesz ki játszon belsővédőt. Caicedo megint MOTM.
2 hét múlva megyünk NF-hez, tán Palmer addigra legalább a kispadra le fog ülni.
Pool csapatként jobban működött az első gólon kívül, Mamar ügyes kapus, megmutatta a mai nap, Salah nagyon gyenge, Wirtz még mindig keresi önönmagát, kövi meccsen a MU-t fogadják otthon, hát az is egy érdekes meccs lesz.
-
-
DS39
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy Slot első éve adott kerettel, Klopp által összerakva még simán ment, most viszont Slotnak kellene csapatot építeni a sok új szerzeményből.
Kicsit túl is lett vásárolva a keret, Wirtz totál felesleges, Izsák és Etikett közül is csak az egyik kellett volna. -
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Klopp öröksége különösebb ráfordítás nélkül 1 szezont elváráson felül, perfektül lehozott, most pedig elfolyt párszáz millió és nincs látható eredmény... de még nagyon az elején vagyunk
-
-
Redneck
nagyúr
Ez a Chelsea is egy hihetetlen csapat. Kikapnak a MU-tól, q Poolt meg verik az utolsó pillanatban? Nem tudtam nézni, de lehet nem baj.
A MU is nyert!
-
BenHans
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Ismered azt a
viccetWirtzet amikor a Pool 120 milliót ad egy Bundes sztárért aki aztán botladozik a labdán?
Mindeközben Diaz dupla...Téjlorpatkánynak meg már kijárna egy orrbaverés hogy Voldemort szerepére pályázzon a black mambás Harry Potter soriban (Piton) meccsek vezetése helyett.
-
mephi666
nagyúr
Szoboszlai tisztán labdát talált, lobonc meg átesett a labdán, mi a faszért sárga?
Etikite megfodrászoltatta a fejét, hogy ne tűnjön olyan idiótának, mint ami?

...na és ez a guszti szerelés meg hogy lett szabályos?
-
mephi666
nagyúr
...most a 2 pályán levő csapatot összeadva Virgil az egyetlen játékos, aki papíron is cb?

-
HdRew
őstag
Salah csere most már tényleg nagyon érik..
-
mephi666
nagyúr
...ez viszont zseni mozdulat volt Izsáktól
Gakpo meg jó helyen voltSára meg 2 embernek is adhatná, de inkább ezt is fölébassza
-
atee_13
őstag
válasz
pekoka
üzenetére
A páncélozott csapatszállítót már a sárga miatt is le kell kapni. Zsák szerintem kapura kevés de labdát jól tart meg vagy játszana meg csak nincs aki kompatibilis legyen.
Alapjában szerintem nem szarabb ez mint máskor, de most az ellennek jön össze a mák nem nekünk.
Én mondjuk sárát kapnám le
-
HdRew
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én is pont erre gondoltam.
-
-
HdRew
őstag
Domi pedig jól tenné, ha a kézimunkát a tizin kívülre tenné, akkor már inkább ott végezze el amit el kell, mint belül. Ez is egy kb. 20%-os tizi volt, azért féltem, hogy befújják, és erre megint azt lehetett volna mondani, hogy könnyen adta oda nekik a lehetőséget Szobó.
Egy elég nagy helyzete is volt, azért abból illett volna az ő szintjén jobban meglőni a labdát szerintem.
Amúgy nem játszik rosszul, de valami nem stimmel az egész csapattal, nem támadnak le egyszerre, illetve a labdás játékuk is nagyon esetlen. Nem tudom mi történt velük illetve Slot mit szeretne. De mióta nincs Lucho jóformán nincs is bal oldala a 'Poolnak és így azért Salah is kevesebb lehetőséghez jut. Középen pedig túlságosan is könnyen tud tömörülni az ellenfél és lekapcsolni a támadásaikat.
-
-
-
mephi666
nagyúr
Bradley helyett lesz gyors Frimpong csere... mielőtt garnacsó alakít egy olyat, amit téjlor rendesen megeszik
...makkarcú kajszédó hogy csókolgatta a cselszki címert, amikor 2 éve minden vágya volt a 'poolba szerződni
...csak jött az a lóvé, hogy máshogy kezdett érezni a csapattal kapcsolatban -
pekoka
tag
Gyanus, hogy a 'Pool ma nem fog nyerni.
-
mephi666
nagyúr
Sárát félpályán kétkézzel lerántják... semmi... ja gané téjlor, nincs több kérdés
-
Tibiajax
nagyúr
hattttalmas Bonny
-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Sajna nem kölcsönbe lett adva, hogy erre a meccsre visszahívjuk
Ezt a vilit még nem láttam igazi éles meccsen, de remélem Kellehernél nem lesz rosszabb -
-
mephi666
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Jared Leto is egy vámpír, 53 évesen úgy néz ki, mintha 30 lenne

-
atee_13
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére

Szezonok óta Ali a csapat legjobbja és nincs. Annyira azért nem kell panaszkodnotok.
-
Richard!
addikt
Jokeres mikor akarja elkezdeni törleszteni az árát?? Eddig ez kutyaszar 💩
-
Milyen szép rangadó lesz a Pool ellen, 2 eltiltott+ 7 sérülttel.

Tán Lavia megint bevethető arra az évi 2 Pool elleni meccsre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cyberkind
félisten
Laminált Dzsamálka pömpölő sérüléstt szenvedett megint?
Ilyen ütemben nemcsak a cerka fog elkopni.
-
A Nottingham tulaja, a csütörtöki EL meccs után, pont a vonal alatt tanyáznak.
Remélem, hogy 2026. január 29-én, este 11 óra után, mérgében felzabálja az egész csapatot, a böndő az adott.
-
sherlock82
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Igen ,

A labda valahol Buenos Aires külterületén esett le.A kapuk és a pálya mérete sokat nem változott a kezdetek óta.
Mondjuk én emlékszem mikor Mosonmagyaróváron játszottunk , ott ritka széles volt a pálya
-
venember83
nagyúr
Már a holland szövetségi kapitány sem tart rá igényt. Jó reggelt.

-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére

A harmadik odaállás az abszolút DAC lehetett már nála, hogy csak azért is valahogy belövöm azt a kikúrt labdát a hálóba. ... Nos, nem sikerült neki.

Amihez nagy bravúr kell, hogy valaki abba a nagy kapuba ne tudjon X méterekről ígéretes lehetőségből betalálni.
... Lehet mégiscsak a Gigi Buffon által korábban belengetett nagyobb méretű ketrecek kellenének? Akkor már sikerülne? Bár én inkább zsugorítanám.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy
üzenetére
Nyári tornán én is így jártam, kivédtem a hetest de újrarúgatta a spori mert szerinte kiléptem a vonalról. Na sebaj, azt is védtem (másik irányba rúgta a srác).
-
BenHans
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Soulé általában jól mozog és nagy érték, rá nem haragszom.
Dovbyk viszont már felqr, elhiszem hogy lalikában a 3-5 méterre elé felpasszolt labdákat megfutott és beütötte, de amikor focizni kell akkor nulla, egy 190 centis nagy droid, de az hogy Lukaku veri első érintésben az már egy szint. Játszatni meg kell különben itt ragad ha kell ha nem.
Biztos jó srác, nem vitatom, látszik, biztos lelki problémái is vannak de na... ...hétvégi gól után kétszer úgy odaállni mint egy ernyedt f és két ilyen lagymatag "lövést" megereszteni ugyanúgy ugyanoda. Ahh
-
Iramirez
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Lassan oda áll melléjük Lewa is...
-
sherlock82
senior tag
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
Imádtam.
Amúgy nem volr ossz futballista,
volt mersze harmadszor is oda állni.
-
Iramirez
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
jó kép
-
válasz
LyonnaisFan1
üzenetére
A Szöcske!

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Válasz később, még józanodik valahol, egész Újpalota őt keresi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#232128 Peterhappy:
Azzal már nem volt baj szerintem, sőt ezen a képen már úton a labda:

-
venember83
nagyúr
A Roma még nagyobbat lúzerkedett, mint a Juve az európai porondon. Ez is valami.
Ez micsoda énekes/táncos fiúcsapat lehetne a bal oldali szemüveges tag nélkül.
-
BenHans, gyakorolni kell a büntetők végrehajtását Lómában?
-
NES hol vagy már, gyere haza?!
-
-
válasz
Creative997
üzenetére
Prime Lampard?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Creative997
üzenetére
ffszom, és még itt sem kapta meg a golyót Sneijder..
-
-
A Roma 3 tizenegyesbol sem tudott golt szerezni... derek.
-
Redneck
nagyúr
Kihagyott tizivel is sikerült, ma jobb volt, jobban akart a Fradi.

Andris...:
Szélekre, de már írtam korábban.
-
hobizoli
nagyúr
tizi a fagyinak
.....bammeg
-
Redneck
nagyúr
Ezaz Barni! Csak így tovább!

Szerk:
Nekem az volt új, hogy ha nem rúgja ki a kapus "időben", akkor szöglet. -
hobizoli
nagyúr
1 a fagyinak
-
hobizoli
nagyúr
ennel azert nagyobb lenduletet is el tudnek viselni a fagyitol
....mondjuk a Genk se kapkod eppenseggel
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Assetto Corsa Rally
- Interactive Brokers társalgó
- Eredeti játékok OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy ruhás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...és akkor ott van még egy Kerkez is újnak, a kidőlt Leoniról nem is beszélve
Gakpo meg jó helyen volt

te jószagú! fél füllel hallottam erről, hogy kihagyott 11-es, nade hogy 3?!
NES hol vagy már, gyere haza?!