Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#125006) Redneck


Redneck
veterán

Ez egyelőre bűn rossz, lassú és nézhetetlen volt, megye kettes lötyögés. Ugyan a Suduva inkább védekezik és kontrára játszik, de nem tudunk értelmes tempóban játszani, sem szöktetni. A bedobásoknál nem tudjuk kinek és merre dobjunk, a labdákba elől gyakran csak belekapunk, ráadásul néha elég primitív módon szabálytalankodunk is. Persze ezek leginkább taktikai szabálytalanságok, de örüljünk hogy nem kaptunk még egy sárgát sem. A visszajátszásoknál gyönyörűen mutatnak...

A mai meccsen Skvarka egyelőre nagyon gyenge, Tokmac meg állandóan a védőkbe rúgja, ráadásul ma az ütemet sem érzi ha passzról van szó. Nem értem miért nem húzzuk meg jobban a széleken. Boli szerintem egyelőre értékelhetetlen, csak a pofázására emlékszem, kicsit a formán kívüli Lukaku jut róla eszembe.
Az előző csapat szerintem jobb volt, nagyon hiányzik Gorriarán, Varga Roland, Petrjak és Lanzafame is.

Pkc83:
Fradista vagyok de ez az irány jó ideje nem jön be. Legyen pár tökös légiós, de ne olyanok akik semmivel sem jobbak mint a magyarok. Plusz olyanok sem kellenek akik sosem játszanak, de legalább sok pénzt elvisznek. A Fradi játékospolitikája egy-két kivételtől eltekintve, évek óta egy nagy szar.
Mondjuk amíg ilyen Szolis Pali félék a vezetők, addig nem lesz változás.

[ Szerkesztve ]

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.