Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#114037) BenHans válasza Tibiajax (#114022) üzenetére


BenHans
addikt

"pogba annyira, de annyira szar, hogy már nekem fáj, pedig leszarom kb a béna unitedet. egy ratyi primadonna csak, egy futkorászó, áriázó, nyakigláb picsa"

Na igen, bár elég élesen fogalmaztál. Nem is azt mondanám rá hogy szar, hanem hogy ha fele olyan esze lenne a játékhoz mint Pirlonak, Iniestának vagy Tottinak már nem csak annyit látnánk, hogy pár szép csel és egy-két szép lövés. Nagyon is tehetséges, de nincs meg az az alázat benne a foci iránt mint a fent említett legendákban és így többnyire csak az öncélú játékával próbálja tovább emelni a piaci és marketing értékét. Pedig fel kellene fognia hogy ezen már túl van, a Pogba brand él, már csapatban kellene elérnie valamit, igazi húzóemberként. Kérdezze meg Modrictól hogyan is kell ezt, szerényen, néha a technikát is háttérbe nyomva keményen melózva, mert már úgyis tudja mindenki hogy milyen nevet kell skandálni.

---- ----

Komoly lesz ez a meccs az Internek Nainggolan nélkül, de majd Borja megoldja. :D

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.