Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110000) Peterhappy válasza Ringman (#109990) üzenetére


Peterhappy
őstag

Lehetséges. A három EL-csapat egyaránt nehéz helyzetben van, bár egyik sem lehetetlen küldetés, a realitás szerintem három kiesés (ne így legyen). A Vidi a hazai meccset behúzza, a következő kör már keményebb diót tartogathat. Addig még érkeznek igazolások, plusz kovácsolódhat a csapat, nekik azért bőven van esélyük még pár kört menni, de a mai magyar fociban nehéz biztosat mondani - egyelőre jussanak túl a luxemburgi csodacsapaton.

Este már nem tudtam írni/reagálni, hazaestem, zuhany és alvás. Jó meccs volt, nagyszerű hangulattal! Több mint tizenhétezer szurkoló, az azért magyar viszonylatban nem rossz. A Csapat megtett minden tőle telhetőt, jelenleg ennyit tudnak, idő kell hogy beépüljenek az újak, főleg Lanzának és Boginak kell összeszoknia mind a társakkal, mind egymással.
Az izraeli csapat azért más kávéház, sajnos sokkal gyorsabban játszottak, mint a Fradi. Nem vállalok nagy kockázatot ha azt mondom, a mennyeit simán nyernék. Fizikálisan is nagyon erősek és fejben is gyorsabbak. Olyan lőtt passzokat kezeltek le, játszottak meg, amiket nálunk khm... nem szokás. Klasszis különbség volt/lett volna a két csapat között, de a lelkesedéssel és a szurkolással ezt a különbséget sikerült eltüntetni.

Azt hiszem baromira megérdemeltük volna a győzelmet. Szép siker lett volna az 1-0! Úgy sem lett volna kint könnyű dolgunk, de így piszkosul nehéz lesz. Valljuk be, nehezen elképzelhető, hogy lehozzuk kint kapott gól nélkül a meccset, de még a 0-0 is kevés volna, gólt, gólokat kell szereznünk.

A szurkolók előtt pedig le a kalappal, végig zseniális hangulat volt (jóval a kezdősípszó előtt és a lefújás után is), nem a szapulásról szólt a meccs, hanem végig a buzdításról, és semmilyen komolyabb atrocitás nem történt (én legalábbis nem tudok róla). A gól után páran szidták Dibuszt (és a felmenőit), de elég gyorsan, elég szépen helyretették őket a Kollégák. (ahol mi ültünk, ott nem látszott, hogy megpattant a lövés, csak sejteni lehetett).

Summázva: jó ideje járok meccsekre, ekkora nézőszám mellett ilyen kulturált szurkolást én még soha nem tapasztaltam! Csodás volna kint továbbjutni (a második fordulóban könnyebb ellenfél jönne szemben), benne volna a pakliban még két, akár telt házas meccs!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.