Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100020) BenHans válasza venember83 (#100018) üzenetére


BenHans
addikt

Korrekt. Ami még fontosabb, hogy minden gesztusán érződik a kötődés.

Mondjuk kicsit visszás volt a kupa kieséssel kapcsolatos nyilatkozata. Ha fontos a kupa, akkor nem olyan kezdőt küldök fel amiből ketten állandóak, a maradék 9 mind pados. De semmiképp nem küldöm fel a sérülésből frissen kilábalt durván meccshiányos Emersont, a peremember Bruno Perest a másik oldalon, és a perceket kapó Hector Morenót, még ha a másik belső védő Juan Jesus jó formát is mutat. Ez a védelem nem játszott még így együtt tétmeccset.

A középpályán sem kezdetek egy rosszabb formában lévő Strootmant egy abszolút homály perceket kapó Gonalonst, Gerson mellett, még ha legutóbbi fiatal játékában benne is van a dinamika.

Ez így nem lesz stabil, pláne, hogy elöl Schick, Ünder és El Shaarawy játszik, akik közül ketten különböző okok miatt de kevés időt kaptak, így összeszokottságot ne várjunk.

Na nem mintha a meccs képe alapján lett volna keresnivalója az ellenfélnek... Nem volt, a játék képe alapján 3-1 ide, és ha így van akkor EDF a zseni hogy ezt meghúzta. De mit ad Isten, pont Emerson és Gonalons elkerülhető hibáiból mi kerültünk hátrányba és mit sem ért a nagy játékbeli fölény ha még szerencsénk sincs, két kapufa, az egyiknél a gólvonalra vágódott a labda. Ez szerencsétlenség.
Az ág is húzott amikor Dzeko büntetőjét kivédte a jó formát mutató kapusuk.

Ami pozitív, hogy Cengizben sok van, van jövője a srácnak. Schick lábában pedig ott a skill és rá is vonatkozik az ami a kis törökre.

A kupában amúgy Juve-Inter-Napoli jöhetett volna. Ha komolyan vesszük a sorozatot ezek igen megterhelő mérkőzések...

Hogy látod a holnapi esélyeket?

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.