- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
ergoGnomik #4 üzenetére
Igen, valóban: km/s és atomok.
És tényleg nem mindegy.
#5 Hieronymus: ez esetleg reflektálás a hszemre? Mit írtam helytelenül a már említett két dolgon kívül? Őszintén kíváncsi vagyok rá és nemcsak trollkodás akar lenni.[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
Ühüm...
Hát, ez egész pontosan úgy van, hogy ha a fény alatt a fotonokat értjük, akkor a fotonok fix sebességgel haladnak, azaz 300k km/h-val. Szóval a vízben és egyéb anyagokban, azért halad lassabban a fény, mert az anyag molekulái elnyelik, majd újrakibocsájtják a fotont és ez időbe telik, illetve nem biztos, hogy az elnyelés és kibocsátás egy egyenesre esik.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
Új hozzászólás Aktív témák
lo A múlt században az egyetemi tanreaktorban én is láttam a kék fényt. Elmagyarázták, hogy a vízben az elektronok...