Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Nem vagyok ennyire hardverb*zi, de basszus de gusztán néz ki a belseje!
-
veterán
Na, ha egyszer új videokarit veszek, akkor megvan az RMx650-em utódja
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
CriticalHit
őstag
Ez a végletekig letisztult belső (csodálom, hogy nem akvárium ház) a "100% japán kondenzátorokkal", a látható Rubicon főkondival, a 140mm-es folyadékcsapágyas ventivel igencsak minőségi benyomást kelt.
Kíváncsi vagyok mit hoz az új, áttervezett Focus és a Vertex."We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
PTM
tag
Ilyen belsővel ekkora teljesítmények mellett ez hogyhogy nem Platinum vagy akár Titanium? Nekem egy Corsair SF750 van ami nem épp mai darab, ráadásul SFX, de már az is Platinum minősítésű.
[ Szerkesztve ]
-
xtremist
senior tag
Q jól néz ki élőben, és a kábelei is nagyon jók, elképesztően hajlékonyak és könnyű elvezetni bárhol. Mint amikor veszel egy komoly hosszabítót, és összehasonlítod azzal a piacos narancssárga gagyival. És szálanként külön van, ezért nem kell pl az alaplapi 24 pin vastag kötegével küzdeni. A rácson benézve kb ugyanez mint a renderen, csak pár kábel pluszban, meg az átlátszó műanyaglap ami gondolom a levegőt tereli.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Aris már tesztelte.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Parfüm topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automata kávégépek
- Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen