Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
Tütüm
aktív tag
Elől 2 venti szívja,hátul 2 fújja a levegőt,igaz csak 1900-as fordulatúak.Speedfan-al is 74-et mutat terhelve.Furcsa,mert másnak Falconrock2-essel 50fok 2600-as AMD,nekem meg jóval nagyobb teljesítményű hűtőnél 74.Direkt boltban rakattam fel hűtőt hogy ne legyen gond,lehet hogy mégis rosszul illeszkedik..
-
Márk
senior tag
Amennyiben Vargáné tápod van, sürgősen cseréld ki valami minőségi darabra. Az én Vargáné tápom ezen a héten lett rövidzárlatos hétfő este (1 éves volt), és odavágta a procimat, a videókártyámat, az alaplapomat, a ramomat és a winchesteremet. Egyedül talán a DVD-m menekült meg. Úgyhogy most januárban beruházok egy A7V8X-be és egy Athlon XP 2100+ prociba. A többit még meglájuk.
Úgyhogy Jester kívánom, hogy a Jézuska hozzon neked egy minőségi- mondjuk Codegen- tápot! -
CsendPenge
őstag
-
karib
addikt
Mennyire melegszik? Azon a nem egész egy tized volton olyan sok nem múlik, kb. 2-3 fok max terhelésnél. Lehet a táp is ludas, de az alaplapot is csinálhatták úgy, hogy gyárilag ''tuningol'' egy kicsit a tuti stabilitás érdekében... Esetleg vedd le Autoról a beállítást és told lejjebb a feszt, ha már ad rá lehetőséget a lap...
-
CsendPenge
őstag
Ez valahogy gyanúsan pontos. De lehet, hogy szerencsés kezed volt, amikor tápot kellett választani. :DD Véletlenül nincs lehetőség azért másik (minőségibb) táppal kipróbálni? Erősödik bennem a gyanú (nem tapasztalatból, hanem következtetéses alapon), hogy valami baj van az alaplappal. És mivel nem csak neked jelentekeztett a probléma... azért a konektort is, ha lehet, mérd ki.
-
CsendPenge
őstag
Bocs, az alaplapot elnéztem :))
PcProbe, ismerem. A többi feszt mennyire tartja pontosan a táp? Mert egyszer megnézegettem, u.a. konfig. csak táp csere (acorp vs. vargáné), és pl. 12 v helyett vné 12.7v-t adott. Az, hogy stabilan, nem a legjobb kifejezés. Nem látod az ingadozást. Én sem, de szerintem van. A probléma fő jellege az, hogy a tápok általábban egy feszültséget próbálnak nagyon pontosan tartani, a többit meg amennyire lehet... Szerintem ez a vcore kellene, hogy legyen. Szóval a többi delej?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest