Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sehol sincs bizonyítottan nagyobb meghibásodás sem az asrock esetén sem a 9800x3d prociknál. Több helyen kitárgyaltuk. Asrocknál átlagos a meghibásodások száma nagykereknél. (EU adat, nincs kizárva hogy USA-ba hibás sorozat került)
Az tény hogy van redditen gyűjtőoldal halott asrock és 9800x3d procikról de ezek még az 1%-ot sem érik el (van ezer? többszázezer laphoz képest) az eladott mennyiséghez képest. Valós hibaarány lapoknál AM5 esetén 10% alatti, MSI-ből több megy vissza mint Asrockból pedig semmi hír nincs MSI-s lapok hibájáról. Hozzáteszem csak EU adatokat néztem.Annyit tehetsz hogy frissíted a biost és ha esetleg tuningolni is akarsz akkor utánaolvasol mit hogyan, garancia meg amúgy is van ilyen értékű cuccokra.
Lehet venni nyugodtan Asrock-ot is csak használd friss biossal. 9800x3d meg bonyolultságából szerintem alapból nagyob hibaarányt fog adni mint egy gyengébb nem x3d proci. -
-
Cifu
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az asrock 2022-ben vált függetlenné az Asustól. Van még olyan hely a világban, ahova nem ért el még a hír.
Nem tudom, hogy ez hogy jön ide, de ráadásul az évszám sem stimmel, mivel 2012-ben adta el az ASUStek a Pegatronban lévő részesedését tudomásom szerint (a Pegatron volt az a cég, amelybe 2008-ban átszervezték az AsRock leányvállalatot).
-
-
Cifu
félisten
Van Zen5 topic.
Van egy nagyon bő lére eresztett összefoglaló ott.De mivel lusta vagy a jelek szerint olvasni, röviden: nem kell agódnod, rakd össze, használd egészséggel.
A lényeg pedig: ne nézegess olyan forrásokat, amiket nem értesz vagy megbízhatatlanok.
-
Yézi
aktív tag
Leginkább az ASRock lapok nyirbálják a 9800X3D-ket, más lapok esetében én nem hallottam a szokásosnál nagyobb meghibásodási arányról. Konkrét számok persze itt sincsenek, Redditen van elég sok beszámoló meghibásodásról, de hogy ez arányaiban mégis hogyan oszlik el, azt hivatalos infók hiányában nem tudni.
De ez téged úgysem érint, hisz ASUS lapod van, szóval szvsz felesleges aggódnod. Végső soron meg úgyis ott a 3 év garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- piaggio vespa et4 ( papírok nékül )
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2.6 GHz / 32 GB RAM / 512 GB SSD / Radeon Pro 560X 4 GB
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- ASUS TUF Gaming F17 , RTX 4070 , i7 13620H , 16GB DDR5 , 1.2TB SSD , gamer laptop
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő