Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
Helm
csendes tag
Üdv,
segítség kellene, mert nincs már ötletem. Egy ismerősöm Gigabyte 9800 gtx+ kártyája lenne a téma. Ez
Xp-t használt, napokban elhatározta, hogy Win7-re áttér, megkért segítsek. Valahogy nem akarta feltenni, vagyis feltelepítette, de a végén mindig fekete képernyő. Feltettük a win7-et az én Ati kártyámmal. Tökéletesen működött, betettük az ő gtx-jét, win7 felismerte egyből, telepítette drivereket, mondom faja, restart, megint fekete lett képernyő, betöltő screen se volt.

Következő próba, frissítettük a kártyája biosát, szedtünk le új win7-es drivert kártyájához, feldobtuk megint ati kártyámmal a win7-et, be az övé, most nem hagytuk win7-nek, hogy újrainduljon, megpróbáltuk feltenni új drivert, de nem engedte, mert még nem indult újra a rendszer a win7 beépített driverével. Újraindulás után meglepő, megint fekete halál.

Na innen türelmet és ötletet is elvesztettem. Ha van ötlete valakinek, kérem segítsen.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest