Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Az indiana-t az nvidia szponzorálta, ezért is van benne nem kikapcsolható RT, meg gondolom a gép és főleg a gpu igénye is ezért lett olyan, amilyen. Jó játék, de csak emiatt gépet fejleszteni elég nagy ostobaság vagy a ruhát megszaggatni, mert nem fut high beállításon
Eleve q drága a játék maga, már csak azért is érdemes várni vele. -
Baltazár123
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
itt a video az extrém upscaling tesztről, annyira nem kutyasz.r ez és sokat fejlődhet [link]
-
Baltazár123
őstag
ami nyitott kérdés, a DLSS és az FSR fejlődése, érdemes megnézni, van több videó is fent, srác próbálta pl renderelni ilyen 360p-ben és utána felskálázni
Nem azt mondom, nyilván lesznek akik köpnek egy nagyot erre, hogy sz.r, de azért mégsem. Én látok ebben az upscalingben fantáziát. Lehet, hogy ahelyett, hogy telenyomnák a grafikus kártyát nyers számítási erővel, inkább ilyen intelligens upscaling lesz a jövő. nyilván ez még képlékeny most, meg sokan ordítanak teli torokból, hogy sz.r, de én végig néztem pár videót, amit a dlss 4.5 kapcsán csináltak és bizonyos kompromisszummal elfogadható már most is és sokat fejlődhet még
-
Baltazár123
őstag
kösz, és tudom, hogy még feljebb megy, tehát aki venni akar, az tényleg ne várjon, de én 180e-t nem fogok egy vga-ért kiadni az is biztos. Annyira azért nem keresem könnyen a pénzt, az 2 nap túlóra alsó hangon és nincs minden hónapban 2 napom, meg van jobb helye is a pénznek.
Mondjuk olcsóbb relatívan nézve nem lesznek a vga-k az is igaz. Ez van, kivárok most.
-
Baltazár123
őstag
Az ára lesz a gond inkább, a fene se akar 180-200e-t fizetni egy 8gb-os 5060ti-ért. Aki meg 4k-ban akar játszani, annak muszáj lesz a zsebébe nyúlni. Nem lesz jó világ az biztos. Remélem elég lesz nekem az rx6600 és akkor nem is veszek semmit 2-3 évig biztosan. Lehet, hogy rácseszek és nem lesznek normális árak egyhamar, de majd kiderül.
-
Baltazár123
őstag
gondolom az a mesterterv, hogy a 8gb-os kártyákat akarják adni a mostani 16gb-os árban és ha veszik a p.rasztok, akkor ez pénzügyileg zseniális húzás nekik
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eleve q drága a játék maga, már csak azért is érdemes várni vele.