Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Pontosan. Ha elfogy a VRAM, jön a rendszer memóriából a PCIe buszon keresztül a textúra meg minden egyéb adat kb, na akkor be tud rogyni (sebességtől függően) az fps.
A szerényebb saját erejű 5060Ti-16G pedig igaz nem teper úgy, mint az 5070, de cserébe konzisztensen tartja azt, amire képes, 16-ba kényelmesen fér minden.
Amúgy tök játékfüggő, kinek melyik megközelítés az ideális, nyilván a legjobb az 5070Ti sok VRAM-al, csak irdatlan pénz és a "kistesó" sem panaszkodik (pláne nem olyan legújabb DLSS-el, aminek nem 360p az alapja 4K-hoz, hanem egy FHD vagy 2K).
-
Dißnäëß
nagyúr
Elöl a relatív sebességdifi.. alatta a karik: [link]
Az OC modellek jobban húzhatók és az 5060 szériaban sok tartalék van, techpowerup és hasonló tesztek mentén nekem szimpi volt, 5070Ti 16G-t nagyon drágállottam és nincs game, akivel kihasználom (bárcsak lenne), így maradt az 5060Ti, racionálisabb döntés ilyen vérzivataros időkben.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Lord Amper
üzenetére
DLSS is eszi a VRAM-ot, 16G előnye itt is kijön.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nemsokára jönnek a tv-k az olyan AI-s bemenetekkel, amik - mint a hangban - scannelik a bejövő analóg tartalmat és AI upscale kutyafaxa minden
Rádugom a C64-emet (legrosszabb esetben egy analóg RCA -> HDMI konverterrel) és lesz iszonyú képem, FSAA-m, mindenem, igaz ?
-
Dißnäëß
nagyúr
Sztem csak RTX3050 & up van erre esély
mert ezekkel lehet hosszútávra is berendezkedni, game-teljesítménytől függően ofkorsz, de ezekben van AV1, ami a jövő kb. a H.265/HEVC után. 3xxx széria legalább dekódban tudja már.Nekem pl. ez is szempont volt, mikor vettem (pont 3050-et anno), 2xxx helyett.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Hajrá
-
Dißnäëß
nagyúr
Itt ph aprón redgoat és többiek, húzni befele az OC 16G-s karikat, emberek.
Hu de nem irigylem aki még nem lépett.
És még most sem késő (nagyon). -
Dißnäëß
nagyúr
PCIe 5.0 16x és majd system RAM-ból megoldjuk a többit amolyan laptop-Intel módra.
Így már akkor nem is kell 5060 sem, 5030 elég
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- ZOTAC 4080 SUPER AMP EXTREME AIRO 16GB - BestByte garancia 2027.11.08 - BESZÁMÍTOK
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És még most sem késő (nagyon).
Így már akkor nem is kell 5060 sem, 5030 elég