- PSti: Volt már problémád az új típusú VGA csatlakozással?
- bitpork: Balcsis tali 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Egy akkus fűnyírók összehasonlítása: OBI (LUX) - ALDI (Ferrex) - LIDL (Parkside)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Pajac: Vízibicikli
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
The A Team
csendes tag
Ja még annyi, hogy nem az a ráérős fajta vagyok, hanem inkább gyorsan cselekszem, mint az 1.6 gungame közben.
-
The A Team
csendes tag
-
The A Team
csendes tag
Mondjuk ebben az is benne lehet, hogy nem csuklóból mozgatom az egeret, hanem inkább alkarból. Egyébként a 7 Days to Die játékkal játszom a legtöbbet most, de akad, hogy letolok vagy 10 gungame meccset 1.6-ban. Mostanában Subnautica 2 is volt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én van hogy egész nap nyomok egy játékot és nem fárad el a kezem, de ez lehet a gének miatt van.
Számos oka lehet. Az egyik például, hogy alig vagy egyáltalán nem emeled/repozicionálod. A másik, hogy nem olyan sebességű/intenzitású/gyakoriságú mozdulatokat végzel.
-
The A Team
csendes tag
Én van hogy egész nap nyomok egy játékot és nem fárad el a kezem, de ez lehet a gének miatt van.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Jaj nem simogatni kell az egeret, mert az nem tud dorombolni
Így van, hanem használni, napi tizenórákat. Amit nem fogok, ha egy bazalttömböt kell nógatni az asztalon.

-
tibaimp
nagyúr
Én is jobban kedvelem a nehéz egereket! A G500-as is tele van súllyal, a másik egerem meg a Logitech MX Master 2S a vezetéknélküliségéből (de szép szó) kifolyólag jó nehéz.
-
The A Team
csendes tag
Vegyél VXE V3 Prót! Arról biztosan nem fog.

-------------------------------------------------------
(#9) BütyökLiza: Nem hinném, hogy a tenyértámaszát csürüszköli a padon.
Itt elsősorban SkyPAD 2.0 és Artisan NinjaFX Shidenkai pörög Hyperglide MX-2-vel 40-50 grammos egerekkel, így a 140 grammos terméskövedet megtarthatod.

Azt szeressük, ha szó szerint, különösebb erőlködés nélkül átfújható az egér a padon.
(#9) tibiamp: Nem, azt, hogy tojásra emlékeztet a formája.
(#11) The A Team: "Én is ezen gondolkodom, mert a Logitech G502 X vezetékes egerem olyan könnyű volt, hogy mindig felemelkedett az egerpadról, amikor gyorsan kellett mozgatni"

Nem mindenki egy yeti kecsességével kezeli az egeret. Harr harr.
(#13) b.: Van, aki meg egész nap krokodilt főz, szóval ki hogy vágyik a föld alá.

-
bobalazs
nagyúr
Nálam a legjobb gazdaságos
G203 van, ami tök így néz ki. Évek óta jó szolgálatot tesz. -
tibaimp
nagyúr
Valami rémlik, egy időben, mikor a G500-at vettem, az se ma volt, néztem a 300-as szériát is, de az 500-as on the fly DPI (vagy CPI) állíthatóság meggyőzött végül.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy igen, ilyenek voltak a 300-asok, de nem mind. MX300 <3, G1, (G3 – sicc a lézereddel), G100, G100s, G102/G203, de a G305-nek picit más formája van, az oldala valamivel jobban megdől befelé az alulsó részen. De nagyon hasonló.
-
Csandi
addikt
Nektek milyen egérpadotok van? Dörzspapír? Mert az enyémen simán csúszik a 140 grammos egerem, amit ha egész nap használok, sem fárad el a kezem...
Ennek a kommentnek mi értelme?
-
tibaimp
nagyúr

Itt elsősorban SkyPAD 2.0 és Artisan NinjaFX Shidenkai pörög Hyperglide MX-2-vel 40-50 grammos egerekkel, így a 140 grammos terméskövedet megtarthatod.

Azt szeressük, ha szó szerint, különösebb erőlködés nélkül átfújható az egér a padon.
(#11) The A Team: "Én is ezen gondolkodom, mert a Logitech G502 X vezetékes egerem olyan könnyű volt, hogy mindig felemelkedett az egerpadról, amikor gyorsan kellett mozgatni"

(#13) b.: Van, aki meg egész nap krokodilt főz, szóval ki hogy vágyik a föld alá.

Ja, Ok
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Állandó, örök, és kellően unalmas kérdésem, vajon ennél is lekopik a Logitech logó a tetejéről, ahogy az én G305-nél lekopott?

-
ilor14
aktív tag
Nem jó dolog,de én bizony minden Logi egér vásáslásomra rászánok plusz 5 ezer ofrintot. Nagyon szeretem a Logi szenzorait, kezelőfelületét, kialakítását, így én bizony megveszem az egerüket. Volt amit RAMy kollegának itt az apróról aki tesz bele igazi minőségi , szinte elnyűhetetlen kapcsolókat . Hibátlan és olyan amilyennek kiadáskor kellene lennie egy ilyen egérnek.
Mondjuk itt nem a plusz párezer forintról van szó, hanem plusz tízezreket kell fizetni azért, hogy kapj egy nem csúcs minőségű egeret. Van/volt G305-m, aminek a görgő ment csak szarrá az 5-6 év alatt, de fixen nem vennék újra, mert eljárt felette az idő, töredékéért kapsz jobbat már.
-
Hegyirabló
veterán
Nektek milyen egérpadotok van? Dörzspapír? Mert az enyémen simán csúszik a 140 grammos egerem, amit ha egész nap használok, sem fárad el a kezem...
Ez hogy jön ide?
-
b.
félisten
Nem jó dolog,de én bizony minden Logi egér vásáslásomra rászánok plusz 5 ezer ofrintot. Nagyon szeretem a Logi szenzorait, kezelőfelületét, kialakítását, így én bizony megveszem az egerüket. Volt amit RAMy kollegának itt az apróról aki tesz bele igazi minőségi , szinte elnyűhetetlen kapcsolókat . Hibátlan és olyan amilyennek kiadáskor kellene lennie egy ilyen egérnek.
-
PR0JECTNR56
addikt
Túl későn érkezett, túl nehéz és túl drága. A cikkben lévő VXE megoldás lényegesen életképesebb.
Állítólag az eredeti G303DA is kap egy hasonló remixet egy másik gyártótól rövidesen (Teevolution), szóval a Logitech-et megint más cégek iskolázzák le a saját egerükből, tegyük hozzá megérdemelten.
-
The A Team
csendes tag
Én is ezen gondolkodom, mert a Logitech G502 X vezetékes egerem olyan könnyű volt, hogy mindig felemelkedett az egerpadról, amikor gyorsan kellett mozgatni. Ezt megoldottam azzal, hogy a régi G502 Hero-ból átragasztottam az X-be a súlyokat, de gondosan elhelyezve. Na így már olyan, mint az álom.
-
bunfi
őstag
Gondolom nincs az alján pogo pin, hogy dokkolóból lehessen tölteni... ez így ahogyan szokták skandálni ***** gyenge!
-
tibaimp
nagyúr
A tojásegér kifejezés ebben az esetben azt jelenti, hogy a formája szimmetrikus?
Amúgy a 300-as széria mindig ilyen volt, nem? (nekem 500G van, az már a tipikus jobb felé "dőlős forma"). -
BütyökLiza
csendes tag
Állandó, örök, és kellően unalmas kérdésem, vajon ennél is lekopik a Logitech logó a tetejéről, ahogy az én G305-nél lekopott?
-
Hegyirabló
veterán
-
Sanchez638
addikt
Az ára is könnyed? Jah nem..
Valahol még meg van az mx510-em. Bár a gumi takonnyá avanzsált.. -
Duck663
őstag
Az utóbbi pár évben akárhányszor vettem logitech terméket, azzal befürödtem, valami baj mindegyikkel volt. Úgyhogy nem köszönöm. A minőséggel kellene elkezdeni foglalkozni, aztán lehet villantgatni bármi mással.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez nem lett sokkal könnyebb

és így lehet jobb a cím:
8 év után ismét "említésre méltó" tojásegeret villantott a Logitech

De, sokkal könnyebb lett. Csak még így sem eléggé. Főleg ehhez az árhoz.
G305 üresen: 74,5 gramm
G305@Energizer Ultimate Lithium AAA mikroceruza + alufólia: 82 gramm
G305@Energizer Ultimate Lithium AAA mikroceruza + alufólia, leszedett tenyértámasszal: 74 gramm
G305@gyárilag mellékelt AA ceruza: 99 gramm
-
ilor14
aktív tag
Ez remélem komoly, mert viccnek azért sok lenne
Amikor kijött az eredeti G305, akkor szerintem ár-érték arányban egy elég jó gamer egeret hozott ki a Logitech, a legolcsóbb wireless egér volt, aminek a vezetékes egerekkel vetekedett a latencyje, de közben eljárt felette az idő.A hero szenzor biztos, hogy jobb, mint a VXE V3 Pro-ban lévő PixArt PAW 3395SE szenzor, de hogy 5-ször annyira jó lenne, abban azért vannak kétségeim

VXE V3 Pro-t 20 dollárért sikerült megvenni házhozszállítással együtt.
A 8K-s dongle árából 2 darab VXE V3 Pro-t lehet venni
-
Angie™
addikt
Ez nem lett sokkal könnyebb

és így lehet jobb a cím:
8 év után ismét "említésre méltó" tojásegeret villantott a Logitech

-
Locutus
veterán
61g = superlight, lol... És ez az óriási siker egy kifejezetten kicsi egérrel jött össze nekik. Akkora vízfeje lett a Logitechnek, hogy már elhiszik amit hazudnak, saját álomvilágban élnek évek óta. Közben a valóság elhúz mellettük számtalan egyéb gyártó termékével. Nem is tudom honnan ismerős a szitu...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

Valahol még meg van az mx510-em. Bár a gumi takonnyá avanzsált..