Hirdetés
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
V.Milán
aktív tag
Nem tűnik rossz gépnek, de én produktivitás, és támogatás miatt inkább maradnék a Windowsos társainál
-
Magnat
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
A Widevine certért egyébként fizetni kell vajon? Nem egészen értem az ilyen dzsunka eszközöknél, amik egyébként teljesítményre elegek lennének, h miért L3 van vagy soxor az sem ...
-
Bleccs
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szomorú, mert egyébként jó a hardver. A support hiányával én sem tudok megbarátkozni. Mindezek fényében az ár elég magas.
-
bollokcs80
Korrektor
Illetve a kamerás részre is egy: "A hátlapi kamera sem túl meggyőző, ott lehet teljes felbontást kérni (itt egy példa)..." - lemaradt a link.
Amúgy elég ösztövér cucc, főleg ennyiért. A magam részéről nem foglalkozom ezzel a másodvonallal a support hiánya és a kétes összeszerelési minőség miatt.

-
Bleccs
tag
A hw részre került egy typo, 512gb RAM.

-
Magnat
veterán
Pont arra gondoltam én is, ami az összegzésben volt ... ennyi pénzért inkább egy Samsung Tab S9 egy komoly tokkal, már ha nem kell a projektor, ami sztem legtöbbeknek nem kell ... de a legnagyobb bajom vele a frissítések hiánya, még a főverzió nem is különösebben izgatna, de legalább 3 év biztonsági azért nem lenne rossz ... esetleg még céges eszköznek tudom elképzelni net hozzáférés nélkül terepen, vagy egy koszosabb raktárban árut összeszedni/nyilvántartani, bár ahhoz meg jó lenne egy lézerscanner.
Egyébként decens!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air 11" M3 128GB Blue ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő