Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0vasz
aktív tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
ki tudja. most hatalmas a hype körülötte, boldog-boldogtalan AI-zik, de lehet, hogy egy-két év múlva kipukkad a lufi és még annyi embert se fog érdekelni, mint most. főleg, hogy szolgáltatói oldalról nincs ingyen a dolog, és most kezdik el szépen lassan bevezetni a mindenféle előfizetéseket, amiknek elég borsos az ára, és míg ingyen elbohóckodik velük az ember, de havi többezer forintot nem biztos, hogy fognak érte fizetni a tömegek.
volt már pár tech dolog a történelem során, ami ígéretesnek tűnt, de aztán pár év alatt kihalt (3D-s tévék/monitorok, physix stb.)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Én azért legalább nagyjából tudom, hogy mi hol van, ~22 évre visszamenőleg, ~12 TB-on átívelve.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Viszket a hátam ettől az egész AI craptől. Amíg nem 110 százalékig elkerülhetetlen, addig nem adok neki semmiféle érvényesülést vagy piacot. Plusz amire használom a gépet, arra még vagy 10 évig fullos megoldás lesz egy 5700X.
-
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Desktopon a dedikált gyorsítónak nincs nagy jelentősége, mert egy DGPU (vagy IGP) is simán megoldja, csak némileg magasabb fogyasztással.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Köszi, hogy igazoltad, hogy öt év után pár évig még tuti jó lesz nekem az AM4. Az AI tehet egy szívességet.

-
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
"Driver frissítések is csak ímmel-ámmal"
A DGPU-kra ez talán igaz, de az APU-kat az összes megjelenő driver támogatja. Szoktam is szitkozódni, hogy állandóan izélget a frissítéssel, miközben én max. évente kétszer rakok fel újat.
A többi részével viszont egyetértek.A koncepció amúgy érdekes, de nagyobb bizalmam lenne, ha legalább opcionálisan lehetne ventit rakni rá. Az én procim a Macho rev. C alatt max. terhelésen fel tud szaladni 70°C fölé.
-
slmSIG
tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
ömmm, miért nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC belépő szint
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő