Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolle128
csendes tag
300W telefonon, közben én még nem tudok olyan laptopról, ami 100W-nál többet elfogadna USB PD-n. A 100W-nál nagyobb PD töltők is elég ritkák, pedig évek óta kinn van a spec. Nem mentek nagyot.
-
joey04
titán
na ez a realme tud valamit!
-
hdavid1
tag
Így semmi értelme, hogy a kapacitás rovására megy.
-
Ennek igazából akkor van jelentősége, amikor mondjuk elfelejted feltenni, és tíz perccel indulás előtt jössz rá, hogy baszdki, ez elmaradt. Persze lehet kocsiban tölteni, cégnél, stb., de nem biztos, hogy ez mindig, mindenkinek lehetséges. OP12R-t használok pár hete, előtte 7 Pro volt. Az se töltött lassan - 5 éve tudta már a 30 watt körüli tempót - ez most 100W. A 8%-100% trip kábé 26 perc, de itt is az van, hogy a legdurvábban az első 10 percben löki. Szerintem ezek jó fejlesztések, és bár a 300 watt valóban nevetséges egy kissé, a fejlődés legalább ezen a téren adott. Pont, mint a 4K mobil kijelző; nem biztos, hogy kell, de ilyen alapon lehetne 320x240 is, mint a PDA korszak hajnalán.
-
tixem
addikt
Kell ez, mint sz@r a zsebbe. Kinek, minek, hova? Elég aktívan nyüstölöm a telefonomat és egész nap sürgök forgok, de egy fél óra valahogy mindig akad megetetni az akkut, bőven elég. Pedig csak a samsung féle csirke 35 wattal nyomom. El nem tudom képzelni, hogy erre valakinek valós igénye van.
Kezd ez is olyan kabaréba fulladni, mint az újsütetű AI őrület. Senki nem kérte, de csak nyomják.
-
judas13
addikt
válasz
LosBlancosRM #6 üzenetére
Jó neked
Én meg ör azaz 5 wattal töltöm a kis 13-ast. Na ki győzött? -
judas13
addikt
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Annyi lenne itt, szavam nem lenne akkor pontosan.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
sandorambo #4 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy ez csak egy elméleti maximum, 20 százalék alatti töltöttségnél esetleg pillanatokra lehet ennyi (a kettéosztott akkuk miatt max 2x150W).
-
janeszgol
félisten
válasz
pauliboy23 #7 üzenetére
Szerintem a legoptimalisabb az 50-67W. Az egy erős kompromisszum mindket oldalrol.
-
pauliboy23
senior tag
Nekem a 33w is bőven elég.
-
janeszgol
félisten
2000 wattosat szeretnék, hogy passzoljon a porszívómhoz. Nem kell a lassu 300W.
-
sandorambo
csendes tag
Értem én hogy fontos a töltési sebesség, de véleményem szerint már kezd teljesen nevetséges lenni az ilyen téren való nagy számokkal lövöldözés, már kb. olyan mintha egy gyertyát lángszóróval akarnánk meggyújtani (tehát felesleges).
-
judas13
addikt
300 watt?
Határ a csillagos ég.
Mindeközben megemelt 25 wattal töltöm egy elég jól ismert márka telefonját itt. A cég neve amúgy mellesleg Samsung. -
Drótszamár
őstag
Villanyautós "Type2" csatlakozót mikor tesznek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha a 240 wattos, nagyjából 10 perces töltés nem lenne kielégítő, hamarosan érkezik a 300 wattos töltésteljesítmény.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest