Villanyautós "Type2" csatlakozót mikor tesznek rá?
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
(#1) Drótszamár
Villanyautós "Type2" csatlakozót mikor tesznek rá?
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
300 watt? Határ a csillagos ég.
Mindeközben megemelt 25 wattal töltöm egy elég jól ismert márka telefonját itt. A cég neve amúgy mellesleg Samsung.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
Na igen, az tényleg egy picit röhejes szint, de a gyakorlatban szerintem a 45-65 Watt bőven jó. Megy tovább a számháború....kié a nagyobb?!
B.Cs.
(#4) sandorambo
Értem én hogy fontos a töltési sebesség, de véleményem szerint már kezd teljesen nevetséges lenni az ilyen téren való nagy számokkal lövöldözés, már kb. olyan mintha egy gyertyát lángszóróval akarnánk meggyújtani (tehát felesleges).
2000 wattosat szeretnék, hogy passzoljon a porszívómhoz. Nem kell a lassu 300W.
Én azt is ritkán használom.
Samsung Galaxy S24 Ultra
Szerintem a legoptimalisabb az 50-67W. Az egy erős kompromisszum mindket oldalrol.
+1, én is 66W-al töltöm, max 1 óra alatt teljesen fel van töltve.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
(#10) bollokcs80 válasza sandorambo (#4) üzenetére
Arról nem is beszélve hogy ez csak egy elméleti maximum, 20 százalék alatti töltöttségnél esetleg pillanatokra lehet ennyi (a kettéosztott akkuk miatt max 2x150W).
B.Cs.
Annyi lenne itt, szavam nem lenne akkor pontosan.
Jó neked
Én meg ör azaz 5 wattal töltöm a kis 13-ast. Na ki győzött?
[ Szerkesztve ]
Kell ez, mint sz@r a zsebbe. Kinek, minek, hova? Elég aktívan nyüstölöm a telefonomat és egész nap sürgök forgok, de egy fél óra valahogy mindig akad megetetni az akkut, bőven elég. Pedig csak a samsung féle csirke 35 wattal nyomom. El nem tudom képzelni, hogy erre valakinek valós igénye van.
Kezd ez is olyan kabaréba fulladni, mint az újsütetű AI őrület. Senki nem kérte, de csak nyomják.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
Ennek igazából akkor van jelentősége, amikor mondjuk elfelejted feltenni, és tíz perccel indulás előtt jössz rá, hogy baszdki, ez elmaradt. Persze lehet kocsiban tölteni, cégnél, stb., de nem biztos, hogy ez mindig, mindenkinek lehetséges. OP12R-t használok pár hete, előtte 7 Pro volt. Az se töltött lassan - 5 éve tudta már a 30 watt körüli tempót - ez most 100W. A 8%-100% trip kábé 26 perc, de itt is az van, hogy a legdurvábban az első 10 percben löki. Szerintem ezek jó fejlesztések, és bár a 300 watt valóban nevetséges egy kissé, a fejlődés legalább ezen a téren adott. Pont, mint a 4K mobil kijelző; nem biztos, hogy kell, de ilyen alapon lehetne 320x240 is, mint a PDA korszak hajnalán.
[ Szerkesztve ]
Így semmi értelme, hogy a kapacitás rovására megy.
hát nem egy samsung, de na...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
300W telefonon, közben én még nem tudok olyan laptopról, ami 100W-nál többet elfogadna USB PD-n. A 100W-nál nagyobb PD töltők is elég ritkák, pedig évek óta kinn van a spec. Nem mentek nagyot.