Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Pont most másolom fel régen floppyra mentett stunts-t, 25 évvel ezelőtti egyedi pályák miatt, 2 floppyn van tömörítetlenül, több száz fájl, valóban egy örökkévalóság,
aztán jöhet a vírusellenőrzés, szintén egy örökkévalóság 286-386SX gépeken.
Floppyk jók, a néhai OS/2 lemezeire kerültek anno, mind olvasható még. [kép] -
Ezt én is észrevettem, anno volt sok 5.25" floppymeghajtóm, közte a legtöbb az 360k, de akadt pár db 1.2 MB-os, így azt használtam, viszont hamar szembesültem vele, hogy csak egy havernak van ilyen, a többieknek nincs, így hamar kis floppy váltotta fel, ami viszont kevésbé volt megbízható tapasztalataim szerint.
-
-
válasz
moongoose
üzenetére
Köszi, törött kondit még észreveszem, de volt egy Seagate SCSI HDD ami jól megszívatott anno, az egyik rögzítő csavar ha hosszabb volt, akkor letört egy tantál kondit és a panel fejjel lefelé volt, tehát nem is láttam csak miután levettem a panelt...
-5V tápfeszültség... jó, hogy írod, a negatív tápokat nem is szoktam mérni, csak a post kártyán LED jelzi. Megjegyzem amúgy van pár gagyi táp ahol nincs külön stabilizálva és értéke függ a +5V terheltségétől.
-
-
-
Nagyon szépen köszönöm / köszönjük ezt az érdekes és hasznos írást.
Anno nekem is az 5.25" nagy floppyk voltak megbízhatóbbak, most nem tudom mi a helyzet, de én is tervezem végignézni az összes kis és nagy lemezemet, hátha valami régen keresett programom meglesz.
Vírusirtás... na igen részben a korabeli vírusok miatt maradt fent olyan kevés adatom,
na meg tönkrement IDE és SCSI merevlemezek miatt, ez is nehéz eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egyelőre 286-os gépen van, de majd CF kártyával áthozom ide.