Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát vegyél működő lemezeket meg meghajtókat ilyen egyszerű- vettem, és nemigen működnek. A Gotek legyalulja az összes retró megoldást, ennyire egyszerű ez. A kuka közel van amúgy, a vadiúj 3M lemezeket is könnyen hajigálom bele
, mert már a 0track is elérhetetlen sima DOS formattal.oszt miért baj, hogy nem eredeti vas- nembaj, de van tucat korabeli vas is, azoknak is jól kell működni. A retró használat alapján gyak mindegy is lehet, de tudjuk hogy azért nem mindegy ez.
Emulátor amúgysem annyira egyszerű, próbáltad már a PCem- et ?
Praktikus, nagyon élethű, könnyen kezelhető, de sokan belebuknak mégis...nagyon érdekes ez is, aki nem a korai oprendszereken nevelkedett, annak bonyolult lehet hogy nem csak go enter, meg ilyesmi, hanem produktívan is kell hozzáállni.Régi drive/floppy meghajtó : nyilván megvan a varázsa, de hát nálam meghótt a lemezek nagyrésze. Korábban Gotek flashre mentettem, amit tudtam, itt van a használós gépen néhány100 floppy, sztem a lényeg a tartalmuk, valamint hogy megvan őrizve, a modern kínai technológiával pedig játszva töltöm vissza bármely retró gépre, nem kell izgulnom, hogy az idejétmúlt kerregő floppy mikor adja a not ready üzenetet.
-
Há' én is retrózok vazze

De hát a régi lemezek nem műkszenek, mi a retket csináljak ?
Gotek- el viszont vajsima, sokszáz lemezre elmentve az img, mi kell ennél több ?
PC mulátor : használom, a pontos neve amúgy PCem, és a legmodernebb, hasznos és bitangul élethű, szeretem is, de mégsem eredeti vas.Kínai cuccok : egyáltalán nem kínlódás, sokkal-sokkal jobb mint bármelyik nyugati megoldás. A kínaiak retróban is csekkolják az igényeket, és olyan megoldásokat gyártanak, amire a modern nyugati technológia soha nem is lesz képes.
Eleve már az X99 lapjuk is, szerver chipset, sima ATX méretű lapon, ha megnézed alapból is sokkal jobb, mint az eredeti lepedő méretű szerver lap, ugye utóbbi a szokásos korlátozottságával...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cudy routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mert már a 0track is elérhetetlen sima DOS formattal.
felvetted, aztán tudtál játszani.