- Android másképp: Lineage OS és társai
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Asszociációs játék. :)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Tomb Raider Remastered I-III
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthSun
nagyúr
hát vegyél működő lemezeket meg meghajtókat ilyen egyszerű- vettem, és nemigen működnek. A Gotek legyalulja az összes retró megoldást, ennyire egyszerű ez. A kuka közel van amúgy, a vadiúj 3M lemezeket is könnyen hajigálom bele , mert már a 0track is elérhetetlen sima DOS formattal.
oszt miért baj, hogy nem eredeti vas- nembaj, de van tucat korabeli vas is, azoknak is jól kell működni. A retró használat alapján gyak mindegy is lehet, de tudjuk hogy azért nem mindegy ez.
Emulátor amúgysem annyira egyszerű, próbáltad már a PCem- et ?
Praktikus, nagyon élethű, könnyen kezelhető, de sokan belebuknak mégis...nagyon érdekes ez is, aki nem a korai oprendszereken nevelkedett, annak bonyolult lehet hogy nem csak go enter, meg ilyesmi, hanem produktívan is kell hozzáállni.Régi drive/floppy meghajtó : nyilván megvan a varázsa, de hát nálam meghótt a lemezek nagyrésze. Korábban Gotek flashre mentettem, amit tudtam, itt van a használós gépen néhány100 floppy, sztem a lényeg a tartalmuk, valamint hogy megvan őrizve, a modern kínai technológiával pedig játszva töltöm vissza bármely retró gépre, nem kell izgulnom, hogy az idejétmúlt kerregő floppy mikor adja a not ready üzenetet.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
DarthSun
nagyúr
Há' én is retrózok vazze
De hát a régi lemezek nem műkszenek, mi a retket csináljak ?
Gotek- el viszont vajsima, sokszáz lemezre elmentve az img, mi kell ennél több ?
PC mulátor : használom, a pontos neve amúgy PCem, és a legmodernebb, hasznos és bitangul élethű, szeretem is, de mégsem eredeti vas.Kínai cuccok : egyáltalán nem kínlódás, sokkal-sokkal jobb mint bármelyik nyugati megoldás. A kínaiak retróban is csekkolják az igényeket, és olyan megoldásokat gyártanak, amire a modern nyugati technológia soha nem is lesz képes.
Eleve már az X99 lapjuk is, szerver chipset, sima ATX méretű lapon, ha megnézed alapból is sokkal jobb, mint az eredeti lepedő méretű szerver lap, ugye utóbbi a szokásos korlátozottságával...A 3 test probléma nem megoldható.
-
Sirpi
senior tag
-
Pikari
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa EVO
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7400 Laptop 14" FHD/i7-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s