- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Tomb Raider Remastered I-III
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A nálam lévő HD floppy egység 360 rpm-es, ezt le tudja tesztelni az imagedisk. Sebességre talán 500k bps-t ír.
Gyakorlatban ez nem tudom mennyire valós, még soha nem mértem le mennyi idő alatt olvas be egy lemezt. Gyanítom az 1,5 MB-ra formatáltat gyorsabban olvassa be, de soha nem volt problémám az idővel.Sokkal inkább a sok kis fájl megjelenése amire emlékszem mekkora sokk volt amikor HDD-ről kellett kimásolni, még nem volt floppyn az adat, hogy image-ként duplikáljuk le. Volt hogy ott ültünk a gép előtt fél órát, mire ráment pár játék a lemezekre.
Aztán felfedeztük a smartdrive-ot
Vagy akkor került be a DOS-ba, nem tudom. -
Pikari
addikt
nem az interface sebessége a fő probléma ott sem, hanem inkább a seek time. mivel a fej hernyó sebességgel tud átmászni a sávok között, a legtöbb esetben az lesz a limitáló tényező.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
valamennyi variancia van a sebességekben a különféle meghajtók között modelltől és interfacetől függően is, de nem lényeges.
(a mai usbs floppy meghajtók általában a leglassabbak, mert lassan lépkednek, hogy ne lépjenek ki az 5w-ból, amit az usb tud adni).
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával