- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Mindent a StreamSharkról!
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Tomb Raider Remastered I-III
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sidi
tag
Pont most másolom fel régen floppyra mentett stunts-t, 25 évvel ezelőtti egyedi pályák miatt, 2 floppyn van tömörítetlenül, több száz fájl, valóban egy örökkévalóság,
aztán jöhet a vírusellenőrzés, szintén egy örökkévalóság 286-386SX gépeken.
Floppyk jók, a néhai OS/2 lemezeire kerültek anno, mind olvasható még. [kép][ Szerkesztve ]
"Csak a Puffin ad Neked erőt, és mindent lebíró akaratot." Bud Spencer, 1981
-
Pikari
addikt
A közös nevező az 5.25ös lemezeknél a 360k formátum volt, egyrészt szinte az összes lemez ilyen, másrészt a régi pckben is csak 360k-s floppymeghajtó volt. Az 1.2-es formátum sose terjedt el, igazából az 1.44-es 3.5-ös floppy váltotta (ott a 720k volt az, ami nem igazán terjedt), így aztán 360k-ból lett 1.44.
Ami azt jelenti, hogy a kapacitás 4x-eződött, viszont a tipikus vinyó méret ez idő alatt kb 20 megáról olyan 300ig ment, szóval eléggé látszott, hogy a floppy lemez nem tud tudni lépést tartani a fejlődéssel. Én 2005-ig még floppyt hurcoltam az óráka, de ekkor talán már én voltam a köreimben az utolsó, aki floppyt használt (meg eleve nem volt otthon internetje). De aztán az év végére vettem egy 1 gigás mikro sd kártyát.A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
buherton
őstag
Ez egy régi japán CT floppyai voltak. A csatlakozó emiatt custom. A CT-ben pedig a számítógépet 74-es sorozatú IC-kből rakták össze.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
DarthSun
nagyúr
Pld Philips célszámítógép, emissziós anyagvizsgálat. A belső inferfészt nem néztem, de előreírt mikrokódokkal lehetett vezérelni.
Még dolgoztam vele, de az is relatíve megbízhatatlan lett idővel.
Küldtek PC vezérlőmodult, aztán sima 386- os gépről programoztuk később.A 3 test probléma nem megoldható.
-
-
Pikari
addikt
Én ezt amúgy a CD korszakban szívtam be kicsit. Volt 1-2 speckó udf driver, amivel úgy lehetett írkálni a CD-ket, mint a pendrájvot (még win98 és xp időszak legelején). Hát természetesen sehol máshol nem működtek ezek a lemezek rendesen. Szerencsére csak 2 vagy 3 CD-t csináltam meg így, de aztán hamar rájöttem, hogy nem szabad ilyen egyedi formátumokat használni, hanem olyat szabványos megoldásokat kell mindig választani, amik mindenhol megfelelően kompatibilisek.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával