- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Tomb Raider Remastered I-III
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Én véletlenül elvesztettem azt a több száz stunts pályát, amit anno haverokkal csináltunk. Az nagy lelki szomorúságot okozott.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Pikari
addikt
Nagyon ratyik voltak a 3.5ös lemezek. A régi 3m lemezek (amik kb kétszer nehezebbek az újabbaknál) még a mai napig mennek (régi =1997 vagy az előtti). Gondolom elkezdtek masszívan spórolni rajtuk.
[ Szerkesztve ]
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
-
Ilyenre gondoltam elsősorban.
Az én 360kib meghajtómon lett felfedezve az elektronikai panelon.
Nem az én érdemem egyébként.
Érdemes tesztelés előtte átnézetni, ne tekintse az ember etalonnak az elektronikát.
Lehet ma olvas és jónak tűnik, holnap már nem biztos.
Az ilyen tápokban is lehetnek meglepetések, nem feltétlen a kondik lesznek amik tönkre vághatják a gépet.
Nálam volt egy pár alkatrész egy AT tápban ami úgy öregedett, hogy ha jól emlékszem a -5V kezdett folyamatosan emelkedni az idő múlásával tőlük.
Ma még csak -5,4V-ot mutatott, bekapcsoltam fél év múlva már -6V felett. lett.
Aztán később -7V.
Persze gépre nem kötöttem, de terhelés nélkül ezt művelte.
Ha elfogadtam volna az első mérést és gépbe kötöm, már pár isa kártyát, com portot tönkretett volna a negatív feszültség által megnövekedett áramterhelés.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vicces képek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával