Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Köszönöm a választ!

Több problémám is van...:
"displayporton keresztul daisy chain.olyan kijelzo kell, ami ezt tamogatja"Lg tv-k lesznek a megjelenítők amik ezt nem támogatják
ráadásul, ha jól látom 4 kijelzőt támogat a daisy chain, nekem pedig hatra de inkább kilencre lenne szükségem...de ez utóbbi mindegy is, hiszen ha támogatja, ha nem a négynél többet, a kijelzők nem támogatják ezt, így grafikus kártyából kellene megoldanom valszeg ezt a mutatványt."ha van eleg kijelzod kiprobalnek ket videokartyat, 1-1 kijelzovel."
Na hát ez a problémám, hogy a kijelzők adottak lesznek, de a kártyákat vásárolni kell,,,nem tudok csak úgy "próbálgatni"

Ezért lenne szükségem fix infóra....
Hogy pld vajon ha két kártyát összektötök SLI-be, vagy crossfire-be*,,,akkor csak a teljesítményük adódik össze, vagy használható lesz e az összes létező kimenetük...(látok manapság a piacon 4-5 kimenettel rendelkező zsugákat)
Köszönöm, ha valaki tudna segíteni

*vagy akár össze sem kell őket így kötni?

-
twine
veterán
Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszíves...
Amennyiben hatnál több kijelzőt (55"TV mondjuk HDMI-n) szeretnék egyszerre meghajtani...MOndjuk kilencet 3x3 felosztásban, Ahhoz mi kell nekem?
Költséghatékonyan, de persze nem fillérekből...
Találtam egy ilyen 6 kimenetes VGA-t, de ha ennél több kijelzőt szeretnék, akkor az hogyan működik? két ilyen kártyával megoldható?
Ha rossz irányba indultam, akkor kérlek ne ezen rugózzunk, hanem tereljetek helyes irányba...
Nem játékhoz lenne szükség rá....
Videók, prezentációk, és ehhez hasonlók megjelenítéséről lenne szó...így nem szükséges a bődületes számítási teljesítmény...
Előre is köszönöm, ha írtok ötleteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ráadásul, ha jól látom 4 kijelzőt támogat a daisy chain, nekem pedig hatra de inkább kilencre lenne szükségem...de ez utóbbi mindegy is, hiszen ha támogatja, ha nem a négynél többet, a kijelzők nem támogatják ezt, így grafikus kártyából kellene megoldanom valszeg ezt a mutatványt.