Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy Asus VH222D monitorom van, egy GTX670-es videókártya társaságában. Most a télen szeretnék beruházni még két monitorra, tehát 3 monitoros rendszert szeretnék készíteni. A jelenlegi monitorom nem tudja a DVI-t ezért egy átalakítóval oldottam meg. A jelenlegi monitor nekem minden igényemet kiszolgálja, szóval nem szeretnék 60-70 ezreseket venni. Nem nagyon értek ehhez, de ezeket néztem ki: Asus VH228D, Asus VS228H Ezek közül melyik lenne jó? Én valahogy úgy gondoltam, hogy egyet a VH228D-ből és egyet a VS228H-ból.
1) DSUB
2) DVI
3) HDMIEz így működne? Igazat megvallva nem nagyon értek hozzá, szóval csak tippelgetek. Nem feltétlen játékra használnám szóval szerintem elég lenne az egy kártya.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Formula-1
- Plazma TV topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest