Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Én a helyedben vennék ilyet amit bútorlapra kell felfogatni és magát az bútorlapot csinálnám meg sínesre. Így van a legtöbb hely.
Az asztallap tetején még egy azonos színű bútorlap, ami hátratolva annyi, hogy az asztal hátsó 30 centije picit magasabban van, de így nem vesz el a vízszintes felületből ha dolgozol. A 60-70cm elég sok előre húzni, tehát vagy a talpnak használt bútorlapot kell szélesre venni, hogy a sín a két szélén lehessen és ne kerülhessen írófelület alá, vagy asztallapba süllyeszteni az egészet és az elejére harmonikaajtó, hogy ne fusson az öledbe, de az munkás lesz.Ha engednél a 60-70cm-ből akkor futhatna az egész az asztallap alatt és csak a tartó cső szélességét kéne kivágni az asztallapból. Mivel alatta van az azonos színű bútorlap átlátni az asztalon nem lehet majd, szóval szerintem nem lenne gáz, ahogy kinéz. Mondjuk a kivágott részt belülről élfóliázni nem tudom lehet e szépen.... ott egy kicsit necces, ha lehet, akkor gyári hatású lehetne a végén. Viszont ha 70cm hosszban kivágod az asztallapot kettétörik az asztal. Az sok, szerintem max 40cm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Flint 2 OFF topik
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AliExpress tapasztalatok
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- RTX3080 10gb verhetetlen áron!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest