Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Aktív témák
-
Lacyka
aktív tag
Cool&Quiet, - Nem melegszik annyira, ergo nem megy a hűtő ventije(passzív). Netezésre, filmnézéshez ideális. Igaz ez nem valami jó link, de ezt találtam hirtelen: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=113472&arc=f
Bár neked enm igazán számít, vízhűzésnél nincs hang. Ja Geil Value-t vettem dual channelben.
. A következő a vidikártyacsere lesz x850xt-re. 
-
Lacyka
aktív tag
nemnem. jól írtam 1005-ön járatom C&Q. Egész jó az a proci, bár azt hittem a kingstonokból többet is ki lehet hajtani. Ja nem nagyon szeretnék hydort, Olyasmi eheim kellene, mint a tied. Ja mí g el feleljtem: Emberek! A ram továbbra is eladó. Legalább írjatok valami ajánlatot!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. A következő a vidikártyacsere lesz x850xt-re. 
nemnem. jól írtam 1005-ön járatom C&Q. Egész jó az a proci, bár azt hittem a kingstonokból többet is ki lehet hajtani. Ja nem nagyon szeretnék hydort, Olyasmi eheim kellene, mint a tied. Ja mí g el feleljtem: Emberek! A ram továbbra is eladó. Legalább írjatok valami ajánlatot!
. Attól függetlenül nekem megfelel. Grat a a venicehez, mennyin hajtod? Off. Nem tudsz szerezni vízpumpát korrekt áron - esetleg? 
Maximum 20K?