Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano
    titán

Elvileg csak képet kell adnia totál bután, sőt driverét is felraktam! Itt valami olyasmi lehet hogy maga az integrált felé szűk a sávszél. Gondolom valami rendkívűl szűk buszra van kötve amin egyszerűen nem megy át annyi képkocka vagy maga a vramja ennyire lassú.
    Viszonyításnak korábban egy driver nélküli Ati X300 SE képes volt hozni azt a képkockaszámot amit kell, viszont egy 1x pcie-s XGI Z9 meg nem volt képes. Kár érte mert így gyakorlatilag csak konzolként jó az integrált, talán még böngészés is akadna rajta.

Érdekesség még a lapon hogy teljes értékű 16x slotból kettő van azaz a PCIe6/4-be mindkét kártya 16x sebességen működött és csak akkor feleződnek ha a rövidebbik slotba 8x slotokba kerül valami. A legalsó hosszúba raktam az m.2-őt az is saját sávokon fut (bár az lehet csak 4x-en megy de az pont elég)
    Úgyhogy szerencsére arányaiban jó az elosztás rajta.

Távmanagementet nem próbáltam még ki. Elég sok csati van rajta amiről nem tudom hogy mire való. De sajna úgy néz ki nincs rajta a kis panel úgyhogy gondolom ez miatt nem is fog menni rajta. Viszont bootoláskor mintha az fogná vissza, megnézem a jumpereket mert abból is van egy erdőnyi.

A legalsó pci slot előtt van egy csatlakozó, arra kell feldugni az asmb8-as licensz kulcsot, ha van.
    Alatta van három jumper egymás mellett. A háromból kettő a két ethernet interfészé, mellettük a harmadikkal lehet tiltani a kvm-et.

A videó attól is lehet lassú, hogy kettős hozzáférése van: a gép felől is, és a kvm saját processzora felől is hozzá kell férni.

Új hozzászólás Aktív témák