- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- sh4d0w: Amikor az ostobaság szorgalommal párosul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: Szinte mindene megvan
- sz_tibor: Fekete, kerülendő cégek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
cami][us
őstag
Szerintem is korrekt volt az utóbbi játékok skine, a váltásnak gondolom megvan az oka
A Shadowban lehetett retro skinekre váltani. Gondolom itt is lesz valami hasonló, ha valakinek nem jönne be a legújabb.
-
Cassi
őstag
Már Brad Pitt sem érti, neki ráadásul több millió dollárja ment el rá.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
D.Va
őstag
-
Lshadows
csendes tag
Nekem a legutóbbi trilogóa a kis mellű Vikander stílusú játék karakter bejött.
-
MageRG
addikt
Egyet értek, ilyen unalmas semmit mondó piacos anyuka fejet, arcot adni a világ legikonikusabb női karakterének... Az egy dolog hogy nem szexi (márpedig ez mindig erről szólt...), nem is kell túltolni, de ez annyira semmitmondó nem szimpatikus arc hogy az már siralmas. Értem hogy itt nem fiatal, de attól még lehetne vonzó a feje...
Az egésszel az a legnagyobb bajom hogy ha a TR öltözet és a név nem lenne ott nem lehetne megmondani hogy ez Lara Croft. Persze minden részben máshogy nézett ki egy kicsit, de ez az új meg egy kicsit sem Lara Croft-os, egyáltalán nem hasonlít rá. (Nem Angelináról beszélek hanem a kitalált eredeti karakterről)"...ilyen unalmas semmit mondó piacos anyuka fejet..."
Melyik piacon szoktál ilyen anyukákat látni?
Egy barátom kérdezi. -
Aby_2014
aktív tag
Nekem sem tetszik a Jolie féle Lara

Vikander jobb volt nála, szerintem.

A játékban lévővel semmi bajom, jól néz ki

És legalább már a hajmozgása is reálisabb nem olyan mintha frissen mosta szárította volna.Biztos jó játék lesz de már évek óta nincs vasam ami meghajtaná és az árakat elnézve nem is lesz.

+1 Aliciara
-
nehemiah
tag

És legalább már a hajmozgása is reálisabb nem olyan mintha frissen mosta szárította volna.Biztos jó játék lesz de már évek óta nincs vasam ami meghajtaná és az árakat elnézve nem is lesz.

Igen, szerintem is jobb volt Vikander karaktere.
-
VIPowER
őstag

Dehogy volt jobb.
Persze ez az én véleményem.
Akik meg sírnak itt az arca miatt: Majd lesznek hozzá új arcok. -
cami][us
őstag
Legacy of Uncharted lesz az
-
Findzs
addikt

-
Pkc83
őstag
Nekem Lara arcánál sokkal nagyobb gond, hogy még 8 hónapot várni kell a játékra.

-
TESCO-Zsömle
titán
Szerintem is rendben van a karakter modell, de majd úgy is jön a szokásos "ez a játék woke" vergődés.
Minden játék woke, amiben nő van és nem úgy néz ki, mint Eve a Stellar Blade-ből...
-
CptAdamica
nagyúr
Szerintem is rendben van a karakter modell, de majd úgy is jön a szokásos "ez a játék woke" vergődés.
-
TESCO-Zsömle
titán
Az AJ hypot azok tolták, akiket anno az eredeti játékokba is a 3-csög csöcs húzott be.
Ez az új karakter -szvsz- tökéletes keveréke az eredeti/AJ és a késői trilógia karaktereinek. Egyszerre nőies és hozza a sportos túlélőt anélkül, hogy bármelyiket is túltolták volna. -
N€T0X|N
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
tlac
nagyúr
-
csakdzsó
aktív tag
-
csakdzsó
aktív tag
Egyet értek, ilyen unalmas semmit mondó piacos anyuka fejet, arcot adni a világ legikonikusabb női karakterének... Az egy dolog hogy nem szexi (márpedig ez mindig erről szólt...), nem is kell túltolni, de ez annyira semmitmondó nem szimpatikus arc hogy az már siralmas. Értem hogy itt nem fiatal, de attól még lehetne vonzó a feje...
Az egésszel az a legnagyobb bajom hogy ha a TR öltözet és a név nem lenne ott nem lehetne megmondani hogy ez Lara Croft. Persze minden részben máshogy nézett ki egy kicsit, de ez az új meg egy kicsit sem Lara Croft-os, egyáltalán nem hasonlít rá. (Nem Angelináról beszélek hanem a kitalált eredeti karakterről)Angelina Jolie genetikai állományában az összes népcsoport megtalálható,ami a bolygón él.(az összes színes mind)....A A játékfejlesztők szándéka nem tudom mi volt Lara Crofttal,elméleg echte angol.Amúgy sem a játékokban sem a filmekben nam néz ki angolnak.Vagy ez volt a cél és Lara a sztori szerint nem teljesen angol?
-
Montanaxy
aktív tag
Nagyon bejön a modell, meg minden, az egész. Instant buy.
-
Steven
addikt
Az egésszel az a legnagyobb bajom hogy ha a TR öltözet és a név nem lenne ott nem lehetne megmondani hogy ez Lara Croft. Persze minden részben máshogy nézett ki egy kicsit, de ez az új meg egy kicsit sem Lara Croft-os, egyáltalán nem hasonlít rá. (Nem Angelináról beszélek hanem a kitalált eredeti karakterről)Ízlések is pofonok én simán csak annak örülök ,ha kurva jó játék lesz és leköt..
Ma már sajnos az a ritkább... -
D.Va
őstag
Az egésszel az a legnagyobb bajom hogy ha a TR öltözet és a név nem lenne ott nem lehetne megmondani hogy ez Lara Croft. Persze minden részben máshogy nézett ki egy kicsit, de ez az új meg egy kicsit sem Lara Croft-os, egyáltalán nem hasonlít rá. (Nem Angelináról beszélek hanem a kitalált eredeti karakterről) -
CptAdamica
nagyúr
Ritka játékos egyike, amit nagyon várok, kár, hogy a gyászos GTA6 miatt jövőre csúszik.
-
i2k
őstag
-
Steven
addikt
újabb elővétel

-
GodGamer5
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Microsoft Rewards
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270P i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB FSP CMT195A ARGB 650W
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz 32GB 1TB Quadro T550 4GB FHD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest