Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ami az autós talis grillezést illeti, noha még nem voltam egyszer sem, de szerintem ha pl. kiadsz 40k az alapanyagra és jönnek 10-en, akkor ha nem akarod beleszámolni a saját belefektetett időd, akkor a matek egyszerű. Miért kellene már neked szégyenkezni ha az alapanyag drágább lett? Ha már a helyet adod, akkor meg pláne nem kellene ezen problémázni.
Aki meg elvárja, hogy a felét te fizesd ki, arról meg inkább nem írom le a véleményen... -
KROK640
nagyúr
Érdekes, hogy mennyire másabb az életünk. Nekem a szüleim sajnos nagyon fiatal koromban meghaltak, a nagyszüleim egy részét meg soha nem is ismertem, de akiket ismertem nos, azok sincsennek kötünk jó ideje.
Úgy egyébként soraidat olvasva azt is látom, hogy más anyagi szinten vagyunk, és durva azt nézni, hogy még ott is érződik, hogy gazdaságilag egy ideje mennyire haladunk a kellemetlen irányba. Vendéglátásban sokat dolgoztam, az utóbbi években a munkaadók folyamatosan csökkenő bevételekről meg visszaesésekről számolnak be MO-n, a Covid után is. (Most abba nem mennék bele, hogy és mindent elkövetnek, hogy a munkavállaló is érezze, hogy milyen rossz a helyzet).
-
KROK640
nagyúr
Megértem, amikor írtad, hogy az alapanyag 33K, akkor igencsak nagyot néztem.
De hasonlóan vagyok én is, 2020 és 2025 között piszkosul érzem, hogy hatalmas élelmiszer infláció volt, akármilyen statisztika akármit hoz ki, a kajálásom bőven utolérte a rezsimet, pedig az is emelkedett.
-
Alusky
senior tag
Én ezt tényleg nem értem bazdki, hogy vagyonokból húztad fel oda a szendvicspaneles házat és a kocsik sem épp olcsók, sem a fenntartásuk, de állandóan a tízezres tételű kaja árán rinyálsz, az átlagparaszt a medián fizetéséből meg simán megveszi és megeszi és élvezi.
Már régebben is mondtam. Neked nem az árral van bajod röhögve ki tudod fizetni, észre sem veszed. Neked politikai problémáid vannak ezzel, csak akkor ne a kaja árára fogd rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amíg ez nem igaz és te tudod, hogy nem igaz, nem kellene, hogy érdekeljen. Egyébként meg megmutatod a számlát és mindenki ki tudja matekozni, hogy nem vered át őket.