Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes téma. Engedd meg, hogy részeire bontva világítsam meg.
1. Igen van egy 10 éves , a hold-föld távolságot megtett autónk (310k méter mai nap) Ennek üzemeltetése nem olcsó de nincs más hobbim, ennek a terheit vállaltam önszántamból. (két éve árulom eredménytelenül - ha érdekel szívesen megmutatom az elmúlt év ráköltött pár millióját
)
2. A nyaraló felújítása valóban megtörtént és valóban jóval a tervezett eredeti költség felett. (Különben még áll a meghívás, gyere el és nézd meg magad mit és mennyiért sikerült félbehagyni
) Azt kell mondanom 20 éves távlatban, hogy egy cca 50 éves nyaraló felújítása ha és amennyiben (mint ahogy ez a tény) egy család minden megtakarítását elviszi, akkor nem lehet annyival elintézni, hogy mer' fussa. Lehet ez csak nekem fájdalmas, lehet hogy hibát követtem el mert szerettem volna megosztani az örömünket amiért ilyen távlatban ennyit sikerült elérnünk - de azt semmiképpen nem lehet cáfolni, hogy jelentős teher* (erre utolsó pont bővebb magyarázat lesz)
3. A szüleink még élnek, szerencsére. Apósom 33ban született, járni már járókerettel is alig képes. Édesapám időskori demenciával / Alzheimerrel küzd, míg édesanyám súlyos szívbeteg, cukros és nem tud enni (a csontritkulása miatt nem lehet neki fogpótlást csinálni). (A testvérekre nem térek ki pedig ők is fenn vannak a listán) Mi fontosnak tartjuk hogy amíg megtehetjük minőségi időt töltsünk együtt a szülőkkel. Ennek egyik módja ha Iza heti 3-4 alkalommal főz és együtt étkezünk. Amiből a testvérek is részesülnek. Gondolom látod az összefüggést.
*4. Utolsó pont: mindezt a kb 10 éve változatlan vagy esetenként csökkenő vállalkozói bevételekből kell fedezni. Tehát amíg tíz éve megkerestünk évi 20k €-t, ami inflálódással most 17-t ér, ami a csökkenő bevételek miatt már indulásnak sem 20k csak 15, akkor kijön hogy közel duplájába kerül minden ami az eddigi életszínvonal fenntartásában csak az étellel kapcsolatos.
Amikor az autós talik szervezéséről van szó (ez visszaolvasható a logoutomon illetve az ottani beszélgetésekben) már évek óta ég a pofám amiért közel duplájára emelkedtek az étel árak. Lehet nem kellene emiatt szót emelnem csak csendben tudomásul vennem, hogy velem együtt sokan elszegényednek. Valószínűleg bennem van a hiba mert mások hogyléte legalább olyan fontos nekem mint a miénk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)