Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ami az autós talis grillezést illeti, noha még nem voltam egyszer sem, de szerintem ha pl. kiadsz 40k az alapanyagra és jönnek 10-en, akkor ha nem akarod beleszámolni a saját belefektetett időd, akkor a matek egyszerű. Miért kellene már neked szégyenkezni ha az alapanyag drágább lett? Ha már a helyet adod, akkor meg pláne nem kellene ezen problémázni.
Aki meg elvárja, hogy a felét te fizesd ki, arról meg inkább nem írom le a véleményen... -
KROK640
nagyúr
Megértem, amikor írtad, hogy az alapanyag 33K, akkor igencsak nagyot néztem.
De hasonlóan vagyok én is, 2020 és 2025 között piszkosul érzem, hogy hatalmas élelmiszer infláció volt, akármilyen statisztika akármit hoz ki, a kajálásom bőven utolérte a rezsimet, pedig az is emelkedett.
-
Alusky
senior tag
Én ezt tényleg nem értem bazdki, hogy vagyonokból húztad fel oda a szendvicspaneles házat és a kocsik sem épp olcsók, sem a fenntartásuk, de állandóan a tízezres tételű kaja árán rinyálsz, az átlagparaszt a medián fizetéséből meg simán megveszi és megeszi és élvezi.
Már régebben is mondtam. Neked nem az árral van bajod röhögve ki tudod fizetni, észre sem veszed. Neked politikai problémáid vannak ezzel, csak akkor ne a kaja árára fogd rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest