Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  2007-2008-as VGA-k tesztjei (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1) Egzee


Egzee
őstag

Kedves fórumtársak!
Gondolom mindenkit nagyon meg tudnak kavarni a különböző oldalak játéktesztjei 1-1 játékokról. Velem is éppen ez történik... Valahol savazzák az általunk kiszemelt kártyát, máshol pedig jó, de egy általunk figyelembe se vett kártya bizonyítja, hogy jobb a mienknél... A helyzet az, hogy csakis mi tudhatjuk az igazságot, és csakis mi tudjuk mi az igazság! Szeretnék már látni igazi, pénz által manipulálatlan teszteket látni! Ha valaki úgy gondolja, hogy szeretné közzé tenni, hogy az Ő kártyája sok tesztel ellentétben mennyivel jobb, vagy rosszabb, vagy csak szeretne tesztelgetni, az szépen átláthatóan leírja a konfigját:

Processzor
Videókártya
Memória

Majd leírja, hogy hány pontot szerzett 3DMark06-ban, illetve egyéb játékok alatt X pályán milyen minimum, átlag és maximális FPS-eket ért el YxZ felbontásban, ilyen-olyan élsimításokkal. Engem nem az érdekel ami például ezeken az informatikai honlapokon van! Mindegyik leírja, hogy mennyi volt a max FPS! :W Egy fiatal titán, aki éppen egy új konfigot szeretne összerakni, és össze vissza beszélnek neki, az könnyen megzavarodhat és aztán csak nézhet, hogy néha télleg jó az FPS-e csak ha kimegy a 2 négyzetméteres Stalker kezdőszobából akkor úgy szaggat mint a pokol... Nah én ezeket a félreértéseket szeretném elkerülni, mert nagyon felháborodtam mikor egy másik magyar oldalon azt láttam, hogy 8600GT-vel tökéletesen játszaható közepes grafikán az NFSPS. Beírtam, hogy teljesen megtévesztő a teszt és még Ők háborogtak! Tehát kedves fórumtársaim! Fogjunk össze, és írjuk le eme bőségzavarban, hogy mik a valós értékek! :K

(#2) Egzee


Egzee
őstag

Kérem a kedves moddereket, hogy ítéljék meg a fórum létezési jogosultságát, majd ízük szerint javítsák, finomítsák! Éjjel 1:45-kor ennyi jött ki belőlem!

Üdv!

(#3) Racecam válasza Egzee (#1) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Szerintem ez így felesleges.
Van már egy csomó 3DMark, PCMark eredményes topic, ha valaki utánajár onnan könnyen összeszedheti az infókat. Zárom.

Com'è diverso il mondo visto da qui

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  2007-2008-as VGA-k tesztjei (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.