- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vagy 30 éve telepítettem először Linuxot, de mindig felhagytam vele, mivel nem volt felhasználóbarát (pontosan most is használom , pl Homeassistant fut virtuális gépen Debian linuxon) , de a most át kell értékelnem, a Sound Blaster Live 5.1 állítgatás nélkül egyből működik....
Már végigpróbálgattam, nem változott, de majd még szórakozok vele
-
-
-
-
Indítottam egy Debian Live-ot pendriveról, SB Live 5.1 szépen működik, jó hangja van. SB100-102, EMU10k1 . Szóval a kártya jó, Windows 7 +és a KX driver körül van valami galiba
FAQ segített:
"The kX driver conforms to the WDM (Windows Driver Model) specification and is therefore compatible with the following Microsoft Windows operating systems: Windows XP, Windows 2000, Windows 98 (Second Edition only), and Windows Me. Windows 98 (First Edition) won't be supported." -
-
-
Soud Blaster Live 5.1-et (sb0100) egyelőre nem tudtam beüzemelni. Kx driver felmegy, megjelenik mint hangeszköz, de egyik Jack kimeneten sem szólal meg sajnos.
Windows 98 volt hovatalosan dámogatva -
Most néztem, az a 775-ösön mindegyiken, és X58-asok többségén van PCI slot. 775 polcon van akár x58-as többsége, de 2-3 még össze van rakva, ki fogom próbálni
-
-
-
-
-
Space Hulk, be lehetett sz..ni tőle, amigán is ment, de úgy csak emulátor alatt jàzszottam vele, nem volt Amigàm.
Volt egy jó Dos alapú 68000 mac emu, azon futott sz amiga emu, kész perverzió. ..... Később lett direkt amiga emu isHat igen Monkey Island 1 256 színű változat már a felújított volt, először ,16 színben ment. Aztán az SE már a 3. Kör volt, résztvettem a magyarításában, azután portoltam Xbox 360-ra és IOs-re is, sajna mindkettőt csak Jtagos/jailbreakes eszközre lehet feltenni. Android sajna nem készült
-
1991-ben 16Mhzw 286-oson Primce of Persia, Monkey Island, Dott.....
Szobatàrsam annyira belemerült a játékba, hogy 3x járta a másodévet az orvosin.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ahogy távolodunk a korai PC világtól, egyre nagyobb kihívás meghatározni a történések konkrét időpontját. Sajnos nem...
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Hyundai, Kia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest