- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
A sound blaster live linux alatt is enyhén deficites.
Értem ez alatt azt, hogy pl azokat a hangmintákat, amik újabbak (pl 96khz-es waveform) nem fogja tudni lejátszani, mert annyira ősrégi a driver, hogy már a lekonvertálást se portolták bele rendesen vissza.
A legtöbb esetben persze gond nélkül működni fog, a youtubeon biztosan lesz hang. Játékok már más kérdés.
-
Hát, az utóbbi 15 évben elég sok minden fejlődött
Mintet vagy Ubuntut próbálj, azok a leginkább felhasználóbarátak (cserébe "több" HW is kell alá). De mondjuk az Ubuntu már 2010-ben is pöcc-röff volt.
Próbálgatni meg elég egy virtuális gép, és ha valami tetszik, akkor érdemes fizikain. -
-
-
-
A régi link már nincsen meg, de találtam egyet, ez hasonló vagy ugyanaz sztem, mint amilyen nekem van - [link] - látszik hogy az alsó tappancsokkal az alaplap szintjére, a lap mellé rögzíthető. Feltéve ha mATX lap van nagy házban, tehát a táp és a lap között maradt hely. Vagy van olyan ház, amibe elforgatott kártya is pakolható. Az enyém nem olyan, de sufni módon megoldottam, az SBLive pont elfért a táp és a HDD kosár között.
Lehet kapni olyat is, melyet Soderes kolléga említett, de az csak annak ajánlott, aki biztosan LP kártyát akar használni.
-
Lord Myn
senior tag
Emlékszem rá, az gyártotta a jó minőségű PAS (Pro Audio Spectrum) kártyákat a DOS korszakban, nálunk kevésbé voltak ismertek, A3D-ból volt nekem Vortex1 és Vortex2 DSP-s is, utóbbi tényleg nagyon jó volt, csak úgyanúgy, mint korábban a GUS, nem tudta felvenni a versenyt a Creative szoftver támogatottságával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ahogy távolodunk a korai PC világtól, egyre nagyobb kihívás meghatározni a történések konkrét időpontját. Sajnos nem...
- Uncharted Legacy of Thieves Collection és Indiana Jones and the great circle ps5 játék
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xbox Series X (dobozos) tartozékaival
- HP PROBOOK 650 G4 FHD IPS Intel core i5-8350 8GB DDR4 256gb SSD WIN11
- 2x Corsair Vengeance RGB PRO 16Gb (2x8Gb) 3200 CL16
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest