- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Szellemkép szerintem legjobban a '90-es évek korai színes LCD-s laptopjainál volt, az egyik jómódú akkori ismerősöm kapott méregdrága céges laptopot ('94-'95 környéke), próbáltunk rajta játékokat beizzítani, hát nem volt egy nagy élmény (kezdve attól, hogy tényleg csak aki full szemben volt az látta rendesen a képet, ha már egy 30-40 fokkal balról vagy jobbról nézted, átment inverzbe...
). -
-
Vagy 30 éve telepítettem először Linuxot, de mindig felhagytam vele, mivel nem volt felhasználóbarát (pontosan most is használom , pl Homeassistant fut virtuális gépen Debian linuxon) , de a most át kell értékelnem, a Sound Blaster Live 5.1 állítgatás nélkül egyből működik....
Már végigpróbálgattam, nem változott, de majd még szórakozok vele
-
Új hozzászólás Aktív témák
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).