- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Lord Myn #120 üzenetére
Igen a crt emuláció sokkal élethűbbé teszi az emulációt bármilyen használt monitorral, ebben is jobb a staging a sima dosboxnál, bár tény ehhez azért márt erősebb vas kell, egy egymagoson régi vgaval laggolni fog, ugyanez igaz a Vice C64 emulátorára is, crt emulációval sokkal élethűbb, de akkor már vas is jobban kell alá (mondjuk bármilyen mai gép jó alájuk mindkét esetben, csak akkor a minimum mondjuk Tua P3-ről Core2 ugrik vmi épkézlábúbb vga-val, sm 3.0 supporttől fölfele valszeg már elég).
Lehet a Dosbox-Stagingről sem ártana egy blogbejegyzés összehasonlítva a simával. -
-
-
-
Tandy, pláne pcjr nem sok juthatott Mo.-ra, egyet sem láttam még élőben (a fentiekkel ellentétben), szóval azt tényleg csak emulátoron próbálgatható (Dosbox staging tudja a tandyt is emulálni), mondjuk a pcjr-rel (az vmi nagyon elkefélt sztorinak tűnik, volt pár ilyen a hőskorban
) ellentétben a Tandy az már egészen használható lehetett játékra is, persze aki csak játszani akart egy C64-el sokkal jobban járt helyette.
Defender of the Crownról meg találtam egy részletes cikket a különféle verziók közti eltérésekről. Ez is érdekes volt a hőskorban, ahogy rengeteg féle-fajta platform versenyzett egymással. -
-
Pikari
addikt
Ízlés kérdése, bennem ezek az előrerenderelt filmrészletek a "tömegtermelt" hatást keltették. Egy egységsugarú fejlesztő nem renderel magának ilyet, ezek előrejelezték annak a típusú fejlesztésnek a kezdetét, ahol befektetők, nagy büdzsé, nagy létszámú stúdiók kezdtek beszivárogni a területre. Persze ezek vizuálisan jobb élményt nyújtanak, ezzel együtt kezdett is cégesedni és kiüresedni a gaming, és végülis abból lett az, amit manapság AAA gamingnek hívunk, amit én sose kedveltem.
-
-
-
Köszi, elírtam, javítottam
Nekem is csak 92 első hónapokig húzta ez a gép, nem volt hosszú életű. Tervezem folytatni az írást - első körben az egész 90-es éveket akartam egy blogba beírni, de gyorsan rájöttem, hogy az totál esélytelen.Valóban egész sok minden ment még ebből az időből Herculesen. Megvan egy régi listám a programokról
Csak sajnos ezek mind odavesztek. Már régen felülírtam a floppykat amin ezek a legelső progik voltak lementve ...
De nagy csodálkozásomra, nagy részük simán ott van az abandonware oldalakonFurcsa, hogy simán crackel együtt, dehát azok is csak programok. Párat meg a GOG-ról lehet beszerezni.
De van hogy mai progihoz hozzácsatolják, mint pl. a Doom DOS verziót az RTX-eshez.F-19 STEALTH FIGHTER 808 KB HERC,CGA,EGA
F-16 COMBAT PILOT 557 KB HERC,CGA
FLIGHT SIMULATOR 4.0 714 KB HERC,CGA,EGA
JET 250 KB HERC,CGA,EGA
BLUE MAX 1727 KB HERC-VGA
GUNSHIP 578 KB HERC,CGA,EGA
GUNBOAT 649 KB HERC-VGA
688 ATTACK SUB 921 KB HERC-VGA
STREET ROOD II. 1242 KB HERC,CGA,EGA
PRINCE OF PERSIA 510 KB HERC-VGA
SPACE QUEST III. 2086 KB HERC,CGA,EGA
LARRY I. 545 KB HERC,CGA,EGA
TOWER 123 KB HERC,CGA
GOODY 61 KB HERC,CGA
CAT 32 KB HERC,CGA,EGA
MAH-JONGG 115 KB HERC,CGA,EGA
3D PONG 65 KB HERC,CGA,EGA
BLOCK OUT 215 KB HERC,CGA,EGA
AMOBA 13 KB HERC,CGA,EGA
SHOKO-BAN 215 KB HERC,CGA,EGA
NBA BASKETBALL 336 KB HERC,CGA,EGA
ROPLABDA 42 KB HERC,CGA,EGA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ahogy távolodunk a korai PC világtól, egyre nagyobb kihívás meghatározni a történések konkrét időpontját. Sajnos nem...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest