Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csibe1
    veterán

17PM 512-es kék :R
    Sparkot néztem is, ha már drusza app, akkor bitos jó lesz, de ennyit nem adnék egy telefonos appért sem.

Köszi! :) :R
    Az almás boltban szépen vannak árazva a dolgok. :D
    Viszont minden is működik, nem 87 appot kell végigpróbálni a tévére tükrözéshez.
    Anno volt 5S-em, de sajnos az akksi az nagyon kevés volt; utána android lett, Honor 8-as.
    Az ökoszisztéma, a rendszer, a mentések az tényleg szuper. :K
    Ha viszont valamit buherálnál akkor felejtős.
    Android 10-es telefont is használok, és szerencsére nem kell mindent frissíteni.
    Az újabb programok elég pofátlanok lettek, mert amikor az ebook olvasó áruházi verziója úgy kezdi, hogy hozzáférést kér a névjegyekhez, híváslistához; ott már valami nagy baj van szerintem. :U
    Szerencsére fut belőle a régebbi is, feltelepítem, és annyi;nem kér semmihez jogosultságot. :)

#10 Oldman2 Köszi neked is! :R

• csibe1
    veterán

Igen, csak kriptós appokból van vagy 40 féle a Pixelemen, de más pénzügyiből is rengeteg. GPS-es appok is tömérdek. A vicc, hogy játékokból kb. 5 app van, egyszerűen nem játszom telefonon csak maximum ilyen logikai cuccokkal, van egy app, Offline Games címmel, az engem tökéletesen kielégít, benne van vagy 50 féle játék, repülőn időt elcsapni tökéletes :)

Milyen iPhone-t vettél?
    Ez nem derült ki az írásból, sem a tárhely méret meg egyebek.

"Van Spark, ami sokmindent tud, de nem vagyok hajlandó havi 5k körül fizetni egy nyomorult email kezelő app-ért."
    Pedig a neved alapján azt hittem, hogy részvényes vagy. :D

Új hozzászólás Aktív témák