A korábban megígért gameplay videót a minap végre megmutatták nekünk a készítők.
Bárcsak ne tették volna. Remélem most már mindenkinek egyértelmű, mekkora scam ez az egész "játék".
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
A korábban megígért gameplay videót a minap végre megmutatták nekünk a készítők.
Bárcsak ne tették volna. Remélem most már mindenkinek egyértelmű, mekkora scam ez az egész "játék".
Nem véletlen amit írtam:
"A lentieket érdemes megnézni, utána mindenki eldöntheti magában, hogy vajon ebből lesz-e egyáltalán bármi is az év végére."
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Ez borzalmas.
Üdv: Szabó Lajosné Erzsike.
November?
Nem kell csodalkozni, par napja mar Steamrol is eltunt a jatek.
[ Szerkesztve ]
(#5) CptAdamica
A fegyver módosítás még így nézett ki: [link] Na meg kedvencem, hogy minden videóban máshogy néz ki a UI, most már a nevet is használhatták.
Megyen!
Epp azt neztem a mostani videoban, mintha elsore a fegyver ertekek nem valtoztak volna a kulonbozo kiegeszitok cserejevel, de aztan megis. Hatalmas ongol lett volna.
Ehhez a trailerhez kepest az uj gameplay video egy PUBG szint, meg a Division 1 is szebb volt.
Ehhez a trailerhez kepest az uj gameplay video egy PUBG szint, meg a Division 1 is szebb volt.
Lehet, hogy a minél szélesebb elérésre mennek az alacsony gépigénnyel.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes szekrény
Azzal nincs semmi gond, csak ez igy tovabb noveli a scam hirnevet.
Ugye itt nem csak a grafika ami teljesen mas, hanem konkretan a jatek mechanikak teljesen mashogy mukodnek az uj gameplayben. (leginkabb nincsenek)
Ezt ugy nezd, hogy ennek 1 honap mulva meg kellett volna jelennie.
[ Szerkesztve ]
Értem. Nem követtem a határidőket, de ez inkább +1 év.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes szekrény
Sőt, tavaly nyáron kellett volna megjelennie. Aki ezek után ezt megveszi az remélem kap egy kupont szemészetre is mellé, hogy teljes "pompájában" tudja élvezni ezt a remekművet.
hát igen ez eddig valóban gyér (scam?), még egy division1 szint se
Össze se lehet hasonlítani a kettőt. Ez a 10 eurós survivor thrash szint, az meg egy tripla A játék.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Szeretek olvasgatni az új játékokról, még akkor is ha sosem fogok velük játszani, így gyakorlatilag mindegy hogy elkészülnek-e. Elméletileg persze nem, de lehet hogy sok ilyen olvasó van és nekik készül ez a project. Indiaiaknak, vagy a sao paulói favellákba, meg ott van afrika.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú
last of ass
Life, Uh, Finds A Way